تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):اى مردم اگر در يارى حق كوتاهى نمى كرديد و در خوار ساختن باطل سستى نمى نموديد، كسان...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867145474




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بحران حملات سایبری


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: بحران حملات سایبری
محیط سایبری ششمین دامنه مبارزاتی بشر در کنار زمین، دریا، زیر دریا، هوا و فضا شناخته شده است. برخی از تحلیلگران معتقدند که جنگ سایبری همه‌جانبه نمی‌تواند عامل اصلی شروع یک جنگ سیاسی باشد. اما آن‌ها از نقش مهم و حیاتی اینترنت در جوامع مدرن که می‌تواند هدف دشمن قرار گیرد، چشم پوشی نمی کنند.
آفتاب- سرویس بین‌الملل: چندی پیش شرکت بزرگ و معتبر فیلمسازی سونی پیکچرز، با حملات سایبری هکرها روبرو شد. ابتدا اطلاعات و فیلم‌هایی از این شرکت به سرقت رسید و سپس کارمندان سونی پیکچرز، ایمیل‌های تهدیدآمیزی را دریافت کردند که اگر با هکرها همکاری نکنند و علیه سونی پیکچرز بیانیه‌ای را امضا نکنند، جان خود و خانواده‌اشان در خطر خواهد افتاد.


به گزارش آفتاب به نقل از گاردین، پس از آن مقامات امنیتی آمریکا کره شمالی را مورد ظن خود قرار دادند. این ادعا از آن جایی قوت گرفت که سونی پیکچرز فیلمی را با موضوع ترور رهبر کره‌ی شمالی اکران کرده بود. فیلم «اینترویو» که فیلمی کمدی ساخته شرکت سونی درباره توطئه سیا برای ترور کیم جونگ اون است، باعث خشم پیونگ یانگ شد.


پیونگ‌یانگ پیش از این هشدار داده بود که علیه این اقدام دست به رویکردهای تلافی‌جویانه خواهد زد. اما کره ی شمالی این اتهام را نپذیرفت.


با وجود اینکه شکست سونی نتیجه‌اش از دست دادن اطلاعات و فیلم‌های اکران نشده بود، اما این حمله‌ی سایبری جدی‌تر از این سطح است. به‌نظر می‌رسد این حملات نه برای بدست آوردن پول و یا سرگرمی طراحی شده است، بلکه این حملات توسط آژانس اطلاعات ملی برای مقاصد جاسوسی پی‌ریزی شده است.


انتظار می‌رود ویروس‌های مخرب‌تر از این هم در راه باشند. رقابت برای تسلط سایبری به لحظه‌ی استراتژیک نزدیک می شود که ممکن است از یک مسئله‌ی مرموز در دنیای سیاست به یک بازی تمام عیار تبدیل شود. ابرقدرت‌ها می‌توانند امتیازات و موقعیت خود را در فضای اینترنت زود از بعد سیاسی و اقتصادی از دست بدهند.


محیط سایبری ششمین دامنه مبارزاتی بشر در کنار  زمین، دریا، زیر دریا، هوا و فضا شناخته شده است. برخی از تحلیلگران معتقدند که جنگ سایبری همه‌جانبه نمی‌تواند عامل اصلی شروع یک جنگ سیاسی باشد. اما آن‌ها از نقش مهم و حیاتی اینترنت در جوامع مدرن که می‌تواند هدف دشمن قرار گیرد، چشم پوشی نمی کنند.


شرکت‌هایی که پیش از این خودخواسته با دولت‌های غربی همکاری می کردند، اکنون می گویند که اگر از دولت‌ها مستقل نشوند تجارت خود را از دست می‌دهند. خوب یا بد، اینترنت ممکن است به زودی مخرب شود و تبدیل به محیطی شود که منافع سودجویان و دشمنان را تضمین می کند.


امروز دولت‌ها در تلاش هستند تا دشمن‌های خود را بهتر بشناسند تا فضای امن‌تری را در محیط سایبری پدید بیاورند. برخی از تحلیل‌گران معتقدند برای برون‌رفت از این بحران‌ها نیاز به یک ارتش کنترلی سایبری داریم. از سال 2011 اقداماتی در همین راستا انجام شد اما یک تصمیم جدی‌تر نیاز است تا ششمن دامنه مبارزاتی بشر از جرائم و تهدیدها در امان بماند.




تاریخ انتشار: ۱۷ آذر ۱۳۹۳ - ۱۵:۱۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 129]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن