پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان
پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا
دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک
تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
تعداد کل بازدیدها :
1850974996
همسرم خسیس است، چگونه با او رفتار کنم؟
واضح آرشیو وب فارسی:نیک صالحی:
همسرم خسیس است، چگونه با او رفتار کنم؟ پیش از خرید هر وسیله ای برای منزل با همسرمان مشورت کنیم. با وجود اختلاف نظر، مشورت کردن ضروری است تا پس از خرید با لجبازی او روبه رو نشویم. به این ترتیب، مانع از جنجال شده و زمینه سازی کرده ایم
روان شناسان خساست را یک نوع مشکل «روانی» می دانند چون معتقدند افراد مبتلا به این اختلال روحی- روانی در همه رفتارهایشان دچار خست و امساک هستند؛ حتی در ابراز احساسات و نشان دادن محبتشان به همسر، فرزندان و اقوام نزدیک.تلاش کردیم تا با خساست به عنوان یک مشکل روحی- روانی و تاثیر آن بر روابط زوجها و شیوه رفتار با همسر مبتلا به این اختلال روحی - روانی آشنا شویم.خسیسها از دیدگاه علم
از نظر علم روان شناسی « سخاوت روح » یکی از ویژگی های مثبت روحی – روانی و رفتاری است که تقریبا در همه افراد - با اندکی تفاوت در میزان آن - وجود دارد. اما در برخی افراد این ویژگی رفتاری اجازه یا فرصت بروز و ظهور پیدا نمی کند و همین ناتوانی ، آنها را به فردی خسیس ( اسکروچ ) تبدیل می کند.
خساست در شیوه خرج و پس انداز کردن، رفتارهای فردی و اجتماعی، ناتوانی در برقراری ارتباط با دیگران، گوشه گیری، امتناع از حضور در جمع، توجه بیش از حد به رفتارهای دیگران و بررسی رفتارهای آنها به قصد انتقاد و ... مشاهده می شود.
آنها حتی در ابراز احساسات هم خساست می کنند! به این مثال توجه کنید؛ مدیر مؤسسه ای از اینکه کارمندان اش به خوبی کار می کنند، آگاه است اما خساست او اجازه نمی دهد تا با پاداش مالی یا حداقل تشویق زبانی از همکاران اش تشکر و تقدیر کند.
در واقع « سخاوت » به صورت بالقوه در این فرد وجود دارد چون متوجه تلاش کارمندانش می شود ولی خسیس بودن او مانع از آن می شود که سخاوتمندی اش را نشان بدهد. این نمونه یکی از هزاران نمونه ناتوانی در برقراری ارتباط با دیگران به دلیل خساست است.
خانواده در سایه خست
شاید زمان مجردی، خساست مشکلات فراوانی را برای فرد خسیس ایجاد کند که مهمترین آن، جدا ماندن از جمع و تنها ماندن است. در واقع خساست اجازه نمی دهد اندکی از درآمد شخصیمان را صرف رفت و آمد یا خرید هدیه برای دیگران کنیم و در برنامه های دسته جمعی حاضر شویم. به این ترتیب، هر لحظه بیش از قبل از جمع فاصله می گیریم و در نهایت به فردی منزوی تبدیل می شویم. تا اینجای قضیه، فقط خودمان ضرر می کنیم؛ ولی بعد از ازدواج، وضعیت کاملا فرق می کند چون پای نفر دیگری هم در میان است.
بعد از تشکیل خانواده، خسیس بودن یکی از طرفین، به شدت بر روابط زوجین و رابطه آنها با یکدیگر تاثیر می گذارد؛ تا حدی که شاید به جدایی بینجامد؛ مگر آنکه هر دو نفر ( زن و شوهر ) مبتلا به مشکل خساست باشند تا بتوانند از بودن در کنار هم لذت ببرند. از مهمترین مشکلات زندگی افراد خسیس با خانواده (همسر و فرزندان) می توان به این موارد اشاره کرد:
- ناتوانی در برقراری ارتباط عاطفی؛ این افراد حتی نمی توانند از ساده ترین کلمات محبت آمیز برای بیان احساسات خود استفاده کنند. جالب اینکه اگر هم از این کلمات استفاده کنند، آزادی و آرامش در رفتارشان دیده نشده و همیشه حالتی از گرفتگی و ناراحتی در رفتار آنها مشاهده می شود.
- به نظر آنها خرید هر چیزی غیر ضروری است و بهتر است به جای آن در بانک پول پس انداز شود. خرید هدیه هم که اصلا محلی از اعراب ندارد و دور ریختن پول به حساب می آید. در مواقع اجبار هم پرداخت نقدی، بهتر از هر هدیه ای است.
- فاصله عمیقی در روابط زن و شوهر دیده می شود؛ سایه دائمی خساست در زندگی مشترک، باعث جدایی آنها از هم می شود چون یکی از طرفین نمی تواند نیازهای عاطفی و روحی - روانی طرف مقابل را برآورده کند. بگذریم از اینکه رفع نیازهای دیگر به طور کامل از یاد رفته است.
- ارتباط زن و شوهر به بحث ها و رفع نیازهای مالی محدود می شود. در نهایت نیز برای رفع هر نیاز- پس از یک جدال طولانی – باید همه افراد خانواده از چهارچوبی که فرد خسیس تعیین می کند، پیروی کنند.
- والد یا والدین ( بسته به اینکه کدام یک به بیماری خساست دچار باشند ) همواره از رفتارها و تلاش های فرزندشان در هر زمینه ای ناراضی هستند. این نارضایتی از مسائل درسی تا کارها و رفتارهای روزمره آنها را شامل می شود. اما این والدین برخلاف والدین کمال گرا - که برای موفقیت فرزندشان هزینه کرده و آنها را همراهی می کنند - هیچ تلاش و کمکی برای پیشرفت بیشتر فرزندشان نمی کنند و فقط توقع دارند.
- مردان یا زنان خسیس هر مسئله ای را با مسائل مالی می سنجند و « پول و درآمد » مهم ترین عامل تعیین کننده در زندگی آنهاست. مثلا معیار محبتشان، مبلغ، کیفیت یا نوع هدایای خریداری شده است، نه زیبایی این کار.
- تصمیم گیری برای خرید هر وسیله ساده ای برای منزل باید با اجازه زن یا شوهر خسیس باشد. برای صدور این اجازه هم باید همیشه دلیل قانع کننده ای وجود داشته باشد؛ دلیلی که بتواند فرد خسیس را قانع کند. به این ترتیب، طرف مقابل از هر خریدی منصرف می شود.
به نظر شما زندگی ای که یکی از طرفین اختیار کامل دارد و دیگری هیچ اختیاری ندارد، به زندگی در زندان شبیه نیست؟
- رفتارها آزادانه نیست؛ ترس از بروز واکنشی نامطلوب از سوی فرد خسیس بر همه رفتارها و روابط سایه افکنده و آزادی عمل را از همه افراد خانواده - به ویژه همسر - سلب کرده است.
- این افراد در برآوردن نیازهای فردی شان هم امساک می کنند؛ تا حدی که سلامتی شان هم در معرض خطر قرار می گیرد.
روح و روان، اسیر امساک
بررسیها نشان می دهد « افسردگی » یکی از مهمترین اختلالات روحی - روانی است که فرد خسیس به آن دچار می شود. روان شناسان دلیل اصلی بروز این حالت را منزوی شدن آنها می دانند.
از طرفی عناد دائمی آنها با جمع، باعث تنها ماندن شان می شود و همین امر باعث تشدید افسردگی خواهد شد. در واقع عقاید آنها باعث می شود تا همیشه تنها بمانند؛ حتی اگر به ظاهر، دیگران آنها را طرد نکنند.
یکی دیگر از مشکلات روحی - روانی این افراد، « بی تابی و بروز حالت های هیجانی » است. نگرانی درباره همه چیز، به ویژه مخارج ( فقط فکرکردن به مخارج و نه خرج کردن واقعی )، آنها را به افرادی بهانه جو، بی تاب، ایرادگیر و... تبدیل می کند. این نکته را هم فراموش نکنیم که حالتی « تهاجمی و عصبی » در رفتارهای آنها دیده می شود که هم باعث آزار خانواده و هم باعث آزار خودشان می شود.
رفتارهای دیگری مثل حرص و ولع دائمی برای همه چیز، شک و تردید، حسابگری و خود محوری از دیگر اختلالات روحی - روانی افراد مبتلا به بیماری خساست است. این افراد فراموش کرده اند که تیر تیز رفتارهای نامطلوب و تهاجمی آنها، بیش از همه، روح و روان همسر و فرزندان شان را زخمی می کند.با آنها چه کنیم؟
اول از همه به خاطر بسپاریم که بیماری همسر خسیس ما هیچ گاه درمان نمی شود؛ بنابراین فقط باید تلاش کنیم تا رفتار او را تعدیل و ترمیم کنیم. درمان قطعی ای برای این بیماری وجود ندارد؛ فقط با این شیوه ها می شود با او مدارا کنیم :
- طبیعت افراد خسیس را باور کنیم و بپذیریم که به بیماری امساک و خساست بیمارگونه دچار هستند. این باور باعث می شود تا رفتارهای او برایمان قابل تحمل باشد.
- مقابله به مثل نکنیم؛ این مقابله هیچ اثری جز تکرار رفتارهای نامطلوب او ندارد. حتی این رفتارها می تواند با شدت بیشتری تکرار شود.
- پیش از خرید هر وسیله ای برای منزل با همسرمان مشورت کنیم. با وجود اختلاف نظر، مشورت کردن ضروری است تا پس از خرید با لجبازی او روبه رو نشویم. به این ترتیب، مانع از جنجال شده و زمینه سازی کرده ایم.
- برای خرید های شخصی تنها برویم ولی قبل از بیرون رفتن از منزل، حتما به همسرمان اطلاع بدهیم تا احساس کنارگذاشته شدن به او دست ندهد. توافق کنیم که این تصمیم برای سلامت روحی- روانی هر دوی ما لازم است.
- بعضی افراد مبتلا به خساست، تلاش می کنند تا این صفت نامناسب را اصلاح کنند. در این صورت با درک مشکلشان و تلاشی که برای ترک این صفت می کنند، به آنها کمک کنیم.
فراموش نکنیم نباید این افراد را مسخره کنیم یا دائم از آنها ایراد بگیریم. کنارشان باشیم تا با کمک هم به تدریج بر مشکل غلبه کنیم.
- زمانی که از رفتار همسرمان غمگین و عصبی می شویم، ناراحتی مان را ابراز کنیم؛ البته نه با دعوا و جنجال بلکه به او توضیح بدهیم که از رفتارهای او ناراحت می شویم و خجالت می کشیم. این توضیح و ابراز ناراحتی ما به شکل منطقی، تلنگری برای تجدیدنظر در رفتارهای نامناسب اوست.
- همان طور که اشاره کردیم، این افراد در ابراز احساسات نیز ناتوان هستند. در مقابل این ناتوانی، لجبازی و بی اعتنایی نکنیم اما طوری رفتار کنیم که طرف مقابل هم با کمی کم اعتنایی ما روبه رو شود. با کمی تغییر در رفتارهای گذشته خود می توانیم به راحتی تغییراتی در رفتار همسرمان ایجاد کنیم.
- اگر فرزندمان از رفتار همسرمان رنجید، مقابله به مثل را به او یاد ندهیم. فقط به فرزندمان توضیح بدهیم که این عقیده پدر یا مادر توست و باید به عقیده آنها احترام بگذاری. فقط دفعه بعد طوری رفتار کن که با سرزنش او روبه رو نشوی.
- افراد خسیس با وجودی که ممکن است سلیقه خوبی داشته باشند اما برای خرید هر چیزی، ابتدا به مبلغ آن توجه می کنند؛ بنابراین به جای دلخورشدن یا مسخره کردن همسرمان از او تشکر کنیم. همین که او هزینه ای را بابت خرید چیزی پرداخت کرده، کافی است. تشکر ما نوعی تشویق برای تکرار این رفتارهای مثبت و از بین رفتن برخی مشکلات رفتاری همسرمان است.- برای تقسیم دخل و خرج منزل، همفکری کنیم تا به تدریج تغییراتی در شرایط ایجاد شود.
- با دوستان و آشنایان قطع رابطه نکنیم؛ این راه چاره نیست. با حفظ تعادل در رفت و آمدها این مشکل به تدریج برطرف خواهد شد.خبرنواخبار مرتبط:چگونه برای ازدواجمان چرتکه بیندازیم؟ 5 راهکار برای کاهش استرس مالیبرخورد با استرس ماليمدیریت اقتصاد خانواده در ابتدای زندگی مشترک چگونه است ؟تاثیر استرس مالی بر زندگی زناشویی
رازهای مالی که همسرتان از شما پنهان میکند!چطوربرای زندگی مشترک مان برنامه ریزی مالی کنیمجیب من جدا جیب تو سوا
سه شنبه 18 آذر 1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
فارس گزارش میدهد وقتی سیاست، اعداد و ارقام را ۱۷۲ برابر میکند/ فساد بانکی ۷۰ میلیاردی چگونه ۱۲ هزار میلیارد
فارس گزارش میدهدوقتی سیاست اعداد و ارقام را ۱۷۲ برابر میکند فساد بانکی ۷۰ میلیاردی چگونه ۱۲ هزار میلیارد شد وزیر اقتصاد از یک طرف در قامت دفاع از سیستم بانکی و کارمندان خدوم آن برمیآید و از طرف دیگر فساد در همین شبکه را بزرگنمایی میکند این تناقض در رفتار چگونه و چرا به گچگونه با فرزند نوجوانمان رفتار کنیم؟
چگونه با فرزند نوجوانمان رفتار کنیم به خاطر بیاورید که وقتی خودتان نوجوان بودید چه وضعیتی داشتید آن شرایط را ده برابر کنید و برخی سستی ها و بی مبالاتی های او را در نظر نگیرید در این مرحله حساس از زندگی آن ها به کسی احتیاج دارند که درکشان کند به گزارش نامه نیوز وقتی فرزندانمانوقتی شوهرتان با شما قهر میکند چگونه رفتار کنید؟
وقتی شوهرتان با شما قهر میکند چگونه رفتار کنید وقتی مردها قهر را شروع میکنند تعداد ضربان قلبشان حدود 10 ضربه در دقیقه آرام تر میشود و نوعی احساس انفعالی رهایی به وجود میآورد تفاوت جنسیت زن و مرد در زندگی احساسی دارای اهمیت است ولی در زندگی های کنونی چندان به آن اهمیتی داده نچگونه برای همسرمان جذاب شویم؟
محبوبیت مادرزادی و ارثی نیست پس احتمالا آنها کارهای خاصی انجام میدهند که با دل افراد چنین میکنند در این مطلب میخواهیم از برخی رازهای آنها پرده برداریم و به شما یاد دهیم چطور دل کسی را که دوست دارید به دست آورید به او حس امنیت دهیدهمه همسران نیاز دارند در زندگی احساس امنیت کچگونه به خیانت همسرمان پی ببریم ؟
چگونه به خیانت همسرمان پی ببریم در این مقاله ما به دلایلی که همسرتان به شما خیانت می کند نمی پردازیم در این مقاله به رفتارها و سخنانی که باعث پی بردن به خیانت می شود می پردازیم در دنیای امروز خیانت و متعهد نبودن بسیار باب شده و بسیار دیده می شود حتی اگر شخصی به زندگی زناشچگونه با همسرمان رابطه جنسی صمیمانه ای داشته باشیم؟
چگونه با همسرمان رابطه جنسی صمیمانه ای داشته باشیم همه می دانند كه رابطه جنسی حیاتی ترین جزء همه ی ازدواج هاست پس اگر یكی یا هر دوی زوجین علاقه و رغبت خود را از دست دادند چه می شود بسیاری از زوجهای جوان به دلیل عدم آشنایی و در پاره ای از موارد نبود آگاهی کا فی درباره نحوه برخوچگونه به همسرم اعتماد کنم؟
چگونه به همسرم اعتماد کنم برای اینکه بتوانید به همسرتان اعتماد کنید و مطمئن شوید که او به شما وفادار است باید از خودتان شروع کنید برای اینکه بتوانید به همسرتان اعتماد کنید و مطمئن شوید که او به شما وفادار است باید از خودتان شروع کنید آیا شما شرط وفاداری را میدانید اگر شما و هادامه حیات اجتماعی چگونه میسر میشود؟
سهشنبه ۴ آذر ۱۳۹۳ - ۱۰ ۲۱ آسیب اجتماعی به هر نوع عمل فردی یا جمعی گفته میشود که در چارچوب اصول اخلاقی و قواعد عام یک جامعه قرار نمیگیرد و در نتیجه با منع قانونی و یا قبح اخلاقی و اجتماعی روبرو میشود به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا منطقه اصفهان این آسیبهدولت مردان رفتار خصمانه دشمن را میشناسند
شنبه ۸ آذر ۱۳۹۳ - ۱۸ ۲۵ وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت در دوران دفاع مقدس نیروهای متدین مردمی وارد میدان شدند و اجازه ندادند که حتی یک وجب از خاک ایران اسلامی به دست دشمنان بیفتد و به دلیل همین رشادتها است که هنوز هم آمریکا از کشور ما واهمه دارد به گزارش خبرنگار خبرگزاری دچگونه رزومه تاثیرگذار بنویسیم؟
چگونه رزومه تاثیرگذار بنویسیم نخستین گام در یافتن شغل مناسب داشتن رزومه است رزومه هویت حرفهای ما را با گفتن مهارتها دستآوردها تجارب کاری و تحصیلات به استخدام کننده منتقل میکند آفتاب حال اینکه چهگونه از خود و توانمندیهایمان بگوییم که بتوانیم او را متقاعد کنیم بهترینجات خرس گرفتار در استخر
شنبه ۸ آذر ۱۳۹۳ - ۱۸ ۳۵ مدیرکل حفاظت محیطزیست چهارمحال و بختیاری گفت یک قلاده خرس قهوهای که در استخر آب کشاورزی گرفتار شده بود توسط ماموران یگان حفاظت محیطزیست با کمک اهالی روستا نجات یافت شهرام احمدی در گفتوگو با خبرنگارخبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا منطقه چهارمحال و بختیچگونه تماسهای مزاحم تلفنی را مسدود کنیم
چگونه تماسهای مزاحم تلفنی را مسدود کنیم گوشیهای موبایل این روزها در کنار تمام امکانات و قابلیتهایی که در اختیارمان قرار میدهند راههایی برای آزار و مزاحمت را هم به وجود آوردهاند به گزارش نامه نیوز تماسهای مزاحم در این سالها یکی از مواردی است که بسیاری از ما بارها و بارهکرج مقصد متخلفان است، مبداء جرائم نیست
استاندارالبرز کرج مقصد متخلفان است مبداء جرائم نیست خبرگزاری پانا کرج مقصد متخلفان است مبداء جرایم نیست مبارزه با مواد مخدر برنامه میخواهد استاندار البرز با بیان اینکه بسیاری از جرایم در سایر استانها به وقوع می پیوندد و کرج مبداء جرایم نیست بر ضرورت ناامن سازی حاشیه های شهربرگزاری دورههای آموزشی جلوگیری از رفتارهای پر خطر در منطقه 7
برگزاری دورههای آموزشی جلوگیری از رفتارهای پر خطر در منطقه 7 رئیس اداره سلامت شهرداری منطقه 7 از برگزاری دورههای آموزشی در زمینه جلوگیری از رفتارهای پر خطر درسرای محلات 19گانه این منطقه خبر داد شهرام عطار زاده در گفتگو با خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگارانگفت رفتارهای پر خطر درکمک هلال احمر به گرفتاران در برف و کولاک
کمک هلال احمر به گرفتاران در برف و کولاک تهران - ایرنا - سخنگوی سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر با اشاره به اینکه 16 استان کشور متاثر از برف و کولاک بوده اند گفت 2 هزار و 600 تن از گرفتاران در برف و کولاک در هفته گذشته از خدمات امدادی بهره بردند به گزارش ایرنا از اداره کل ربیصبرانه منتظر شکایت درخشان هستیم سعداوی: فقط در رسانهها حرف از شکایت میزنند/ باید در نقل و انتقالات رفتاری
بیصبرانه منتظر شکایت درخشان هستیمسعداوی فقط در رسانهها حرف از شکایت میزنند باید در نقل و انتقالات رفتاری حرفهای داشته باشندمربی تیم فوتبال فولاد خوزستان گفت فقط در رسانهها حرف از شکایت میزنند اما برای این کار اقدام نمیکنند نعیم سعداوی در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خهشدار نسبت به شیب ایدز در کشور/ سهم رفتارهای جنسی در مبتلایان -
هشدار نسبت به شیب ایدز در کشور سهم رفتارهای جنسی در مبتلایان شناسهی خبر 2432061 تاریخ مخابره شنبه ۸ آذر ۱۳۹۳ - ۱۴ ۲۷ جامعه > بهداشت و سلامت معاون بهداشت وزارت بهداشت گفت در حال حاضر 34 درصد موارد ابتلا به ایدز از طریق انتقال جنسی است و اگر به این مسئله نپردازیم شیب منحن-