تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):زكات عقل تحمّل نادانان است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869120552




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

وزیر نیرو: مدیریت مصرف راهکار چالش های بخش آب است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: وزیر نیرو: مدیریت مصرف راهکار چالش های بخش آب است گرگان - ایرنا- وزیر نیرو با بیان این که باید خود را با شرایط خشکسالی و تغییرات اقلیم تطبیق دهیم، گفت: تنها با مدیریت مصرف آب می توان چالش های پیش روی صنعت آب را مرتفع ساخت.


به گزارش ایرنا، مهندس «حمید چیت چیان» روز چهارشنبه در شورای هماهنگی صنعت آب و برق گلستان با ابزار نارضایتی از مصرف بی رویه آب از سوی بخش کشاورزی اظهار داشت: مدیران صنعت آب استان باید با درایت و مدیریت، مانع مصرف بی رویه آب از سوی بخش کشاورزی شوند.
وزیر نیرو افزود: تعادل بخشی آب های زیرزمینی و سوق دادن کشاورزان به روش های آبیاری تحت فشار می تواند تا حدودی این مشکل را مرتفع سازد.
وی تصریح کرد: مجهز ساختن چاه های کشاورزی به ابزارهای هوشمند و تعیین میزان مصرف نیز تا حدودی مانع مصرف بی رویه آب های زیرزمینی می شود.
وزیر نیرو اضافه کرد: در راستای تطبیق با شرایط خشکسالی و اقلیم تطبیق باید شیوه های مدیریت مصرف بررسی و برای دست یابی به آن تلاش کنیم.
مهندس چیت چیان ادامه داد: اگر در عرصه آب درست مدیریت کنیم، مصرف کنندگان مجبور می شوند خود را با این شرایط تطبیق دهند.
به گفته وزیر نیرو، می بایست میزان مصارف مختلف را بررسی و به هر مصرف کننده به میزان مورد نیاز آب تحویل و مدیریت شود.
وزیر نیرو یادآور شد: با توجه به کمبود اعتبارات، خوشبختانه وزارت نیرو توانست در سال آینده اعتبارات تعادل بخشی را 5 برابر افزایش دهد و همچنین مجوز نصب کنتورهای هوشمند بر چاه های کشاورزی را دریافت کند.
مهندس چیت چیان از تجدید ارزیابی در صنعت آب و برق نیز خبر داد و افزود: می بایست تمام ارزیابی ها و محاسبات قیمت تمام شده آب و برق براساس تجدید ارزیابی صورت گیرد.
وی تصریح کرد: با تجدید ارزیابی، تحول بزرگی در صنعت آب و برق کشور صورت خواهد گرفت.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب گلستان نیز با یادآوری مشکل کمبود مخازن در شهرهای استان گفت: با توجه به سند چشم انداز 20 ساله، با کمبود مخازن مواجه هستیم که تامین این حجم نیازمند اعتبار می باشد.
«محمدهادی رحمتی» همچنین سرعت در اجرای پروژه های عمرانی و بهره برداری، شفاف سازی اطلاعات، کاهش هزینه های اجرایی و مدیریت صحیح هزینه و افزایش درآمدهای بخش مشترکین و افزایش بهره وری در همه بخش ها را از جمله برنامه ریزی ها بیان کرد.
وی با اشاره به چالش های موجود در استان خاطر نشان کرد: محدودیت منابع آبی، خشکسالی پیاپی، بهره وری پایین آب در بخش کشاورزی، افت کمی و کیفی منابع بویژه در بخش آب زیرزمینی و عدم بهره مندی از آب سدها برای مصارف شرب برخی از چالش های پیش روی صنعت آب گلستان است.
رحمتی یادآور شد: عقب ماندگی در دسترسی به خدمات فاضلاب، فرسودگی تاسیسات، شبکه توزیع آب، کمبود اعتبار جهت بازسازی، فقدان منابع مالی کافی جهت اتمام طرحهای نیمه تمام و عدم قیمت گذاری مناسب آب براساس ارزش ذاتی آن از دیگر مشکلات در این بخش می باشد.
وی با اشاره به طرح های در دست اجرا خاطر نشان کرد: اجرای تفکیک زون های شبکه و حفر و تجهیز چاه ها از جمله طرح های در دست اجرای این شرکت است.
رحمتی همچنین افزود: آبرسانی به شهر گالیکش، مینودشت، علی آباد، ساخت مخازن ذخیره شهری، ساخت مخازن ذخیره فوری، تصفیه خانه چشمه آق سو کلاله، اصلاح و توسعه شبکه، تامین آب آشامیدنی مسکن مهر از دیگر طرح های شرکت است که به پایان رساندن آنها نیازمند اعتباری بالغ826 هزار میلیون ریال است.
2712/601 /1539


12/09/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 18]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن