تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هر که بر خدا توکل کند دشواریها برایش آسان شده و اسباب برایش فراهم گردد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870459496




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

دستیابی محققان ایرانی به بیوتکنیک تکثیر ماهی صاف در خلیج فارس


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: دستیابی محققان ایرانی به بیوتکنیک تکثیر ماهی صاف در خلیج فارس بندرعباس - ایرنا - رییس پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس و دریای عمان گفت: محققان برای اولین بار در کشور به بیوتکنیک تکثیرماهی صافی دست یافتند که به عنوان چهارمین گونه آبزی در خلیج فارس تکثیر شد.


به گزارش ایرنا محمد صدیق مرتضوی روز دوشنبه در نشست مطبوعاتی با خبرنگاران به مناسبت هفته پژوهش اظهار داشت: دستاورد دیگر در زمینه آبزی پروری کشت انبوه جلبک ها به منظور مصارف دارویی است زیرا ریز جلبک های خلیج فارس و دریای عمان می توانند مصارف دارویی و غذایی داشته باشند.
وی ضمن اشاره به اینکه دستاورد دیگر این پژوهشکده، مولد سازی صدف لب سیاه است که ذخایر آن رو به کاهش می باشد، افزود: این صدف در کارگاه تکثیر و برای احیاء ذخایر به دریا منتقل می شود.
وی ادامه داد: تکثیر این گونه در سال های گذشته به فصل های خاصی مانند بهار و شهریور محدود می شد که اکنون می توان آنرا در تمام طول سال تکثیر کرد.
رییس پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس و دریای عمان اظهار داشت: افزایش پست لارو میگو وانامی با مشارکت بخش خصوصی در شرایط آزمایشگاهی انجام شد.
مرتضوی با اشاره به اینکه این پژوهشکده هر ساله باید ارزیابی ذخایر آبزیان را انجام دهد، اشاره کرد: میزان قابل برداشت میگو در سال جاری بر اساس برآوردها یک هزار و 200 تن بود که در فصل برداشت نیز به همین میزان برداشت شد که در مقایسه با برداشت 650 تنی سال گذشته افزایش دو برابری را نشان می دهد.
رییس پژوهشکده خلیج فارس و دریای عمان ادامه داد: هرمزگان ذخیره بسیار مناسبی از ساردین ماهیان در مناطق جاسک ، قشم و بندرلنگه را دارا است و امکان افزایش صید این ماهیان از 30 هزار تن به 60 هزار تن در سال وجود دارد که شیلات هرمزگان نیز بر همین اساس مجوز های لازم را به صیادان داده است.
وی ضمن بیان اینکه منظور از سالانه در آمار های این پژوهشکده آبان امسال تا سال آینده است گفت: میزان قابل برداشت سالانه کف زیان تجاری خلیج فارس و دریای عمان بین 60 تا 70 هزار تن می باشد .
وی با یادآوری اینکه پژوهشکده خلیج فارس و دریای عمان از راه کنکور سراسری دانشجوی دکترای پژوهش محور جذب می کند، خاطر نشان کرد: هم اکنون هفت نفر دانشجوی دکترا پژوهش محور در این پژوهشکده مشغول به تحصیل هستند.
مرتضوی بیان کرد: این افراد در رشته های زیست شناسی دریا با گرایش بوم شناسی ، زیست شناسی دریا با گرایش آلودگی و شیلات گرایش فراوری محصولات شیلاتی مشغول به تحصیل هستند.
رییس پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس و دریای عمان در بخش دیگری اضافه کرد: شش عنوان دوره آموزشی ترویجی برگرفته از طرح های تحقیقاتی برای جامعه هدف که بیشتر صیادان و بهره برداران در بخش صید و آبزی پروری اند برگزار شد.
مرتضوی اشاره کرد: همچنین چهار دوره آموزشی کوتاه مدت در مدت یاد شده برگزار گردید و همچنین سه مورد اختراع ظرف مدت زمانی یک و نیم سال گذشته ثبت شد.
وی اظهار داشت: این اختراع های ثبت شده شامل ژن گونه های میگو ، ثبت ژن گونه های فیتو پلانگتون خلیج فارس و دریای عمان و روش کِشت و خالص سازی ریز جلبک ها است.ک/3
8144/668 /1596


17/09/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 41]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن