تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):هرچیز بهاری دارد و بهار قرآن ماه رمضان است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871250298




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اجرای بیمه زنان خانه دار/راه‌اندازی تعاونی‌مراقبت از کودکان و سالمندان


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران:
اجرای بیمه زنان خانه دار/راه‌اندازی تعاونی‌مراقبت از کودکان و سالمندان
مشاور وزیر رفاه در امور بانوان و خانواده با تأکید بر اینکه باید بیمه زنان خانه دار اجرا شود، گفت: بر اساس رایزنی‌ها و با توافق بهزیستی به زودی تعاونیهای مراقبت از کودکان و سالمندان راه اندازی می شود.
به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران ، وحیده نگین مشاور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در امور بانوان و خانواده و همچنین رئیس مؤسسه آموزش عالی علمی کاربردی بهزیستی و تأمین اجتماعی در نشست خبری خود با اشاره به فعالیت این مؤسسه اظهار داشت: بنای مؤسسه آموزشی عالی علمی کاربردی بهزیستی و تأمین اجتماعی در سال 81 گذاشته شد.

وی تصریح کرد: مؤسسه اشاره شده اگر چه به شکل سازمان‌یافته فعالیت خود را در سال 87 تحت عنوان ستاد هماهنگی و نظارت بر مراکز آموزش علمی کاربردی آغاز نمود اما در سال 1390 مؤسسه آموزش عالی علمی کاربردی بهزیستی با مجوز شورای گسترش آموزش عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، قانون اهداف وظایف و تشکیلات وزارت علوم و اساسنامه دانشگاه جامع علمی - کاربردی، مصوب سال 71 شورای گسترش آموزش عالی و در جهت نیل به اهداف مندرج در نقشه جامع علمی کشور و آیین‌نامه نظام آموزش مهارت و فناوری مصوب سال 1390 هیأت وزیران تأسیس شد.

نگین بیان داشت: هم اکنون با توجه به ضرورت آموزش‌های علمی کاربردی و به منظور ایجاد مهارت‌های لازم در نیروی انسانی شاغل در حوزه رفاه و تأمین اجتماعی و بر اساس مجوز شماره 2/22/1057/19 مورخ 93/6/18 شورای گسترش آموزش عالی نام مؤسسه آموزش عالی علمی کاربردی بهزیستی به مؤسسه (مؤسسه آموزش عالی علمی کاربردی بهزیستی و تأمین اجتماعی) تغییر یافت و مقرر شد این مؤسسه اقدام به برگزاری و پذیرش دانشجو در دوره‌های آموزشی بلندمدت منتهی به اخذ مدرک تحصیلی کوتاه‌مدت و ضمن خدمت در حوزه بهزیستی، رفاه و تأمین اجتماعی کند.

مشاور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در امور بانوان و خانواده ادامه داد: در دوره‌های آموزشی بلندمدت این مؤسسه به دانشجویان مدرک تحصیلی ارائه خواهد کرد و در دوره‌های کوتاه‌مدت نیز به متقاضیان گواهی‌نامه‌هایی را صادر خواهد کرد.

رئیس مؤسسه آموزش عالی علمی کاربردی بهزیستی و تأمین اجتماعی با اشاره به دوره‌های این مؤسسه گفت: دوره‌های کاردانی، دوره‌های کارشناسی و دوره‌های کارشناسی ارشد از جمله رشته‌هایی هستند که در این مؤسسه تدریس می‌شود.

وی یکی از اهداف این مؤسسه را تربیت نیروی انسانی آموزش دیده در حوزه‌های رفاهی و اجتماعی دانست و افزود: با توجه به شرایط اقتصادی و منابع محدود دولت، این مؤسسه نیروهای انسانی را با توجه به شرایط و برای ارائه خدمات در حوزه‌های رفاهی و اجتماعی تربیت می‌کند.

نگین ادامه داد: توجه به توسعه کمی و کیفی در حوزه‌های رفاهی از دیگر اهداف این مؤسسه محسوب می‌شود ضمن اینکه مؤسسه آموزش عالی علمی کاربردی بهزیستی و تأمین اجتماعی در دوره جدید توجه ویژه‌ای را به موضوعات بیمه‌ای دارد که به همین لحاظ تفاهمنامه‌هایی را با سازمان‌های بیمه‌ای به امضا رسانده است.

مشاور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در امور بانوان و خانواده اضافه کرد: یکی از برنامه‌های این مؤسسه راه‌اندازی تعاونی‌های ویژه برای ارائه خدمات به کودکان و سالمندان است که در آینده نزدیک این تعاونی‌ها با همکاری و اخذ مجوز از سازمان بهزیستی راه‌اندازی خواهد شد.

وی ادامه داد: در حال حاضر 36 مرکز در کل کشور توسط این مؤسسه راه‌اندازی شده است ضمن اینکه 24 هزار دانشجو در 79 رشته در این مؤسسه در حال تحصیل هستند.

نگین خاطر نشان کرد: یکی دیگر از برنامه‌های این مؤسسه رایزنی با وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی جهت اجرای بیمه زنان خانه‌دار است چرا که ما اعتقاد داریم این بیمه باید برای زنان اجرایی شود که در همین زمینه پژوهش‌هایی صورت گرفته است.

انتهای پیام/







تاریخ انتشار: ۱۷ آذر ۱۳۹۳ - ۱۵:۲۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 96]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن