واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: معاون سیاسی دفتر رییس جمهوری: قطعنامه های گفت وگوی تمدن ها و جهان علیه خشونت، ظرفیت آفرینی ایران در عرصه جهانی است تهران- ایرنا- معاون سیاسی دفتر رییس جمهوری گفت: تصویب قطعنامه های پیشنهادی ایران در سازمان ملل از جمله «گفت وگوی تمدن ها وفرهنگ ها» و «جهان علیه خشونت وافراط گرایی» دو روی سکه ظرفیت آفرینی کشورمان در عرصه بین المللی است.
به گزارش ایرنا، «حمید ابوطالبی» در صفحه شخصی خود در توئیتر بر ضرورت پیگیری و اجرایی شدن این قطعنامه ها در سطح جهانی تاکید کرد.
معاون سیاسی دفتر رییس جمهوری با یادآوری برگزاری نخستین کنفرانس بین المللی جهان علیه خشونت وافراط گرایی، ترویج گفت وگو و مفاهمه و تعمیق درک متقابل فرهنگی- تمدنی، همراه با نفی هرگونه خشونت و افراط گری را «سکه طلایی اعتدال» در عرصه جهانی دانست.
وی، ناکامی در پیشبرد اهداف این قطعنامه ها را موجب خسران دانست و اظهار داشت: هرگونه تاخیر یا ناکامی در پیشبرد اهداف این قطعنامه ها به معنی وا نهادن این ظرفیت بی نظیر ملی و بین المللی، بی توجهی و رهاکردن اقبالِ جهانی به اندیشه پردازیِ ایرانی- اسلامی، مغفول ماندن ظرفیت های عظیم اسلام رحمانی و دیانت محمدی و غوطه وری منطقه وحوزه پیرامونی و فراملی در خشونت وافراط وتمدن ستیزی وفرهنگ گریزی خواهد بود.
معاون سیاسی دفتر رییس جمهوری با تاکید بر این که این قطعنامه ها بخشی از تعلقات افراد و جناح ها محسوب نمی شوند، گفت: این قطعنامه ها داراییِ عرصه اندیشه و ظرفیت سازیِ ایران بوده و باید آنها را از منظر ملی نگریست.
ابوطالبی افزود: این ظرفیت طلایی، قدرت بالایی برای نقش آفرینی در عرصه های اندیشه ایِ جهانی و به تبع آن عرصه های کارکردی فراهم می آورد که باید آن را ارج نهاد، در این صورت قدرت نرم کشورمان تا آنجا افزایش خواهد یافت که بتوان یکی از بازیگران اصلی عرصه «بازسازی منظرها وتعاملات» جهانی شد.
وی یادآور شد: در شرایطی که دیگران در خلیج فارس یا آسیای میانه و...، بدون این قطعنامه ها، اقدامات فراوانی برای جهانی کردن ایده های خود انجام می دهند، اصولا ایران تاکنون سابقه خوبی در بهره وری از داشته های خود دراین ابعاد نشان نداده است.
معاون سیاسی دفتر رییس جمهوری تصریح کرد: باید بپذیریم این قطعنامه ها و مقبولیت ها و اجماع های بین المللی، به آسانی به دست نمی آیند؛ پس آنها را آسان از دست ندهیم.
ابوطالبی در پایان یک بار دیگر پیشنهادهای قبلی خود را درباره نیازمندی کشور به مرکز ملی مبارزه علیه خشونت وافراط گرایی و مرکز ملی گفت وگوی فرهنگ ها و تمدن ها و سامان جهانی آنها تکرار و تاکید کرد: ضروری است برای «تعاملات جهانی ومنطقه ای این مراکزملی» و تنظیم اقدامات ویژه بین المللی، ایران تعاملات بین الملی خود را هرچه سریع تر سامان دهد.
سیام**9012**1336
18/09/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 49]