واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۲ آذر ۱۳۹۳ (۲۲:۲۵ب.ظ)
استاندار لرستان: برنامه هاي توسعه حوزه گردشگري لرستان تدوين مي شود استاندار لرستان گفت: لرستان در بحث توسعه گردشگري به صاحبنظران عرصه گردشگري نياز دارد و در اين زمينه برنامههاي کوتاهمدتي براي سال ۹۴ و برنامههاي بلندمدتي تعريف و تنظيم ميشود.
به گزارش خبرگزاري موج، هوشنگ بازوند عصر امروز در جلسه همانديشي و راهکارهاي توسعه استان که در استانداري لرستان برگزار شد اظهار داشت: با توجه به شعار سال براي ظرفيتهاي اقتصادي و فرهنگي هيچ همنشيني بهتر از توسعه گردشگري براي اقتصاد و فرهنگ نيست و در توسعه گردشگري فرهنگ و اقتصاد نهفته است.
وي افزود: استان لرستان ازنظر گردشگري ظرفيت بزرگي دارد که درواقع هرکدام ميتوانند اقتصاد لرستان را بهدرستي بچرخانند اما متأسفانه هنوز يک درصد از اين سهم نتوانسته است در اقتصاد نقش ايفا کند.
استاندار لرستان بيان کرد: برنامه توسعه گردشگري نيازمند کار کارشناسي و نقطه نظرات بخش خصوصي است چون از بعد انقلاب تاکنون محوريت توسعه و پرچم آن در دست دولت قرار گرفت و نتيجه آن در اين 36 سال شدت نرخ رشد بيکاري بوده است که با آن مواجه هستيم.
بازوند عنوان کرد: استان لرستان از سال 75 تا 93 از نظر نرخ بيکاري تقريباً رتبه اول و دوم کشور را داشته است و دو سال همرتبه سوم قرار گرفت که ماحصل توسعه توسط دولت است اما از اول امسال تصميم بر اين شد تا محوريت و پرچم به بخش خصوصي داده شود و ادامه پيدا کند.
وي گفت: دولت يک مجموعه و ظرفيت پولدار نيست بنابراين بايد به دنبال ظرفيت پولدار بخش خصوصي باشيم تا اين رويکرد و خط توسعه را تغيير بدهد و در اين راه طبيعي است که بخش خصوصي براي تأمين سود خود از دولت زيرساختهاي آمادهاي ميطلبد.
استاندار اظهار داشت: خروجي ظرفيتهاي استان در اقتصاد لرستان اثرگذار نيست و عليرغم اينکه لرستان از ثروتمندترين استانهاي کشور است ولي بيکارترين و فقيرترين آدمها در آن زندگي ميکنند و اين شکاف ناشي از عدم برنامهريزي است.
بازوند بيان کرد: اين شکاف با برنامهريزي مناسب قابل پر شدن است و اين برنامهريزي توسط بخش خصوصي انجام بگيرد و دولت هم ميتواند نقش حمايتکننده داشته باشد.
وي گفت: استان در بحث توسعه گردشگري حتماً به صاحبنظران عرصه گردشگري نياز دارد در اين زمينه يک با مديرکل ميراث فرهنگي لرستان برنامههاي کوتاهمدتي براي سال 94 و برنامههاي بلندمدتي تعريف و تنظيم شد.
استاندار افزود: يکي کارهايي که براي جذب سرمايهگذار انجام گرفت آمادهسازي زيرساختهاي فرودگاه خرمآباد بود که ظرف يک سال پروازهاي آن از چهارتا در طول هفته به 28 پرواز رسيد بنابراين راهاندازي و ساماندهي پروازهاي فرودگاه کمک زيادي به توسعه استان ميکند.
بازوند اظهار داشت: براي جذب سرمايهگذار لازم است کارهاي تبليغاتي نيز انجام شود به همين منظور از اول ديماه امسال تا آخر فروردين 94 تبليغات وسيعي در سطح کشور انجام ميشود بهطوريکه بمباران تبليغاتي مثبتي به وجود بيايد.
استاندار بيان کرد: در استان نبايد پارامترهاي منفي بزرگ شود و همين به کار بردن کلمه محروميت انتقال ضعف استان است.
وي عنوان کرد: سرانه درآمدي استان کمتر از ميانگين جامعه است، ظرفيتهاي گردشگري استان ميتوانند در اقتصاد اثر گزار باشند.
بازوند خاطرنشان کرد: صنايعدستي مانند ورشو بروجرد عظمتي است که ميشود روي آن کارکرد در اين زمينه گردشگري نيازمند برند است و اين امر توسط دولت درست نميشود بلکه بخش خصوصي ميتواند برند سازي ايجاد کند.
استاندار گفت: در اين راستا دبيرخانه کار حوزه توسعه گردشگري از دولت خارج ميشود و به دست بخش خصوصي داده ميشود تا نقطه نظرات را پيگيري کند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 44]