تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 10 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هرگاه خداوند بخواهد بنده اى را رسوا كند، از طريق زبانش او را رسوا مى كند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819480724




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

دغدغه اصلی کانون پرورش فکری تولید محصولات اسلامی و بومی است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: مدیر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کردستان دغدغه اصلی کانون پرورش فکری تولید محصولات اسلامی و بومی است سنندج- ایرنا - مدیر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کردستان تولید نوشت افزارها و محصولات فرهنگی با نماد ایرانی اسلامی و هویت بومی و محلی یکی از دغدغه ها و برنامه های اصلی مدیران کانون در سراسر کشور است.


به گزاش خبرنگار ایرنا، سهیلا شیخی روز سه شنبه در کمیته تولید، توزیع و مصرف نوشت افزار با نماد اسلامی افزود: در این راستا نظرسنجی های فراوانی در سطح کشور انجام و به استان ها ابلاغ شد که نمادهای بومی و محلی خود را برای تولید نوشت افزار و محصولات فرهنگی ارسال کنند.
وی گفت: برهمین اساس، عروسکی از کردستان به نام "بوکه بارانه" به عنوان نماد فرهنگ استان ساخته و به تهران ارسال کردیم که مورد تایید قرار گرفت و بر روی دفترچه هایی چاپ و در میان دانش آموزان سطح کشور توزیع شد.
مدیر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کردستان اظهار کرد: ما می توانیم نمادهای بومی و محلی را جمع آوری کرده و سپس در اختیار کارگاه های تولیدی برای حک کردن آن بر روی محصولات فرهنگی از جمله کیف و لوازم کودکان بگذاریم و با این کار نمادهای خود را حفظ کنیم.
وی گفت: اگر امروز کودکان و نوجوانان تمایل به محصولاتی دارند که نقش باب اسفنجی بر روی آن حک شده است بدلیل ذهنیتی است که از کارتون باب اسفنجی در ذهن آنان نقش بسته است لذا تولید انیمیشن در زمینه شخصیت ها و نمادهای محلی می تواند بسیار تاثیرگذار باشد.
شیخی افزود: هم اکنون طبق تحقیقات انجام شده محصولاتی که حاوی عروسک ها و شخصیت های کارتونی شکرستان است مورد استقبال شدید کودکان و نوجوانان قرار گرفته است.
مدیر اداره امور فرهنگی آموزش و پرورش کردستان نیز در این جلسه با بیان اینکه کارکرد فرهنگی ما می تواند از تهاجم فرهنگی جلوگیری کند گفت: ما باید در راستای حفظ نمادهای ایرانی و اسلامی خود به تولید کالاهای با کیفیت بپردازیم.
پرویز کریمی مشکل اصلی واحدهای تولیدی را کمبود اعتبار لازم عنوان کرد و گفت: سازمان ها و ارگان های مختلف باید این واحدها را حمایت کرده و بسترهای لازم را برای فعالیت آنها فراهم کنند.
وی با بیان اینکه بنیاد علوی هر ساله بیش از 30میلیارد ریال کیف و کفش و لباس به دانش آموزان استان کردستان اختصاص می دهد اظهار کرد: ما می توانمی از طریق این بنیاد از شرکت های تولدی استان حمایت کنیم.
در ادامه این جلسه نمایندگان سایر ادارات و ارگان های مختلف استان به بیان مطالبی در زمینه حمایت از کالاهای با نماد ایرانی و اسلامی پرداختند.ک/2
7348/570


18/09/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 55]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن