واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: نماینده سمنان در مجلس شورای اسلامی: واردات خودروی پورشه و مازراتی با اقتصاد مقاومتی سازگاری ندارد سمنان - ایرنا - نماینده مردم سمنان، مهدیشهر و سرخه در مجلس شورای اسلامی با اشاره به سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی ابلاغ رهبری، گفت: وجود این تعداد خودوری پورشه و مازراتی در کشور با اقتصاد مقاومتی سازگار نیست.
"علیرضا خسروی" روز شنبه در نشست شورای برنامه ریزی استان سمنان افزود: وجود این تعداد خودروهایی که سوییچ آن 50 میلیون ریال قیمت دارد و به گفته مالکش، رینگ چرخ آن به قیمت خودروی پراید است، با اقتصادی مقاومتی ارتباطی ندارد.
وی با بیان اینکه داشتن این نوع خودروها بد نیست ولی اکنون که کشور در شرایط جنگ اقتصادی و تحریم است؛ افتخاری ندارد، اظهار داشت: کشورهای مقابل ایران اسلامی در برنامه تحریم با تمام توان مقابل ایران اسلامی ایستاده اند.
وی با بیان اینکه تکلیف اقتصاد کشور معلوم نیست، تاکید کرد: اقتصاد ایران باید مشخص کند یا اسلامی است و یا لیبرالیستی است تا معلوم شود چه رویکردی داریم.
خسروی با تاکید بر اینکه اقتصاد کشور باید تولید محور باشد و نه تجارت محور، ادامه داد: اینکه بخواهیم نیاز به هر کالایی را با واردات تامین کنیم و به فکر تولید نباشیم، نشانه هایی از ریشه تفکر اقتصادی کشور را نشان می دهد.
وی با اشاره به اینکه از غرب تا شرق شهر سمنان حدود 40 بانک عامل وجود دارد، تاکید کرد: حرکت اقتصاد باید به گونه ای می بود که این بانکها به مجتمع اقتصادی و کارگاه تولیدی تبدیل می شد.
وی بر تعریف جدید شاخصهای توزیع بودجه در برنامه ششم توسعه کشور تاکید و اضافه کرد: جمعیت را نمی توان در بخشهای مختلف به عنوان تنها شاخص توزیع بودجه در نظر داشت و این شاخص برای توزیع بودجه درست نیست.
خسروی افزود: استان سمنان در شاخص جمعیت جزو دو استان آخر کشور است ولی بخشهای مهمی از راههای کشور که نیاز به اعتبارات ویژه برای رسیدگی دارد، در این استان قرار گرفته است که به اعتباری در حد خود نیاز دارد.
** قدردانی از عملکرد تیم مذاکره کننده هسته ای
وی عملکرد تیم مذاکره کننده هسته ای کشور را تحسین کرد و گفت: صمیمانه از این افراد قدردانی می کنیم که شش نفره با تیم مقابل که کشورهای مختلفی به عنوان مشاور داشت، مذاکره کردند.
عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی با اشاره به فرصت هفت ماهه تعیین شده در مذاکرات هسته ای، بر استفاده از این فرصت طلایی تاکید و خاطرنشان کرد: مدیران اجرایی کشور در این مدت به دنبال ایجاد رضایت در مردم باشند.
وی اضافه کرد: مدیران به دنبال پروژه هایی مانند پالایشگاه، ورزشگاه های آنچنانی و پروژه های 20 ساله نباشند که در دراز مدت جواب می دهد.
وی فرصت هفت ماهه بین مذاکرات را به نیمه مربیان توصیف کرد و گفت: در داخل کشور باید به گونه ای عمل شود که بازی بعد از این فرصت طلایی به سود تیم مذاکره کننده ایرانی تمام شود.
خسروی بخشهای کشاورزی، مرغداری و صنایع کوچک را بخشهای دارای زیرساخت لازم برای فعالیتهای اقتصادی برشمرد و افزود: در شهرستانها سمنان، مهدیشهر و سرخه بالغ بر 35 پروژه از این دست، به علت امور اداری معطل مانده اند که با تعامل مدیران می توانند فعال شوند.
وی با تاکید بر اینکه مسکن مهر در کشور نباید به کام مردم تلخ شود و اشکالاتش را باید برطرف کرد، افزود: مجلس شورای اسلامی فروش بخشی از زمینها به منظور تامین زیرساخت برای آن را به تصویب رسانده است.
وی بر تلاش مدیران اجرایی برای رفع مشکلات مراکز آموزشی، درمانی و ... در مسکن مهر تاکید کرد.
وی تصریح کرد: مدیران برای تحقق سهم استان سمنان از هزار خانه بهداشت قابل افتتاح در کشور، از دو هزار میلیارد ریالی که در اختیار پلیس برای کاهش تصادفات است، بخشی از تسهیلات صندوق توسعه ملی و ... در بخشهای مختلف تلاش کنند.
نماینده مردم سمنان، مهدیشهر و سرخه در مجلس شورای اسلامی با اشاره به قانونگذاری از پایین به بالا در تدوین برنامه ششم توسعه کشور، خواستار مشارکت دانشگاه های استان سمنان به عنوان پشتوانه های فکری، برای تهیه سند آمایش شد.ک/2
611/599
15/09/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 16]