تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):حريص از دو خصلت محروم شده و در نتيجه دو خصلت را با خود دارد: از قناعت محروم است و در...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860274367




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

شایعه‌ی مرگ در کمین هنرمندان/ شایعه پراکنی چند تا لایک داره؟!


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: عامل اصلی تکنولوژیست؟
شایعه‌ی مرگ در کمین هنرمندان/ شایعه پراکنی چند تا لایک داره؟!
انتشار شایعه مرگ افراد مشهور در زمان بیماری توسط افرادی که مسئله فرهنگ در زندگی آنها کمرنگ شده است، اقدامی غیر اخلاقی و ناپسند است.


به گزارش خبرنگار فرهنگی باشگاه خبرنگاران، عادت شایعه پراکنی در خصوص مرگ افراد مشهور دنیای هنر و ورزش در کشوری که این سابقه تمدن و فرهنگ بسیار تأسف‌بار است.
 
این شایعه پراکنی‌ها مدتی بود که در خصوص محمدعلی کشاورز، بازیگر پیشکسوت تئاتر و تلویزیون مطرح می شد، در حالیکه کشاورز در بستر بیماری بود و با شنیدن این اخبار کذب و غیر اخلاقی علاوه بر تحمل بیماری جسمی باید فشار روحی را نیز متحمل می شد.
 
اما بعد از آن هم شایعه مرگ ابوالفضل پورعرب، مرحوم مرتضی پاشایی و در این روزها رضا رویگری در فضای اینترنتی و شبکه‌های اجتماعی موجب کدر شدن خاطر این هنرمندان و خانواده و بستگانشان شد به‌طوری‌که مرحوم مرتضی پاشایی عنوان کرده بود "با این شایعات اگر واقعا بمیرم هیچ کس باور نمی کند و کسی جنازه‌ام را تشییع نمی کند".
 
حال باید بررسی کرد این گونه افراد برای پخش شایع مرگ این هنرمندان به چه پاداشی دست پیدا می کنند و آیا به کسب مدال قهرمانی در امر اطلاع نائل خواهند شد یا خیر؟
 
هنرمندانی که وقتی دعوت الهی را لبیک گفته و از دنیا می روند جمعیت کثیری در مراسم تشییع پیکر آنها حاضر می شوند، آیا در زمان حیات خود بار سنگینی بر دوش این ملت گذاشته اند که با انتشار خبر مرگ آنها در فضای مجازی باعث شکستن دل آنان و خانواده‌هایشان می شویم؟
 
متأسفانه پیشرفت علمی و تکنولوژی در کشور ما منجر به شکستن حریم افراد می شود و انگار ظرفیت استفاده مناسب معقولانه از رسانه‌های برتر و پیشرفته در بسیاری از افراد نهادینه نشده است.
 
اینکه فرد یا افرادی از اینکه مرگ هنرمند یا ورزشکاری را پیشاپیش رقم بزنند به ارضای روحی می رسند طوری که انگار در این دنیا مسئله دیگری وجود ندارد و این مسئله برای جامعه ما بسیار باعث تأسف و شرم آور است.
 
واکنش هنرمندان نسبت به این اتفاقات و شایعات نیز تا بحال نتوانسته از چنین اقداماتی جلوگیری کند و شایعاتی از این دست هر بار در مورد هنرمندی شنیده می شود که در بستر بیماری است اتفاق می افتد.
 
اما نکته قابل تامل این است که آیا می توانیم ادعا کنیم کسی را که شایعه مرگش توسط ما منتشر شده دوست داریم؟ می توانیم ادعا کنیم علاقمند به فلان هنرمند هستیم، در حالی که با انتشار خبر کذب مرگ او در فضای اجتماعی، باعث ناراحتی او و اطرافیانش شویم؟
 
عکس ، فیلم ، مطلب و خبری که بر علیه یک شخص است را درست به دست می چرخانیم و بعد از اعمال نظر درباره آنها دوباره ارسال به همان دیگر می کنیم .
 
آیا ما مردم جامعه‌ای نیستیم که دینمان اسلام است و در این دین حفظ حرمت و آبروی مسلمان از خانه کعبه واجب‌تر شمرده شده؟
 
بیاییم وجدان‌های خواب آلود خود را اگر با تلنگر نشد، با یک ضربه محکمتر بیدار کنیم و فقط در زمانی که مشغول بازی با آبروی کسی هستیم و شکستن حرمت شخصی برایمان تبدیل به تفریح شده است لحظه‌ای خودمان را به جای آنها بگذاریم که اگر این اتفاق درونی واقعا صورت بگیرد مطئمنا دیگر شاهد حرکت غیر اخلاقی همدیگر و وسیع در جامعه نخواهیم بود.
 

 
گزارش از: شیما شفیعی

انتهای پیام/اس







تاریخ انتشار: ۱۶ آذر ۱۳۹۳ - ۱۲:۰۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 28]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن