واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۶ آذر ۱۳۹۳ (۱۱:۳۴ق.ظ)
ابراهيمي عنوان کرد: با آموزش، رفتار درست با طبيعت را در دانش آموزان نهادينه کنيم مدير کل حفاظت محيط زيست فارس در همايش حفاظت از اکوسيستم هاي طبيعي ايران:بايد با شناخت و درک صحيح از محيط زيست موجبات رفتار درست با طبيعت را در دانش آموزان نهادينه کنيم.
به گزارش خبرگزاري موج، مدير کل حفاظت محيط زيست فارس در همايش "حفاظت از اکوسيستم هاي طبيعي ايران" دبيران را سفيران محيط زيست خواند و گفت:حضور دبيران در اينگونه همايش هاي تخصصي دانش زيست محيطي ايشان را افزايش مي دهد و موجب مي شود که با رويکردي جديد و جذاب مباحث زيست محيطي را براي دانش آموزان تشريح نموده و با ايجاد درک علمي و صحيح از محيط زيست رفتار صحيح با طبيعت را در فرزندانمان نهادينه کنيم.
در اين همايش که با هدف افزايش دانش زيست محيطي دبيران زيست شناسي،جغرافيا و زمين شناسي استان برگزار شد مدير کل حفاظت محيط زيست ضمن تاکيد بر مبحث آموزش، مباحث خود را در دو محور معرفي جاذبه ها و زيبايي ها و همچنين چالش هاي زيست محيطي استان تشريح کرد .
ابراهيمي کارنامي با اشاره به اين مطلب که استان پهناور فارس از شمالي ترين نقطه تا جنوبي ترين آن داراي اکولوژي فعال مي باشد گفت:دانش آموزان بايد با مباحثي همچون وجود بيشترين مقدار جنگل در استان ،بيشترين تعداد گورخر ايراني در استان ،وجود قوچ مينياتوري لارستان ،حضور پلنگ در پارک ملي بمو،همچنين مناطق حفاظت شده بهشت گمشده،آبشار مارگون ،گونه اندميک زاغ بور و... آشنا شده و ضمن شناخت صحيح از اين مواهب الهي درک درست و علمي از طبيعت در اذهان ايشان ترسيم شود و بعنوان آينده سازان ايران اسلامي به ارزش حقيقي موااهب الهي واقف شوند.
ابراهيمي تاکيد کرد: اداره کل حفاظت محيط زيست فارس نيز در راستاي تحقق اين مهم و آشنايي با مناطق و حيات وحش استان آمادگي خود را جهت اردوهاي علمي تفريحي دانش اموزان اعلام مي کند.
وي با بيان اين مطلب که روند تخريب محيط زيست مساله اي جهاني است خاطر نشان کرد: که محيط زيست استان با مسايل و مباحثي همچون خشک شدن تالابها ،تخريب جنگل،آلودگي هوا ،و بيماريهاي ناشي از آلودگي ها ،شکار غيرقانوني و...مواجه است .
مدير کل محيط زيست استان فارس افزود: اگر دانش آموزان و آحاد جامعه با مباحث زيست محيطي و ارزشگذاري منابع پايه آشنا شوند هرگز اجازه نخواهند داد که در محيط اطرافشان تخريب جنگل ،آلودگي منابع ارزشمند آب ،خاک و هوا صورت پذيرد.
وي با اشاره به اين مطلب که قلم حرمت دارد گفت:بايد تدابير ي در زمينه آموزش بينديشيم تا دانش آموزان شناخت علمي و کاملي از محيط زيست کسب نموده و تاثير آن را بر زندگي خود درک کنند و بدانند که چه قابليت ها وتهديداتي نتيجه رفتار درست و نادرست آنان با طبيعت است و اين مهم با حضور در نشست هاي تخصصي و تبادل علمي امکانپذير است.
در ادامه اين همايش خانم علي اکبري کارشناس روابط عمومي اداره کل با ارايه پاورپوينتي مباحثي همچون بيماريهاي ناشي از آلودگي هاي زيست محيطي ،راهکارهايي براي مقابله با اينگونه مخاطرات زيست محيطي ،عدم استفاده از ظروف يکبار مصرف ،مواد شوينده ،راهکارهاي مناسب جهت حضور در طبيعت ،مديريت صحيح مصرف و ... را مطرح کرد و دبيران و کارشناسان به بحث و تبادل نظر در خصوص اين محورها پرداخت.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 25]