واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۶ آذر ۱۳۹۳ (۱۱:۱۴ق.ظ)
مديرکل آموزش و پرورش : استان قم رتبه دهم در تعداد بيسوادي در کشور را دارد مدير کل آموزش و پرورش قم ، رتبه استان قم در تعداد دارندگان افراد بيسواد در کشور را دهم عنوان کرد، و افزود: اين استان رتبه سوم جذب افراد به کلاس ها و دوره هاي سواد آموزي در کشور را دارد.
به گزارش خبرگزاري موج از قم ، مدير کل آموزش و پرورش قم در نخستين جلسه شوراي پشتيباني نهضت سواد آموزي قم اظهار داشت: در استان 44 هزار و 66 نفر از افراد 10 تا 49 سال بيسواد وجود دارد که بايد براي باسواد کردن آنها تلاش مضاعفي صورت گيرد.
وي با اشاره به رتبه بندي مناطق چهارگانه آموزش و پرورش قم از نظر شمار افراد بيسواد،افزود: منطقه دو رتبه نخست بيسوادي در قم را دارد، و مناطق سه ، يک و چهار در رتبه هاي بعدي قرار دارند.
حميد رضا دژاگام با اشاره به جمعيت 222 هزار نفري دانش آموزي در استان، تصريح کرد: آموزش و پرورش به منظور شناسايي افراد بيسواد، در بررسي که در ميان دانش آموزان استان انجام داده ،هشت هزار و 100 اولياي بي سواد دانش آموزان را شناسايي کرده است.
وي با اشاره به دوره هاي آموزشي درنظر گرفته شده براي بيسوادان در استان، تصريح کرد: دوره اول و مقدماتي اين آموزش ها متشکل از 400 ساعت آموزش است، و کساني که آن را با موفقيت به پايان برسانند ،مدرک تحصيلي معادل سه سال اول ابتدايي دريافت مي کنند.
دژاگام با اشاره به اينکه دوره دوم ، دوره انتقال نام دارد،افزود: اين دوره که از 800 ساعت آموزش تشکيل مي شود، فارغ التحصيلان آن مدرکي معادل ششم ابتدايي کسب نمايند.
وي با اشاره به دوره تحکيم به عنوان سومين دوره آموزشي در نظر گرفته شده براي بيسوادان، تصريح کرد: در اين دوره به منظور تحکيم آموخته هاي دوره اول و دوم سواد آموزان در 200 ساعت کلاس آموزشي شرکت مي کنند.
مديرکل آموزش و پرورش قم همچنين خاطرنشان کرد: به معلماني که اقدام به تدريس در کلاس هاي نهضت سواد آموزي قم مي کنند به ازاي هر کارنامه قبولي سواد آموزان به ترتيب در دوره مقدماتي ، شش ميليون و 400 هزار ريال و در دوره هاي انتقال و تحکيم به ترتيب هفت ميليون و 500 هزار ريال و 9 ميليون ريال پاداش پرداخت مي شود.
وي با اشاره به با سواد کردن کودکان و نوجوانان بازمانده از تحصيل در سنين بين 10 تا 20 سال به عنوان اقدام ديگر آموزش و پرورش براي مبارزه با بيسوادي، تصريح کرد: تمام مديران واحدهاي آموزشي موظف به تشکيل حداقل يک کلاس سواد آموزي در واحد خود شدند.
معاون سواد آموزي اداره کل آموزش و پرورش استان نيز در اين جلسه با بيان اينکه اولويت هاي طرح هاي بيسوادي طبق مصوبه 595 شوراي انقلاب فرهنگي افراد 10 تا 49 سال هستند،افزود: بيش از 130 هزار نفر از افراد بين 6 تا 9 سال که در سن واجب التعليمي قرار دارند، در استان بيسواد هستند
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 10]