واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: نمایشگاه توانمندی های زنان غرب کشور دهه فجر در کرمانشاه برگزار می شود کرمانشاه - ایرنا - مدیرکل دفتر بانوان و امور خانواده استانداری از برگزاری نمایشگاه توانمندی های زنان منطقه غرب کشور با محوریت استان کرمانشاه در دهه فجر انقلاب اسلامی خبر داد.

به گزارش ایرنا، شریفه حق شناس روز پنجشنبه در جلسه هماهنگی این نمایشگاه افزود: شش منطقه در کشور برای برگزاری این نمایشگاه ها انتخاب شده اند که در نمایشگاه بینی المللی کرمانشاه نمایشگاه توانمندی های زنان استان های کردستان، لرستان و ایلام برگزار می شود.
وی گفت: طبق توافقنامه وزارت کشور و وزارت صنعت، معدن و تجارت، این سازمان در استان ها باید با هماهنگی و نظارت استانداری ها در جهت برگزاری مطلوب این نمایشگاه ها تلاش داشته باشد لذا انتظار داریم که تلاش و جدیت گسترده ای در این راستا از سوی سازمان صنعت، معدن و تجارت کرمانشاه صورت گیرد.
مدیرکل دفتر بانوان و امور خانواده استانداری تصریح کرد: سازمان صنعت، معدن و تجارت استان باید برنامه ریزی دقیق و همه جانبه ای برای اسکان و اقامت مدعوین و میهمانان و همچنین در جهت برگزاری باشکوه نمایشگاه و معرفی توانمندی های زنان کرمانشاه داشته باشد.
وی دعوت از دانشجویان و دانش آموزان استان را به منظور بازدید از نمایشگاه توانمندی های زنان مهم و اثربخش برشمرد و گفت: بدون تردید بازدید جوانان بویژه دختران دانشجو و دانش آموز تاثیر بسزایی در رشد ابتکار و خلاقیت آنان خواهد داشت و زمینه ای فراهم می شود که ابتکارات جوانان شکوفا شود.
حق شناس در برپایی این نمایشگاه عرضه محصولات، تولیدات و اختراعات بانوان استان تاکید کرد و اظهار داشت: در برگزاری نمایشگاه توانمندی های زنان در کرمانشاه باید تلاش شود تا اقدامی متفاوت و ابتکاری جدید نسبت به سال های گذشته صورت گیرد.
وی گفت: هدف از برگزاری این نمایشگاه علاوه بر ایجاد و کسب بازارهای جدید، باید تبیین و شناسایی توانمندی های زنان نیز مورد توجه قرار گیرد.
در این جلسه اعضا ضمن بیان دیدگاه ها و نکته نظرات خود پیرامون برگزاری نمایشگاه، مقرر شد که این نمایشگاه از 13 تا 16 بهمن ماه به مدت چهار روز برگزار شود.
567
14/09/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 49]