واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۲ آذر ۱۳۹۳ (۲۰:۲۲ب.ظ)
امام جمعه خرم آباد: آمار موجود نشر کتاب در لرستان رضايت بخش نيست نماينده ولي فقيه در لرستان و امام جمعه خرم آباد گفت: آمار موجود نشر کتاب در لرستان رضايت بخش نيست، آمار نشر بايد بالا برود و مردم از کتاب و کتابخواني استقبال بيشتري کنند.
به گزارش خبرگزاري موج از خرم آباد، حجتالاسلام والمسلمين سيد احمد ميرعمادي، نماينده وليفقيه در استان و امام جمعه خرمآباد، در مراسم افتتاح هشتمين نمايشگاه بزرگ کتاب لرستان که عصر چهارشنبه، 12 آذر در سالن همايشهاي جمعيت هلال احمر لرستان برگزار شد، از کتاب بهعنوان عامل پيشرفت و شکوفايي فکر ياد کرد و گفت: نگاهي به سابقه فرهنگ و تمدن هر منطقه گوياي اين است که کتاب نقش اول را در فرهنگ سازي جامعه برعهده دارد.
وي افزود: خداوند متعال هرگاه پيامبري را مبعوث کرد همراه هر يک از آنها کتابي و ميزان و قوانيني فرستاد که بتوانند با آن کتاب عدالت را در جامعه برقرار سازند.
حجتالاسلام ميرعمادي ادامه داد: هيچ پيامبري بدون کتاب نبوده و هيچ متفکري بدون کتاب راه بهجايي نبرده است و اين بيانگر اين است که کتاب عامل پيشرفت و شکوفايي فکر است.
امام جمعه خرمآباد با بيان اينکه لازمه اصلاح اعتقادات و رفتار، روي آوردن به فکر وانديشه است و مبناي انديشه و تفکر هم چيزي جز کتاب نيست، خاطرنشان کرد: کتاب در هر قوم، ملت و آييني مقدس بوده است و به همين جهت دشمنان با کتاب جنگيدند.
وي با اذعان به اينکه ستيز با کتاب ستيزي تاريخي است، گفت: دشمنان فکر و انديشه که بهدنبال ماديات و کشورگشايي بودند اولين مرکزي را که مورد هجمه قرار ميدادند کتابخانهها بود که در جمله مغول به ايران نيز چنين بود.
نماينده وليفقيه در استان با اشاره به اينکه افتخار مسلمانان به اين است که در امر کتاب و نويسندگي و تحقيق و پژوهش پيشگام بودند و در اين زمينه غرب دنبالهرو مسلمانان بوده است، اضافه کرد: منطق مسلمانان منطق کتاب بوده است شخص پيامبر اکرم(ص) با منطق کتاب توانست دلها را تسخير کند.
وي افزود: عليرغم اينکه امروز تکنولوژيهاي جديدي پا به عرصه گذاشتهاند اما کتاب همچنان جايگاه خود را حفظ کرده است، کتاب سند تعالي، ترقي، توسعه و پيشرفت، فرهنگ، هنر و هويت يک ملت است.
حجتالاسلام والمسلمين ميرعمادي با تاکيد بر اينکه محققان و پژوهشگران بايد بهدنبال نوشتن، تحقيق و پژوهشگري باشند، ادامه داد: بايد آمار نشر کتاب در استان بالا برود چراکه آمار موجود استان چندان مطلوب و رضايتبخش نيست.
امام جمعه خرمآباد از علامه اميني و رهبر معظم انقلاب بهعنوان الگوي کتابخواني ياد کرد و گفت: مطالعه برخي صفحات اينترنت چيزي براي انسان و سرمايهاي براي انسان نميآورد و نميتواند انسان را غني کند اما کتاب به اندوختههاي انسان اطمينان ميدهد.
نماينده وليفقيه در لرستان بر لزوم بالا رفتن سرانه مطالعه کتاب تاکيد کرد و گفت: لازم است بهمنظور افزايش سرانه مطالعه کتاب، گسترش فضاي فيزيکي کتابخانهها، برپايي نمايشگاههاي تخصصي کتاب مورد توجه قرار بگيرد.
وي مراجعه به منابع کهن و مصادر کهن را مورد تاکيد قرار داد و افزود: لازم است در زمينه احيا کتبي که از گذشتگان برجاي مانده است تلاش داشته باشيم.
وي گفت: برپايي نمايشگاه کتاب در لرستان در سالي که بهنام فرهنگ و اقتصاد با عزم ملي و مديريت جهادي نامگذاري شده است، يک حرکت عظيم فرهنگي عظيم بهشمار ميرود و انتظار است مردم هم از اين نمايشگاه استقبال کنند.
يادآور ميشود، نمايشگاه کتاب لرستان از 12 آذر به مدت يک هفته با حضور 370 ناشر در قالب 180 غرفه داير است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 26]