واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۳ آذر ۱۳۹۳ (۱۳:۱۲ب.ظ)
جهانگيري؛ فراگيري صنعت بيمه يكي از شاخص هاي اصلي توسعه محسوب مي شود معاون اول رئيس جمهور صنعت بيمه را نهادي بسيار مهم در فعاليت هاي اقتصادي و اقتصاد كشورها عنوان كرد و گفت: جايگاه صنعت بيمه و فراگيري آن امروز يكي از شاخص هاي اصلي توسعه محسوب مي شود.
به گزارش خبرگزاري موج، اسحاق جهانگيري، معاون اول رئيس جمهور، با اشاره به اينكه تسهيل مراحل دريافت خسارت بيمه گذاران تأثير زيادي در نحوه نگاه عمومي به صنعت بيمه دارد، اعتماد مشتريان را بزرگترين سرمايه براي اين صنعت عنوان كرد و افزود: بايد نقش و جايگاه بيمه مركزي در نظارت بر عملكرد فعالان صنعت بيمه و تنظيم مقررات اين بخش هر چه بيشتر تقويت شود تا اعتماد به صنعت بيمه پيشاپيش تقويت شده و آسيب نبيند.
جهانگيري بانك مركزي و بيمه مركزي را دو نهاد مهم نظارتي در عرصه فعاليت هاي اقتصادي و كليت اقتصاد كشور برشمرد و اظهار داشت: تقويت اين دو نهاد ضمن افزايش ارتقاي كيفيت نظارتي بر عملكرد بانك ها و مؤسسات بيمه اي، كيفيت تنظيم مقررات فعاليت بانك ها و بيمه ها را نيز به دنبال دارد.
معاون اول رئيس جمهور با اشاره به گسترش مباني علمي بيمه ها در سال هاي اخير و خروج فعاليت هاي بيمه ها از حالت سنتي تصريح كرد: متأسفانه در كشور ما آن گونه كه اقتصاد بزرگ شده، فعاليت هاي اقتصادي مكمل رشد نكرده و به عنوان مثال امروز بانك هاي ما بعضاً توان پشتيباني از فعاليت هاي اقتصادي بنگاه هاي بزرگ را نداشته يا بيمه ها پوشش هاي فراگير و مناسب براي عرصه هاي مختلف فعاليت اقتصادي را ندارند.
جهانگيري يكي از لوازم موفقيت در اجراي سياست هاي اقتصاد مقاومتي را ايجاد شرايط پايدار براي فعاليت هاي اقتصادي دانست و گفت: در حال حاضر صنعت بيمه ايران توان مناسب براي ايجاد شرايط باثبات در فضاي اقتصادي كشور را در خود ايجاد نكرده است.
معاون اول رئيس جمهور با اشاره به حجم بيش از ۶۵۰ هزار ميليارد توماني نقدينگي موجود در جامعه در حال حاضر، اضافه كرد: يكي از بهترين عرصه ها براي هدايت اين حجم از نقدينگي، عرصه توليد و سرمايه گذاري است و بهترين ابزار براي اين كار بازار سرمايه است، اما؛ بازار سرمايه به علت نوسانات زياد و فقدان پوشش هاي بيمه اي در كنار آن، نتوانسته به اين مسووليت مهم خود عمل كند.
جهانگيري اظهار داشت: اگر مردم اطمينان يابند كه نوسانات بازار سرمايه به دارايي هاي آنان آسيب وارد نمي كند، حضور در بازار سرمايه را به سرمايه گذاري در بانك ها ترجيح مي دهند و لذا صنعت بيمه بايد پوشش هاي مناسب و لازم براي بازار سرمايه را طراحي و اجرا نمايد.
معاون اول رئيس جمهور در ادامه با اشاره به تشكيل صندوق توسعه ملي، خاطر نشان كرد: اين صندوق در سال هاي گذشته تسهيلات ارزي به تعداد زيادي از فعالان اقتصادي اعطا كرده، اما؛ نوسانات قيمت ارز باعث شده ضمن اينكه اين افراد نتوانند از عهده عمل به تعهدات خود برآيند، بانك هاي ارائه دهنده تسهيلات ارزي نيز به دليل افزايش مستمر معوقات با مشكل مواجه شوند؛ در حالي كه اگر صنعت بيمه در اين عرصه حضور مي داشت، بسياري از اين مشكلات مرتفع مي شد.
جهانگيري با تأكيد بر اينكه چاره اي جز جذب سرمايه گذار با حجم صدها ميليارد دلار براي توسعه اقتصاد كشور نداريم، تصريح كرد: ايران سرزميني سرشار از استعداد و برخوردار از موقعيت جغرافيايي بسيار منحصر به فرد و كاملاً مهياي توسعه است و ارتقاء صنعت بيمه مي تواند تأثير بسيار سازنده اي در تحقق و اجراي موفق سياست هاي توسعه اي داشته باشد.
معاون اول رئيس جمهور با اشاره به تدوين برنامه ششم توسعه كشور آن را فرصتي پيش روي فعالان صنعت بيمه كشور عنوان كرد و گفت: از همه فعالان صنعت بيمه درخواست مي كنم تا در اين فرصت ارزيابي دقيقي از وضعيت فعلي صنعت بيمه داشته باشند و كمك كنند تا سياستگذاري هاي اجرايي و مؤثرتري براي ارتقاء صنعت بيمه در برنامه ششم توسعه تدوين شود كه در آن حضور بخش خصوصي جدي تر شود.
در اين مراسم همچنين با حضور معاون اول رئيس جمهور، وزير امور اقتصادي و دارايي و رئيس كل بيمه مركزي ايران از كتب و طرح هاي پژوهشي اجرا شده در يكسال گذشته در پژوهشكده بيمه رونمايي شد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 50]