واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۹ آذر ۱۳۹۳ (۱۵:۳۲ب.ظ)
عضو هيأت نمايندگي اتاق بازرگاني ايران: حل مشکلات اقتصادي کشور در گرو تعامل خوب بانک ها با واحدهاي توليدي است عضو هيأت نمايندگي اتاق بازرگاني ايران، گفت: حل مشکلات اقتصادي کشور اعم از اشتغال، گردش پولي و همچنين رکود در گرو تعامل خوب بانک ها با واحدهاي توليدي است.
به گزارش خبرگزاري موج، ابوالفضل حجازي در نشست خبري که در دفتر خبرگزاري موج استان قم برگزار شد با گراميداشت هفته بسيج و رشادت هاي بسيجيان در عرصه هاي مختلف گفت: همه ما بايد در پيمودن راه شهدا ثابت قدم بمانيم.
وي در ادامه افزايش اعتماد واحدهاي توليدي به بانک ها را از جمله نتايج از بين رفتن رشد منفي اقتصادي کشور به وسيله دولت فعلي عنوان کرد و افزود: تثبيت نرخ ارز از مهمترين اثرات مثبت شدن رشد اقتصادي کشور است.
دبير فعالان اقتصادي استان قم با اشاره به نقش بانک ها در رونق واحدهاي توليدي و صنعتي، تصريح کرد: به طور حتم اگر بانک ها درصد فاينانس تعيين شده در قانون را به واحدهاي توليدي اختصاص دهند و اين واحدها تنها 30 درصد نسبت به امر توليد اقدام نمايند، بحث اقتصاد مقاومتي محقق مي شود.
اين فعال اقتصادي ضمن اذعان به اينکه حل مشکلات اقتصادي کشور اعم از اشتغال، گردش پولي و همچنين رکود در گرو تعامل خوب بانک ها با واحدهاي توليدي است، افزود: هم اکنون بانک 800 هزار ميليارد ريال وجوه و سرمايه عقب افتاده و پرداخت نشده دارند، که بيش از 90 درصد آن مربوط به واحدهاي بازرگاني و اقتصادي است، در حالي که سهم واحدهاي صنعتي کمتر از ده درصد است.
وي با تأکيد بر اينکه بانک ها بايد توجه کافي را نسبت به اين مسأله داشته باشند، افزود: مدت زمان بازگشت سرمايه بانک ها از واحدهاي صنعتي به مراتب کمتر از واحدهاي بازرگاني است.
حجازي در ادامه افزود: به عنوان دبير فعالان اقتصادي قم به همه سرمايه گذاران مي گويم که قم بهترين شهر کشور براي ارزش افزوده و سرمايه گذاري است و ما هم با تمام امکان از هر فعاليتي که بتواند به رشد اقتصادي قم کمک کند، حمايت مي کنيم.
وي اولويت نخست جذب سرمايه گذار در قم را بخش صنعت دانست و پيشنهاد کرد با مطالعه و بررسي دقيق پروژه هاي اقتصادي مي توان مانع تعطيلي هاي زودهنگام افرادي باشيم که فاقد سابقه صنعتي بوده اند.
اين فعال اقتصادي کمبود سرمايه گذار در استان قم را يکي از موانع پيشرفت اين کلان شهر ذکر کرد و گفت: با تمام محدوديت ها با مشارکت سرمايه گذار خارجي يک مجموعه بزرگ گردشگري در قم احداث مي شود.
وي با اشاره به ظرفيت هاي بالاي اقتصادي قم، افزود: قم به خاطر داشتن توليداتي مانند فرش، کفش و دمپايي و همچنين ظرفيت هاي بالاي توليدي آن در کالاهاي ديگر، از جمله در بخش پزشکي قابليت تبديل شدن به يکي از قطب هاي اقتصادي کشور را دارد.
عضو هيأت نمايندگي اتاق کشور همچنين ايجاد صنايع و کارخانجات سود آور و همراه با ارزش افزوده را از جمله نيازهاي قم خواند و افزود: در استان قم سرمايه گذاري هايي شده، که هيچ ارزش افزوده اي را براي استان در پي نداشته است.
اين فعال اقتصادي همچنين با اشاره به ضرورت توسعه صنعت توريسم در استان قم، افزود: سالانه بيش از يک و نيم ميليون زاير از کشور عراق به استان قم مسافرت مي کنند، ولي؛ به خاطر عدم برخورداري قم از يک واحد اقامتي مناسب اين زايران پس از چند ساعت اقامت قم را ترک مي کنند.
وي با اشاره به احداث يک هتل 5 ستاره تحت عنوان زمرد در ميدان بسيج قم تصريح کرد: اين مرکز اقامتي که از امکانات بسياري برخوردار است با سرمايه گذاري بخش خصوصي آغاز شده و در صورت جذب اعتبارات دولتي ظرف مدت 36 ماه به بهره برداري مي رسد.
حجازي احداث واحدهاي اقامتي را يکي از نيازهاي جدي قم توصيف کرد و افزود: مجموعه فعالان اقتصادي قم درصدد مراکز اقامتي ديگري نيز در مناطق مختلف هستند که کمک هاي دولتي در بهره برداري سريع آنها نقش بسزا و مؤثري دارد.
وي در ادامه با اشاره به سفر فعالان اقتصادي به انگليس گفت: در اين سفر که مهمان اتاق بازرگاني آن کشور بوديم ضمن ديدار با ايرانيان مقيم لندن در ضيافت شام پارلمان هم شرکت کرديم و دقايقي در دفاع از عدم تحريم ملتها به سخنراني پرداختم.
حجازي با اشاره به سرفصل سخنان خود در پارلمان انگليس گفت: به فعالان اقتصادي انگليس و نمايندگان پارلمان متذکر شدم که چرا بايد فعاليت هاي اقتصادي، قرباني اختلاف هاي سياسي شود و شما به عنوان بخش خصوصي از دولت متبوع تان نمي پرسيد که چرا تعاملات اقتصادي را با بازرگانان خوش نام ايراني محدود کرده ايد؟
حجازي در بخش ديگري از سخنان خود، اقدامات اعتماد ساز دولت تدبير و اميد در عرصه بين الملل را موجب بهبود فضاي مبادلات اقتصادي دانست و ابراز اميدواري کرد که بازارهاي جديدي پيش روي بازرگانان ايراني گشوده شود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 113]