تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 9 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):در راه خدا از ملامت و نكوهش ملامتگران نترس.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

سود سوز آور

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

مبلمان اداری

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1802759977




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

صداي نظام مهندسي بايد بلندترين صدا در کل کشور باشد


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۱۸ آذر ۱۳۹۳ (۱۰:۴۹ق.ظ)
محقق و پژوهشگر معماري و شهرسازي: صداي نظام مهندسي بايد بلندترين صدا در کل کشور باشد سازمان نظام مهندسي بزرگترين سازماني است که حدود 350هزار عضو دارد و صداي نظام مهندسي بايد بلندترين صدا در کل کشور در راستاي توسعه و آباداني باشد.
به گزارش خبرگزاري موج، مهندس حائري در اولين جلسه هم انديشي کميته تقويت و توسعه فرهنگ و ارزش هاي اسلامي اظهار داشت: معماري و شهرسازي اسلامي يعني حريم و منفعت عمومي ساکنان شهر و با توجه به اينکه ساختمان داراي دو وجه منفعت عمومي و منفعت خصوصي است ما حق نداريم منفعت عمومي را خراب کنيم.
وي بيان داشت: معماري يعني سازمان دهي آگاهانه فضا در مقياس خرد و شهرسازي يعني سازمان يابي آگاهانه فضا در مقياس کلان و اسلام خواستار تحقق آگاهي و معرفت جامعه و فرد است.
محقق و پژوهشگر معماري و شهرسازي با تاکيد بر اهميت شهرشناسي گفت:شهرشناسي به در شناخت آسيب ها کمک مي کند تا خطا هاي خود را درست بفهميم و به سمت راهبرد پيش رويم و در واقع پروژه آسيب شناي ساخت و ساز مازندران ما را به سمت راهبرد هدايت کرد.
مهندس حائري با بيان اينکه شهرنشيني در کشور ما از سال 1340 شتاب گرفت بيان داشت: شهرنشيني در گذشته متکي بر درآمد نفت بود، ولي؛ اکنون برپايه رانت و پول شويي و انواع اقتصادهاي ناسالم اتفاق مي افتد.
وي با بيان اينکه مازندران در 50 سال آينده مخروبه خواهد شد، گفت: منابع طبيعي اين استان در 50 سال آينده همچون درياچه اروميه از بين خواهد رفت و براي حفظ اين منابع نياز به آگاهي جمعي است.
وي با اشاره به پتانسيل نظام مهندسي ساختمان در کشور، گفت: اين سازمان بزرگترين سازماني است که حدود 350 هزار عضو دارد و صداي نظام مهندسي بايد بلندترين صدا در کل کشور باشد و به همين جهت با تجميع نقاط اشتراک بايد به راهکارهاي عملي در راستاي توسعه و آباداني برسيم.
اين محقق و پژوهشگر اظهار داشت: از شهرداري تقاضاي مديريت شهري داريم، اما؛ شهرداري گوي سبقت را در استفاده از سرمايه هاي وارده به شهر در دست گرفته و درآمد شهرداري ها از طريق تخلفات ساختماني تامين مي شود و وقتي درآمد شهرداري متکي بر درآمد خلاف باشد توسعه شهر روند معکوس خواهد داشت.
مهندس حائري ادامه داد :شهرداري ها در استان عمر کوتاهي دارند و با توجه به اينکه چهار سال تدوين طرح جامع و چهار سال هم تدوين طرح تفصيلي و ابلاغ ان به شهرداري ها طي مي شود و وقتي اين طرح ها ابلاغ مي شوند عمر شهرداري به اتمام رسيده و در نتيجه شهرداران بدون طرح جامع رفتار مي کنند.
وي افزود: شهرسازي برآيند شهر، شهرنشيني، شهروندي و شهرسازي است و بدون اين مولفه ها نمي توان از شهرسازي توقع داشت که رسالت خود را ايفا کند،
محقق و پژوهشگر معماري و شهرسازي با بيان اينکه اکنون شهرنشيني مبتني بر توليد صنعتي و طرح و برنامه نيست گفت: تا سال 1340 رشد آرام شهرنشيني را داشتيم و بعد از آن شهرنشيني سريع اتفاق افتاد به طوري که الان کلانشهر منطقه ي داريم و تعداد شهرهاي استان طبق آمار سال93 به 58 شهر رسيده است.
مهندس حائري، با بيان اينکه شهر شدن به يک ارزش تبديل شده گفت: در سال هاي اخير شاهد آن بوديم که بدون اينکه شهرشناسي رخ دهد با ادغام چند روستا شهر هاي جديد ايجاد شد که با اينکار هم ارزش روستا از بين رفت و هم کيفيت زندگي شهري کاهش يافت.
وي با بيان اينکه 77 درصد مازندارن مسکوني است، اظهار داشت: اين نشان دهنده بيماري شهر است و براي داشتن کيفيت سکونت، بايد تناسبي ميان ميزان سکونت، کاربري هاي غير شهري، تاسيسات و تجهيزات شهري و حمل و نقل و ترافيک وجود داشته باشد.
وي رشد افقي شهرها، نبود زيرساخت هاي لازم براي شهر، عدم آگاهي فردي و مديريت، ناکارايي و طولاني شدن طرح هاي جامع شهري را از ديگر چالش هاي حوزه شهرسازي عنوان کرد.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 36]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن