واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: مقام عمانی:ایران نقش مهمی در مقابله با تروریسم در منطقه دارد تهران - ایرنا - قائم مقام وزیراطلاع رسانی سلطنت عمان گفت: گروه های تروریستی همه کشورهای منطقه را تهدید می کنند و جمهوری اسلامی ایران نقش مهمی در مقابله با این پدیده شوم دارد که نمی توان آن را نادیده گرفت.

"علی بن خلفان الجابری" روز چهارشنبه درحاشیه دهمین اجلاس وزرای اطلاع رسانی کشورهای اسلامی درگفت و گو با ایرنا افزود: این پدیده همه مسلمانان، کشورهای اسلامی و همه مذاهب اسلامی را تهدید می کند به همین دلیل باید همه طرف ها درمقابله با این پدیده شرکت کنند و نمی توان نقش هیچ کدام از طرف های فعال و موثردر منطقه را نادیده گرفت.
وی اضافه کرد: به همین دلیل همه طرف های فعال دراین منطقه باید در ایجاد یک راهبرد واحد برای مقابله با این سازمان های تروریستی مشارکت کنند.
الجابری با اشاره به دلایل ظهور گروه ها و سازمان های تروریستی درمنطقه گفت: به نظر من این سازمان ها در نتیجه افراط گرایی در بسیاری از امورجاری درمنطقه بوجود آمدند و دراین باره یک زمینه مناسب برای ظهور و بروز یافتند و زمینه و شرایطی مناسب تر از این شرایط برای آن در دیگر نقاط دنیا موجود نبود.
وی تصریح کرد: کسانی که به این مجموعه ها پیوسته اند نیز از فرزندان همین امت بودند و من با کسانی که تمام سرزنش ها را متوجه آن ها می کنند مخالفم زیرا سرزنش و ملامت اصلی باید متوجه ما باشد.
الجابری اضافه کرد: سرزنش ها باید به سمت رسانه ها و دستگاه های اطلاع رسانی ما باشد که نتوانستند یک راهبرد مناسب برای دورکردن فرزندان ما از این مجموعه های تندرو و پیوستن آن ها به سازمان های افراط گرا به کار گیرند.
قائم مقام وزیراطلاع رسانی عمان افزود: رسانه ها نتوانستند با تبلیغات نشان دهند که دین اسلام که نماد آشتی و آرامش است از این افکار افراط گرایانه به دور است و نتوانستند برنامه ریزی های رسانه ای روشنی برای مقابله با افکار افراط گرایانه و ازمیان برداشتن تفرقه داشته باشد.
الجابری گفت: رسانه ها نتوانسته اند یک رویکرد رسانه ای معتدل را که تقویت کننده صلح و مبلغ ارزش های اسلام به عنوان یک دین پیشرفته ، متمدن و صلح آمیز ارایه کنند.
دهمین اجلاس وزرای اطلاع رسانی کشورهای اسلامی صبح امروز (چهارشنبه) با سخنان "اسحاق جهانگیری" معاون اول رئیس جمهوری کشورمان آغاز شد.
این نشست فردا پنجشنبه به کار خود پایان می دهد.
1302**632**1566
12/09/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 57]