واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: طاهریان:مسوولان کمیته المپیک درمورد توقف فعالیت های فدراسیون اسلامی ورزش زنان پاسخگو باشند تهران – ایرنا - مشاور معاون رئیس جمهوری در امور ورزش دختران و زنان گفت: مسولان قبلی و فعلی کمیته ملی المپیک ایران باید در خصوص تعطیلی فدراسیون اسلامی ورزش زنان و ممانعت از راه اندازی مجدد این فدراسیون پاسخگو باشند.
به گزارش ایرنا، طاهره طاهریان روز یکشنبه در نشست تخصصی جایگاه زنان در نهادهای بین المللی ورزش درسومین سمینارعلمی – ورزشی ، ورزش،رسانه افزود: در خصوص تصمیم به تعطیلی فدراسیون اسلامی ورزش زنان متاسفانه به جای هیات اجرای تصمیم راسا و توسط رئیس سابق کمیته ملی المپیک گرفته شده و وی باید در خصوص تعطیلی این کمیته بدون دلایل کافی پاسخگو باشد.
وی ادامه داد : متاسفانه با وجود حضور رباب شهریان به عنوان نایب رئیس کمیته ملی المپیک و تلاش های وی برای راه اندازی مجدد فدراسیون اسلامی ورزش زنان متاسفانه کمیته ملی المپیک هیچ تلاشی در این خصوص انجام نداده است و حتی پاسخ منفی نیز در این خصوص نمی دهد تا زنان بتوانند از مرجع دیگری این موضوع را پیگیری کنند.
مشاور معاون رئیس جمهوری در امور ورزش دختران و زنان همچنین در خصوص پیشنهاد حضورحداقل سه نماینده زن درشورای برنامه ریزی سازمان صدا و سیما دراین نشست گفت : این پیشنهاد بسیارخوبی است زیرا اگر نیمی ازجمعیت کشور را زنان تشکیل می دهند باید مسئولان این سازمان بپذیرند که برای برنامه ریزی بهتر برای عموم مردم باید زنان کارشناس در شورای برنامه ریزی حضور یابند.
** عرب عامری:رسانه مهم ترین ابزار تغییردیدگاه جامعه به زنان است
دانشیار و عضو هیات علمی دانشگاه و عضو هیات علمی دانشگاه تهران گفت: بدون شک رسانه های قدرتمندترین ابزار برای ایجاد تغییر بنیادی در نگاه جامعه به زنان هستند.
فاطمه عرب عامری رسانه را بازوی قدرتمند ورزش دانست و افزود : حضور رسانه و ورزش در کنار هم می تواند زمینه رابرای فعالیت های زنان در تمامی عرصه های ورزشی ازجمله مدیریت در عرصه تصمیم گیری و تصمیم سازی ورزش فراهم کرده و آنان را به خود باوری برساند.
عرب عامری با بیان اینکه از مجموع بیش از 45 فدراسیون ورزشی در کشور تنها یک رییس فدراسیون زن است، گفت: با مشاهده چنین آماری قطعا این سوال در ذهن هرفردایجاد می شود که آیا زنان توانایی وشایستگی مدیریت این فدراسیون ها را ندارند.
به گفته عرب عامری از مجموع هزار هیات استانی و شهرستان ها زنان فقط ریاست شش هیات را به عهده دارند و نقش زنان در اغلب فدراسیون ها و هیات های استانی و ادارات کل تربیت بدنی نقشی تشریفاتی است.
وی ادامه داد: با وجود همه این شرایط نمی توانیم منکر رشد ورزش زنان در تمامی عرصه های از جمله در حوزه مدیریت ورزشی شویم و این مساله در کنار اینکه در تمام کشورهای جهان سهم زنان در ورزش و مدیریت آن بسیار کمتر از سهم مردان است این مساله را قابل تحمل تر می کند.
** میترا روحی : بدون تغییر دیدگاه مدیران مرد ، ورزش زنان رشد چندانی نخواهد داشت
عضو هیات رئیسه فدراسیون بین المللی ورزش های همگانی گفت: برای ایجاد تغییر در دیدگاه مدیران مرد در عرصه ورزش ، زنان نیاز به حمایت بیشتر رسانه ها ورزشی دارند.
وی گفت : اگر نتوانیم رسانه ها را مجاب به همکاری با ورزش زنان کنیم ، نه تنها به ورزش زنان کمک نخواهند کرد بلکه علیه ورزش آنان نیز قلم خواهند زد.
عضو هیات علمی دانشگاه تربیت بدنی حضور زنان و مشارکت آنان در مجامع و سازمان های بین المللی را از دیگر راههای توسعه ورزش زنان در عرصه های ملی و بین المللی دانست .
وی یارگیری در مجامع بین المللی را از دیگر راههای توسعه ورزش زنان عنوان کرد و گفت: همکاری با این مجامع نه تنها می تواند به زنان در تحقق اهداف مختلف ورزشی یاری دهد بلکه می تواند زمینه را برای ارتقا سطح علمی و به روز شدن دانش فنی آنان در حوزه های مختلف مدیریت ، مربیگری و داوری فراهم سازد.
سومین سیمنار علمی – ورزشی زن، ورزش ، رسانه که از صبح روز گذشته (15 آذر ماه ) آغاز شده بود امروز با برگزاری نشست تخصصی اخلاق حرفه ای و حقوق ورزشی زنان به کار خود پایان داد.
ورزشی (3)**1828
16/09/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 83]