تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):عبادت هفتاد جزء است و بالاترین و بزرگترین جزء آن کسب حلال است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870911967




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

دشمن در جنگ نرم به دنبال تضعیف باور های عمومی وناکارآمدی نظام است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: دشمن در جنگ نرم به دنبال تضعیف باور های عمومی وناکارآمدی نظام است یاسوج- ایرنا- یک استاد دانشگاه یاسوج گفت: دشمن در جنگ نرم به دنبال تضعیف باور های عمومی و ناکارآمدی نظام جمهوری اسلامی است.


به گزارش خبرنگار ایرنا،جلال انصاری روز سه شنبه در کارگاه بررسی پدافند غیر عامل در محیط زیست کهگیلویه وبویراحمد افزود: برجسته کردن آسیب ها، برخی نارسایی ها و تضعیف حکومت از برنامه های دشمن درقالب جنگ نرم است.
وی اظهارکرد: باتوجه به شرایط استراتژیک کشورمان و نیز قرارگرفتن در معرض انواع بحرانها و سوانح طبیعی ، ضرورت ایجاد آمادگی پیش از مدیریت بحران در زمان وقوع حوادث بسیار حائز اهمیت است.
این مدرس دانشگاه با بیان اینکه جایگاه مقوله مهم پدافندغیرعامل در ایران ازوضعیت مطلوبی برخوردار نیست اظهار کرد: اهمیت پدافند غیر عامل در زلزله بم آشکار شد.
انصاری بیان کرد: ایمن سازی زیر ساخت ها و تاسیسات حیاتی در برابر تهدیدهای طبیعی مانند زلزله و سیل واحیاناجنگ از دیگر تجریبات زلزله ناگوار بم بود.
وی به اهیمت خدمات درشرایط بحرانی و به عنوان بخشی از پدافند غیرعامل اشاره کرد و گفت: خدمات رسانی در زلزله بم یک تمرین مدیریت یکپارچه بود، اگر چه توزیع 140 هزار چادر اضافی بخشی از ضعف مدیریتی را در این حادثه نشان می دهد.
انصاری با بیان اینکه کشور ما در زمینه پدافند غیر عامل عقب تر از دیگر کشورهاست ، ابراز داشت: امن ترین کشورهای دنیا کشور ها نظیر سویس و اتریش بیشترین سرمایه گذاری را در حوزه پدافند غیر عامل داشته اند.
مدیرکل پدافند استانداری کهگیلویه و بویراحمد نیز در نشست در گفت و گو با خبرنگار ایرنا گفت: پدافند غیر عامل موقله حیاتی به منظور تامین کاهش خسارات ناشی از حوادث احتمالی و غیر منتظره است.
محمود مومن نسب افزود: شناسایی پتانسیل های بحران خیز ، نحوه مدیریت و کنترل بحران به عنوان مولفه های پدافند غیر عامل است.
وی بیان کرد:امسال بیش از 20 نشست در زمینه اهمیت پدافند غیر عامل برای تبیین اهمیت این موضوع در این استان برگزار شده است.
مومن نسب برنامه ریزی آموزشی و فرهنگ سازی، سیاست گذاری،نظارت بر عملکرد دستگاه ها، برنامه ریزی پنج ساله برای تبیین پدافند غیر عامل، تقویت مهندسی بر ساخت و ساز ها امن و استحکامات دفاعی از جمله محور های این برنامه ها برای مقابله صحیح با حوادث غیر مترقبه در استان بوده است.
مدیرکل سازمان حفاظت محیط زیست کهگیلویه و بویراحمد به اهمیت برگزاری این نشست اشاره کرد و گفت: یکی از مهمترین مباحث پدافند غیرعامل موضوع ضرورت صیانت از مواهب طبیعی و زیستگاههای حیات وحش در فرایند توسعه و زندگی روزمره است که به صورت آموزش و همکاری همگانی تبلور می یابد.
عطا پور شیرزاد افزود: برگزاری این کارگاه آموزشی را در ترویج فرهنگ مقوله پدافند غیرعامل برای تمامی بخشها بویژه صیانت از مواهب طبیعی و محیط زیست موثر دانست.
در این کارگاه آموزشی ، 80 نفر از کارشناسان دستگاههای اجرایی کهگیلویه و وبیراحمد به مدت 12ساعت با ابعاد مقوله پدافند غیرعامل آشنا شدند.
7529/671


18/09/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 147]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن