تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):دانش، نابود كننده نادانى است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869025898




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

امکان ساخت کشتی‌های اقیانوس‌پیما در ایزایکو


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت مطرح کرد امکان ساخت کشتی‌های اقیانوس‌پیما در ایزایکو خبرگزاری پانا : معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه ما زیرساخت‌های قوی صنعتی و کارشناسان حرفه‌ای در ایران داریم به توانایی بالای کشور برای دستیابی به همه رده‌های صنعتی جهان تأکید کرد و گفت: امکان ساخت کشتی‌های اقیانوس‌پیما در شرکت ایزوایکو وجود دارد.
۱۳۹۳ سه شنبه ۱۱ آذر ساعت 13:47



 به گزارش خبرگزاری پانا رضا نوروززاده امروز در میزگرد ملی موفقیت‌ها و چالش‌های صنایع دریایی با نگاه بخشی و فرابخشی که در حاشیه شانزدهمین همایش صنایع دریایی برگزار شده است، اظهار داشت: سازمان گسترش و نوسازی صنایع دریایی به عنوان سازمان توسعه‌ای هم‌اکنون نقش اساسی در توسعه صنعتی کشور ایفا می‌کند و در این راستا مجتمع‌های بزرگ صنعتی، فولادی، پتروشیمی و دریایی نقش مهمی دارد. وی ادامه داد: با وجود نیروی انسانی متخصص و زیرساخت‌های صنعتی ایران می‌تواند در همه عرصه‌های صنعتی فعال شود؛ امروز هیچ صنعتی برای ما دست نیافتنی نیست و توانایی این را داریم که در این عرصه‌ها وارد شویم. معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: با وجود چنین زیرساخت‌های صنعتی و کارشناسان حرفه‌ای ایران توانایی لازم برای دستیابی به تمام عرصه‌های مهم صنعتی جهان را دارد. وی با تأکید براینکه دستیابی به همه رده‌های پروژه‌های صنعتی دنیا در کشور امکانپذیر است، به فعالیت‌های مجتمع کشتی‌سازی و صنایع فراساحل ایران اشاره کرد و گفت: با برنامه‌ریزی‌های مناسب درصدد هستیم این مجتمع بزرگ صنعتی کشور در جنوب با رفع مشکلات به جایگاه واقعی خود دست یابد. نوروززاده اظهار داشت: با مصوبه اخیر مجلس و دولت سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران با رویکرد جدید خود به دنبال فعال‌سازی صنایع موجود است تا با ساختار جدید علاوه بر فعالیت‌ واحدهای صنعتی، ایزوایکو نیز همچنان بتواند در صنایع دریایی به عنوان یک واحد پیش‌رو به وظایف خود عمل کند. رئیس سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران، بیان کرد: این سازمان رقیب بخش خصوصی نیست بلکه با همکاری بخش خصوصی همواره به دنبال رفع مشکلات صنعتی در واحدهای صنعتی است تا این واحدها سرپا بماند. وی اظهار امیدواری کرد: مجتمع عظیم صنعتی و تعمیر کشتی ایزوایکو همچنان به فعالیت خود ادامه دهد. معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت افزود: هم‌اکنون دو کشتی در حال تعمیر در ایزوایکو وجود دارد اما برای فعالیت‌های این مجتمع بزرگ صنعتی نیازمند منابع مالی بیشتر هستیم. وی به ساخت کشتی‌های اقیانوس‌پیما در مجتمع کشتی‌سازی و صنایع فراساحل ایران تأکید کرد و گفت: ساخت کشتی‌های بزرگ اقیانوس‌پیما باید به عنوان طرح ملی در دستور کار ایزوایکو باشد و به تدریج شاهد رونق فعالیت این مجتمع بزرگ صنعتی باشیم.  











این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[مشاهده در: www.pana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 19]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن