تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):خداوند نماز بنده‏اى را كه دلش همراه بدنش نيست نمى‏پذيرد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871615574




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

معاون وزیر آموزش و پرورش: ارسال دستورالعمل های موازی برای مربیان پرورشی متوقف شد


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: معاون وزیر آموزش و پرورش: ارسال دستورالعمل های موازی برای مربیان پرورشی متوقف شد شیراز- ایرنا- معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش وپرورش گفت: با تدوین کتاب برنامه راهنمای عمل برای مربیان پرورشی، از ارسال دستورالعمل های موازی و تکراری پرهیز خواهد شد.


به گزارش دریافتی یکشنبه ایرنا به نقل از اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش وپرورش فارس، حمیدرضا کفاش در گردهمایی مدیران کل آموزش وپرورش منطقه سه کشور در شیراز افزود: از سال جاری ارزیابی فعالیت های پرورشی استان ها در قالب بازدید از طرح ها وابتکارات صورت خواهد گرفت.
وی با بیان اینکه امورتربیتی یک بخش از مساله تربیت است گفت: اولویت اصلی وزارت آموزش وپرورش تفکیک امور تربیتی از مساله تربیت است.
معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش وپرورش اظهار کرد: تقویت سازمان دانش آموزی وتوسعه فعالیت های آن از دیگر سیاست های وزارت آموزش وپرورش است.
کفاش ادامه داد: بازگشت فعالیت ها وبرنامه های فرهنگی ورزشی به متن مدرسه از دیگر محورهای سیاست های وزارت آموزش و پرورش است و بیشتر تمرکز برمدرسه قرار گیرد.
معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش وپرورش در ادامه ارتباط خوب وموثر مراکز آموزشی با ائمه جمعه و جماعت را خواستار شد و گفت: ائمه جمعه محتوای ناب تربیتی در اختیار آموزش وپرورش قرار دهند.
کفاش همچنین غنی سازی پنج شنبه های دانش آموزان را ضروری خواند و اظهار کرد: درسال جاری در بیش از دوهزار آموزشگاه ابتدایی طرح غنی سازی در حال اجرا است.
معاون پرورشی وفرهنگی وزارت آموزش وپرورش گفت: همزمان با اجرای این طرح، تیم پژوهشی در حال رصد این فعالیت ها است.
این مقام مسوول بر اجرای مطلوب اردوهای راهیان نور تاکید کرد وگفت: برای این فعالیت باید برنامه ریزی شود تا از این ظرفیت برای تربیت به خوبی استفاده شود.
مشاوروزیرآموزش وپرورش نیزدراین گردهمایی باشاره به اینکه نگاه وزیر آموزش وپرورش نسبت به گردهمایی های منطقه ای مثبت است گفت: برگزاری گرهمایی منطقه ای در راستای تمرکز زدایی از فعالیت ها در این وزارتخانه است.
عطاالله حنیفی افزود: استان های کشور به شش منطقه تقسیم شده اند و برای این مناطق سرفصل هایی آماده شده ومدیران کل در جلسات کاری این مناطق نقطه نظرات کارشناسی را ارائه می کنند.
حنیفی گفت: در این گردهمایی ها نمایندگانی از وزارت آموزش وپرورش حضورخواهند داشت و بلافاصله نقطه نظرات و مصوبات کارشناسی این گردهمایی ها را به اطلاع وزیر خواهند رساند.
مدیرکل آموزش وپرورش فارس هم در این گردهمایی گفت: تمرکز زدایی از تصمیم ها واستفاده از خرد جمعی و استفاده از خلاقیت ها راه برون رفت از مشکلات کنونی است.
حمیدرضا آذری با بیان این که آموزش و پرورش در مقطع کنونی در وضعیت مناسبی به سر نمی برد گفت: مسایل مربوط به نیروی انسانی، منابع مالی و ساختار سازمانی از عمده این مسایل است.
دراین گردهمایی، مدیران کل آموزش و پرورش استان های فارس، اصفهان، بوشهر، خوزستان، چهارمحال و بختیاری و کهگیلویه و بویراحمد حضور دارند. ک/1
2026 /675


16/09/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 34]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن