واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: نماینده مریوان در مجلس: اقتصاد مقاومتی باید تحریم های ناجوانمردانه غرب را با شکست مواجه کند تهران-ایرنا-نماینده مردم مریوان در مجلس شورای اسلامی گفت: اقتصاد مقاومتی باید تحریم های ناجوانمردانه غرب را با شکست مواجه کند.

به گزارش خبرنگار پارلمانی ایرنا، «نعمت الله منوچهری» در جلسه علنی امروز (سه شنبه) مجلس در تذکری اظهارداشت: سرنوشت ملت و حل مشکلات مردم را به نتیجه مذاکرات 1+5 گره نزنید، اقتصاد مقاومتی باید تحریم های ناجوانمردانه غرب را با شکست مواجه کند.
وی خطاب به وزیر کشور تصریح کرد: تغییرات در تقسیمات کشوری و انتزاع برخی دهستان ها در شهرستان ثلاث باباجان اراده و خواست عموم مردم، ملاک عمل قرار گیرد.
نماینده مردم مریوان در مجلس ادامه داد: از موافقت نهایی اقلیم کردستان دولت مرکزی عراق جهت شروع عملیات تردد مسافر از مرز شوشمی، ساماندهی مرزها و تعاونی های مرزنشینان در جهت احقاق حقوق عموم مردم و احداث منطقه آزاد تجاری در اورامانات از مواردی است که باید به طور جدی مورد توجه قرار گیرد.
منوچهری از نظرات مثبت وزیر دفاع تقدیر و از اقدام ستاد کل نیروهای مسلح در راستای برقراری مستمری ماهیانه رزمندگان بالای یک سال تشکر کرد.
وی همچنین گفت: از دولت تدبیر و امید خواست بیکاری گسترده جوانان تحصیلکرده و فرهیخته اورامانات را تدبیر کند، فقر، نداری و بیکاری و افزایش روزافزون اعتیاد و طلاق باید تدبیر شود تا امید به زندگی در دل مردم ایجاد شود.
**انتقاد یک نماینده به افزایش قیمت نان
محمود شکری نماینده تالش و رضوانشهر نیز در جلسه علنی امروز مجلس در تذکری گفت: سخنگوی دولت اخیرا در مصاحبه ای اعلام کرد که دولت تصمیمی برای افزایش قیمت نان ندارد ولی به نانوایان اجازه دادیم که قیمت نان را 30 درصد افزایش دهند.
وی ادامه داد: اکنون این سوال پیش می آید که آیا دولت موافق این اقدام است یا مخالف، از این رو مسوولان باید خیلی شفاف بگویند که چه کسی متولی و مسوول این افزایش است.
نماینده تالش و رضوانشهر در مجلس تصریح کرد: هنوز درصد افزایش قیمت نان در استان ها مشخص نیست زیرا در برخی استان ها 60 و در برخی استان ها 50 یا 40 درصد این محصول افزایش قیمت داشته است بنابراین دولت باید تکلیف این موضوع را هم مشخص کند.
شکری افزود: در شرایط کنونی نیازمندان و دهک های پایین جامعه با یارانه واریزی زندگی می کنند حال آنها با افزایش قیمت نان با مشکل روبرو می شوند از این رو باید از اعضای هیأت دولت پرسید که وقتی میزان یارانه این قشر از جامعه هیچ تغییری نکرده است آنها از کجا نان بخورند.
همچنین علیرضا خسروی نماینده مردم سمنان در مجلس در تذکری گفت: مشکل امروز مردم زندگی بدون ربا است، در حکومت اسلامی به ازای هر سه هزار نفر یک شعبه بانک تشکیل شده این در حالی است که به ازای هر 50 هزار نفر تنها یک مسجد وجود دارد بنابراین ازوزیر اقتصاد می خواهم که به داد اسلام برسد.
وی ادامه داد: یک بانک 17 میلیارد تومان وام ارایه داده که در حال حاضر خانه و دامداری که برای اخذ این وام به عنوان وثیقه نزدش بود فروخته است که بر این اساس خانه را به قیمت 170 میلیارد تومان به فروش رسانده و در حال مذاکره برای در اختیار گرفتن دامداری نیز است که اینها یعنی نابودی مردم.
سیام**9121**1336
11/09/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 17]