تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 25 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):بدبخت‏ترين مردم پادشاهانند و خوشبخت‏ترين مردم كسى است كه با مردم بزرگوار معاشرت...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1829760931




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

معاون روحانی: دیوان عدالت علی‌رغم جوسازی‌ها رویکرد خوبی دارد/ با تعامل با مجلس می‌توانیم مشکلات را حل کنیم


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: معاون روحانی: دیوان عدالت علی‌رغم جوسازی‌ها رویکرد خوبی دارد/ با تعامل با مجلس می‌توانیم مشکلات را حل کنیم
رییس سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی جوسازی‌ها علیه دیوان عدالت اداری مبنی بر رای این دیوان به خروج اماکن تاریخی از فهرست آثار ملی را نادرست خواند و گفت:بر‌خلاف جوسازی‌ها، دیوان بسیاری مواقع به نفع میراث فرهنگی رای می‌دهد.
به گزارش نامه نیوز، مسعود سلطانی‌فر، در پاسخ به این سئوال که آیا سازمان میراث فرهنگی برای خارج نشدن اماکن تاریخی از فهرست آثار ملی در دیوان، اقدام به تغییر و اصلاح قوانین خود کرده است یا خیر افزود: اولا اصلاح قوانین یک پروسه طولانی و پیچیده است و ثانیا قبول داریم قوانین در بخش‌هایی مربوط به چند ده سال گذشته است که باید اصلاح شود و ما منکر این موضوع نیستیم.

معاون رییس جمهور اضافه کرد: برای اصلاح قوانین با بخش‌های مختلف مجلس شورای اسلامی از جمله کمیسیون فرهنگی و فراکسیون‌های گردشگری، تعامل خوبی برقرار کرده‌ایم و قرار شده نمایندگان مجلس نظرات خود را ارایه کنند.ما نیز گروهی را متشکل از کارشناسان سازمان میراث فرهنگی تشکیل کرده‌ایم تا اصلاحات مورد نیاز را احصا کنند. اصلاحات احصا شده در قالب طرح یا لایحه به دولت یا مجلس پیشنهاد می شود و مشکل اساسی در این قضیه وجود ندارد.

سلطانی‌فر درباره تعامل سازمان میراث فرهنگی با دیوان عدالت اداری نیز گفت: نکات حجت الاسلام منتظری درباره پرونده‌های میراث فرهنگی قابل تامل است و ما رد نمی کنیم و با تعامل و همفکری نزدیک با مجموعه دیوان عدالت و مجلس شورای اسلامی می توانیم این مشکلات را حل کنیم.

وی تصریح کرد: به طور مستمر در ارتباط با پرونده‌های مختلف با دیوان عدالت اداری ارتباط داریم و رویکرد دیوان نیز در این پرونده‌ها برخلاف جوسازی‌هایی که گاهی اوقات علیه دیوان عدالت می شود، رویکرد خوبی است به طوری که دیوان بسیاری مواقع در پرونده‌های مطروحه بر اساس قانون به نفع میراث فرهنگی رای داده داده و مشکل جدی در این زمینه مشاهده نمی شود. باید همه تلاش کنیم تغییرات لازم انجام شود.

پیش‌تر حجت الاسلام والمسلمین محمد جعفر منتظری رییس دیوان عدالت اداری درباره پرونده‌های مربوط به میراث فرهنگی و اینکه دیوان عدالت اداری در اینگونه پرونده‌ها به اماکن تاریخی اهمیت نمی‌دهد و آنها را از فهرست اثر ملی خارج می‌کند گفته بود: اینکه دیوان عدالت اداری به آثار ملی اهمیت نمی‌دهد ادعای خلافی است. ما معتقدیم آثار ملی ارزش دارد و ارزش هر اثری را باید حفظ کرد. وظیفه دیوان عدالت اداری انطباق اقدامات دستگاه‌ها با قانون است. بر این اساس، سازمان میراث فرهنگی نمی‌تواند هر ملکی که سابقه 100 یا 200 ساله دارد ثبت کند و بگویید مالک حق نقل و انتقال و فروش ندارد زیرا قانون چنین اختیاری را به سازمان میراث فرهنگی نداده است لذا وقتی چنین اتفاقی می‌افتد افراد برای احقاق حق مالکیت خود به دیوان عدالت اداری مراجعه می‌کنند.

وی گفته بود: از اثرات ثبت یک ملک در فهرست آثار ملی این است که مالک نمی‌تواند ملک خود را تعمیر، تخریب، نوسازی یا بفروشد و به نوعی محدودیت در اختیارات مالک بوجود می آید که این خلاف قانون و شرع است. محدودیت‌هایی که سازمان میراث فرهنگی برای اموال مردم بوجود می‌آورد حتما باید مستند به قانون باشد و تنها قانون می‌تواند برای مالکیت مالک محدودیت ایجاد کند نه سازمان میراث فرهنگی. حرف ما به سازمان میراث فرهنگی این است که اگر می‌خواهید با آنچه انجام می‌دهید برخورد و تصمیمات شما را نقض نکنیم باید یا ملک را از مالک بخرید یا با مالک مصالحه و سازش کنید و قرارداد ببندید و مالک متعهد شود در ازای پولی که می گیرد ملک را تخریب نکند. راه سوم نیز این است که سازمان میراث فرهنگی باید قانونی را از مجلس بگذارند و قانون به آنها اجازه دهد هر جایی را که به عنوان اثر ملی ثبت کردند، مالک ملک حق نداشته باشد بدون اجازه سازمان میراث فرهنگی تخریب یا تعمیر کند.


منبع: تسنیم


۰۴ آذر ۱۳۹۳ - ۱۲:۵۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 47]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن