واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: فضای نامطلوب خانواده درپرورش افراد بزهکار نقش مهمی دارد اصفهان - ایرنا - معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان اصفهان گفت: یکی از کانون هایی که می تواند در تحویل افراد بزهکار به جامعه نقش و تاثیر مهمی داشته باشد فضای نامطلوب خانواده است.

سرهنگ جهانگیر کریمی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این فضا در اثر تبعیض، افراط در نازپروری یا خشونت، حسادت، کثرت عائله، مداخله ناروای سایر اعضای خانواده، سلطه بی جا و خشونت آمیز یکی از اعضای خانواده شکل می گیرد.
وی اظهار کرد: جرم پدیده ای اجتماعی و طبیعی است که از فرهنگ و تمدن هر اجتماع ناشی می شود و هر عملی که وجدان عمومی را جریحه دار کند جرم محسوب می شود.
معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان اصفهان افزود: نقش والدین قبل از تولد کودک شروع می شود ولازم است والدین فرزندان خود را به بهترین شکل تربیت و به سوی خیر هدایت کنند زیرا بسیاری از جوانان و نوجوانانی که مرتکب جرمی می شوند والدین خود را عامل انحراف خود می دانند.
وی افزود: از آنجا که سنگ اول بنای حیات جامعه ازنظر اسلام خانواده است و هرگونه اقدام و رشد اجتماعی در سایه خانواده حاصل می شود، خانواده عامل ثبات و سازش اجتماعی محسوب شده و سعادت جامعه تا حدود زیادی در گرو آن است.
سرهنگ کریمی خانواده را مرکز شکل گیری و تشکیل عادات و کیفیت معلومات وتجارب دانست و گفت: انسان های سالم و رشد یافته در خانواده های سالم پرورش می یابند و آسیب های اجتماعی گوناگون از خانواده های ناسالم نشات می گیرند.
وی از هم پاشیدگی خانواده ها را به شکل های مختلف از جمله اتفاقی یا ارادی، بر اثر مرگ ومیر پدر یا مادر یا هر دوی آنها و یا براثر جدایی یا ترک خانواده از دیگر علل تربیت و تحویل افراد بزهکار به جامعه عنوان کرد.
سرهنگ کریمی با بیان اینکه در نظام حیات اجتماعی اسلام، پیشگیری از وقوع جرم مقدم بر اصلاح است، گفت: امکان پیشگیری از جرم نیز وجود دارد و امر تربیت پذیری در خانواده، مدرسه و اجتماع بسیاری از وقایع و مسائل را حل می کند.
وی توجه به تربیت و آن هم از نوع تربیت مذهبی و اخلاقی را یکی از شیوه های مهم در پیشگیری از پرورش افراد بزهکار برشمرد و گفت: مذهب عامل بازدارنده و مهمی در جلوگیری از بروز جرایم و انحرافات در جامعه است و نباید نقش آن نادیده گرفته شود.
ت/510/ 546
15/09/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 69]