تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 7 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هرگاه مؤمن به برادر [دينى] خود تهمت بزند، ايمان در قلب او از ميان مى رود، همچنان كه نم...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1818796565




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

خودمراقبتي از برنامه هاي اصلي وزارت بهداشت در نظام مراقبت


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۱۸ آذر ۱۳۹۳ (۱۰:۳۵ق.ظ)
خودمراقبتي از برنامه هاي اصلي وزارت بهداشت در نظام مراقبت کارشناس برنامه ميانسالان معاونت بهداشت دانشگاه گفت: با توجه به اهميت شيوه زندگي سالم و ارتقاء سلامتي اين گروه سني ، اداره سلامت ميانسالان وزرات بهداشت اقدام به تهيه و تدوين بسته خودمراقبتي ميانسالان نموده است.
به گزارش خبرگزاري موج، فريبا محمدي کارشناس برنامه ميانسالان معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکي فسا در خصوص برنامه خود مراقبتي در گروه ميانسالان گفت: باتوجه به اين که عمده جمعيت کشور را گروه سني ميانسالان، يعني افراد بين 30 تا59 سال جامعه تشکيل مي دهند .اين گروه داراي نقش مولد هم از لحاظ اقتصادي و هم ازلحاظ بيولوژيکي مي باشند و ساير گروه هاي سني درخانواده وجامعه به آنان وابسته اند.
فريبا محمدي افزود: اين وابستگي درکشورهاي درحال توسعه بيشتر از کشورهاي پيشرفته بوده و بويژه با توجه به نقش والديني و مديريت سلامت خانواده اهميت بيشتري پيدامي کند، ازطرف ديگر مرگ ومير، ناتواني و رفتارهاي بزرگسالان همه ابعاد سلامت خانواده راتحت تاثير قرار مي دهد.
وي گفت: همچنين بررسي ها نشان داده است که نرخ بالاي مرگ و ميرکودکان پدر از دست داده و مادر از دست داده نيز ازساير آثار نامطلوب است. مرگ مادر نه فقط به دلايل مرتبط با حاملگي و زايمان بلکه به دلايل ديگر نيز به همان اندازه براي خانواده فاجعه آميز است. مرگ و ناتواني پدر که تاکنون کمتر به آن اهميت داده شده است، براي خانواده در تمامي ابعاد دردناک و جبران ناپذير است.
کارشناس برنامه ميانسالان معاونت بهداشت دانشگاه گفت: با توجه به اهميت شيوه زندگي سالم و ارتقاء سلامتي اين گروه سني، اداره سلامت ميانسالان وزرات بهداشت اقدام به تهيه و تدوين بسته خودمراقبتي ميانسالان نموده است.
محمدي اضافه کرد: خودمراقبتي يا self care مجموعه اقدامات آگاهانه، هدفمند و آموخته شده اي است که فرد براي تامين،حفظ و ارتقاي سلامت خود و اعضاي خانواده خود به کار مي گيرد.
اين کارشناس بهداشت خانواده ادامه داد: با اجراي اين برنامه مراجعات مردم به متخصصان کمتر شده و هزينه هاي خدمات درماني بيهوده نيز کاهش مي يابد و افراد در موارد ضروري مراجعه مي کنند. مردم در آموزش هاي خودمراقبتي مي آموزند که چگونه وزن و فشارخون را متعادل نگه دارند، جگونه وضعيت تغذيه مطلوبي داشته باشند، چگونه از بيماري هاي قابل انتقال در داخل خانواده پيشگيري کنند.
گفتني است طراحي مدل ملي خودمراقبتي از برنامه هاي اصلي دفتر سلامت خانواده در نظام مراقبت به شمار مي آيد و برنامه خودمراقبتي ميانسالان در بخش هاي ششده و قره بلاغ و شيبکوه در حال انجام است.














این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 24]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن