واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: کمالی: عده ای فعال بودن احزاب را نمی پسندند تهران-ایرنا- دبیرکل حزب اسلامی کار گفت: برای عبور از شرایط امروز جامعه نقش احزاب مهم است و اگر فعال باشند می توانند با ارایه راهکار در حل مشکلات کشور کمک کنند اما عده ای نمی پسندند و می گویند هرچه ما می گوییم درست است.
به گزارش خبرنگار سیاسی ایرنا، حسین کمالی روز چهارشنبه در ششمین کنگره سراسری حزب اسلامی کار که در سالن تلاش تهران برگزار شد ، به کمبودها و معضلات موجود در جامعه اشاره کرد و افزود: زندگی کردن در نظام اسلامی برای ما افتخار است اما نارسایی ها باید اصلاح شود و به هیچ وجه نباید از آنچه باعث پایداری نظام و انقلاب است کوتاه بیاییم.
وی ادامه داد: در شرایط امروز روشنفکران ناراضی هستند اما به دنبال راهکار و تغییر شرایط نیستند، دولت نسبت به شرایط ناراضی است ولی کمر همت برای تغییر و تحول نبسته و می بینیم که اقدام اساسی صورت نمی گیرد، وضعیت اقتصادی مردم مناسب نیست، موارد سرگرم کننده در صدا و سیما زیاد است اما فیلم های آگاهی دهنده وجود ندارد و در هیچ زمینه ای به مسائل اساسی پرداخته نمی شود.
کمالی با بیان اینکه در مسائل اقتصادی، سیاسی و اجتماعی هیچگاه به دنبال علت یابی نرفته ایم ادامه داد: اشکالات را دیده ایم اما به علت ها نپرداخته ایم.
دبیرکل حزب اسلامی کار با بیان این که بابک زنجانی و دیگران که منابع ملت را به جیب می زنند را می بینیم اما علت آن را نمی بینیم، گفت: چرا راه های سوءاستفاده را نمی بندیم؟ هم اکنون هدف این نیست که جلوی کار گرفته بشود و با معلول برخورد می کنیم.
کمالی در ادامه با تاکید بر وضعیت دشوار اقتصادی کشور ، گفت: پول هایی که در 8 سال گذشته به کشور آمد به بدترین شکل هزینه شد و قسمتی از پول ها هم برده شد.
وی ادامه داد: زمانی که در جریان انتخابات، دوستان اصلاح طلب تصمیم گرفتند از آقای روحانی حمایت کنند درخواست جلسه کردیم اما این جلسه هیچگاه برگزار نشد و این اقتصاد به هیچ جا نخواهد رسید.
کمالی تاکید کرد: داشتن یک صنعت که به دانش روز متکی باشد لازمه یک کشور است، وقتی کارگاه ها ضرر می دهند نمی توان حقوق ها را پرداخت کرد و من هم به آقای روحانی گفتم باز هم می خواهید حقوق کارگران مانند امسال 10 درصد کاهش پیدا کند یا می خواهید اصلاح ساختاری کنید؟
دبیرکل حزب اسلامی کار با طرح این موضوع که ما سیستم علمی را برای بررسی های خود انتخاب نکردیم یادآور شد: کشورهایی که پیشرفت کرده اند یک روش داشتند که باید روش آنها را بررسی کنیم.
وی در ادامه از وجود تعداد بالای افراد بی سواد از جمله در میان کارفرمایان کشور و نیز آمار بالای بیکاران و طلاق در کشور بشدت انتقاد کرد.
کمالی با پیشنهاد اینکه باید ریشه ها را بررسی کنیم، یادآور شد: اگر اصلاح ساختار اقتصادی صورت نگیرد باید ببینیم چه اتفاقی روی می دهد، با ماهی 4 هزار میلیارد یارانه چه میزان می شد کار کرد؟ اما معلوم است دولت کار راحت یعنی توزیع پول بین مردم را انتخاب می کند.
دبیرکل حزب اسلامی کار ضمن تاکید بر رفع محدودیت از افرادی که خواهان فعالیت حزبی و سیاسی هستند گفت: آزادی اجتماعی بعد از انقلاب ارزشمند اسلامی باید تضمین شود و تا زمانی که کسی اسلحه به دست نگرفته و قانون اساسی را نفی نکرده باشد نباید بازداشت شود.
وی با اشاره به اینکه مسائلی که در کشور بیان می شود اصلا مورد بررسی قرار نمی گیرد، یادآورشد: سال هاست می گوییم سیستم اقتصادی غلط است و فردی بیاید با ما بحث کند که کجای کار اشکال دارد اما چنین شخصی وجود ندارد.
کمالی اضافه کرد: ما می خواهیم بگوییم از این شرایط باید عبور کنیم و نقش احزاب مهم است زیرا اگر احزاب فعال باشند راهکار می دهند اما عده ای نمی پسندند و می گویند هرچه ما می گوییم درست است.
کمالی افزود: در مجموعه اصلاح طلبی خودمان هم مشکل داریم و مثلا دچار فرد گرایی می شویم اما باید از تکثر گرایی دفاع کنیم ولی خودمان هم غافل می شویم.
دبیرکل حزب کار با انتقاد از آنچه که وی نبود گفت وگوی اجتماعی در کشور خواند گفت: اساسی ترین نقش صدا و سیما و روزنامه ها این است که نظرات مخالف و موافق را بیان کنند.
وی با اشاره به مشکلات جامعه کارگری در کشورمان، گفت: کارگران به کار علاقه و نشاط نشان نمی دهند و به همین دلیل تولید وضعیت مناسبی ندارد، برخی ها کارگران ما را با کارگرهای سوئیسی مقایسه می کنند که غلط است چون مزد و انگیزه با یکدیگر ارتباط مستقیم دارند.
کمالی افزود: مثلا کارگری که از ایران به ژاپن می رود 10 برابر بیشتر از اینجا کار می کند که بماند چون دریافتی بیشتری دارد. یا کارگر افغانی که به ایران می آید تلاش می کند و همین تلاش را در کشور خودش ندارد چون می خواهد بماند پس می بینیم که مزد و انگیزه رابطه مستقیم دارد.
وی با بیان اینکه حزب کار در زمینه های مختلف فعالیت می کند، گفت: مدیران کارخانه ها و صنایع نیز از همین مسائل ناراضی هستند؛ هم کارگر و کارفرما ناراضی است و هم دولت و در این شرایط دولت نمی تواند مالیات بگیرد.
کمالی با بیان اینکه حدود 650 هزار میلیارد نقدینگی در جامعه وجود دارد و دولت 450 هزار میلیارد بدهی به کارفرمایان دارد، گفت: تا کی می خواهیم در این شرایط بمانیم؟ ما قبل از اینکه انتخابات برگزار شود درخواست جلسه کردیم اما برخی ها فکر کردند دنبال پست و مقام هستیم اما این بحث را داریم که اصلاح ساختار در دستور کار دولت قرار بگیرد.
دبیرکل حزب اسلامی کار یادآور شد: حزب کار سعی می کند در فضای سیاسی حضور همه احزاب اصلاح طلب را پاس بدارد و در انتخابات آتی سعی می کنیم نقش موثری داشته باشیم.
سیام**1058 /1449
12/09/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 28]