تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 7 دی 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):ربا خوار از دنيا نرود، تا آن كه شيطان ديوانه اش كند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1845320844




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کسانی که سواد و تخصص بالاتری داشته باشد انتخاب می شوند |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: کسانی که سواد و تخصص بالاتری داشته باشد انتخاب می شوند
اکثریت مردم کمتر اشتباه می کنند، مردم یک استان بین دو فرد الف و ب نگاه خواهند کرد و شخصی که اصلح تر است، را بر خواهند گزید، و این شخصی کسی خواهد بود که مقبولیت استانی دارد، کسی که در این انتخابات شرکت می کند باید در شهرستان خود هم رای مقبولی داشته باشد.
کد خبر: ۴۵۴۲۹۴
تاریخ انتشار: ۱۰ آذر ۱۳۹۳ - ۱۸:۱۲ - 01 December 2014


در جلسه علنی روز یکشنبه مجلس شورای اسلامی بررسی یک فوریت طرح استانی شدن حوزه‌های انتخابیه انتخابات مجلس شورای اسلامی در دستور کار مجلس قرار گرفت.
این طرح به امضای 169 نفر از نمایندگان مجلس رسیده بود. موافقان این طرح معتقد بودند با تصویب نهایی این طرح، نمایندگان به بررسی امور ملی می‌پردازند و وقت نمایندگان صرف امور جزیی و محلی نخواهد شد.

علاوه بر این سطح کیفی و کارایی مجلس با انتخاب داوطلبان شاخص‌تر و با صلاحیت برتر، افزایش می‌یابد.

مخالفان این طرح معتقد بودند با استانی شدن انتخابات، حلقه ارتباط حاکمیت با مردم منطقه محروم و شهرها، قطع خواهد شد و این فرصت از نظام برای حل مشکلات مردم گرفته می‌شود.
مخالفان همچنین معتقد بودند با استانی شدن انتخابات مجلس، هزینه‌های انتخابات چند برابر شده و افرادی رای می‌آورند که به لابی‌های قدرت و ثروت متصل باشند. علاوه بر این فوریت این طرح با 133 رای موافق، 64 رای مخالف، 11 رای ممتنع از مجموع 220 نماینده حاضر در مجلس به تصویب رسید.

در صورت تصویب نهایی این طرح، در انتخابات مجلس شورای اسلامی محدوده جغرافیایی هر استان به عنوان حوزه انتخابیه اصلی و حوزه‌های انتخابیه موجود تابعه استان، حوزه انتخابیه فرعی محسوب می‌شوند و هر یک از رای‌دهندگان می‌توانند برای کلیه کرسی‌های استانی، نماینده انتخاب کنند.

موسی الرضا ثروتی در گفت و گو با تابناک در این خصوص اظهار داشت، استانی شدن انتخابات بعد از تاکیدات رهبری و از مجلس هشتم شروع شده است، ایشان همیشه بر این اعتقاد بودند که نمایندگان باید ملی فکر کنند و کمت به تفکرات منطقه ای تمرکز داشته باشند، اما این به مفهوم این نیست که نمایندگان به منطقه خود فکر نکنند، نظور از این کار این است که نمایندگان تفکر منطقه ای نداشته باشند.

وی گفت: اگر می خواهیم کشور رشد کند باید طوری عمل کنیم که کل کشور رشد کند، اما در حال حاضر به گونه ای دیگر است، نماینده های که قوی عمل می کنند پرژه های بزرگ را برای منطقه های خود می گیرند، اما نماینده های ضعیف تر کاری از پیش نمی برند در نتیجه مردم این منطقه ها دچار اسیب می شوند.

اصل 48 قانون اساسی تاکید بر توسعه متوازن استانها دارد، اما آیا الان این گونه است؟ طبعا این گونه نیست و تنها دلیل آن این است که نماینده ها ملی نیستند نماینده ها همگی فکرشان معطوف به یک منطقه خاص است. و فرصت اینکه بخواهند ملی فکر کنند وجود ندارد حتی امکان این هم وجود ندارد که ملی فکر کنند چون مردم منطقه چیز دیگری از وی می خواهند.

این نماینده گفت: در این طرح، همه شهرستانها نماینده خواهند داشت و حوزه های انتخابیه به هم نخواهد خورد و اگر به طور مثال استانی 8 نماینده دارد باز هم همان هشت نماینده را خواهد داشت، و هر نماینده از شهرستان خودش شرکت خواهد کرد، اما کسی انتخاب خواهد شد که سواد و تخصص بالاتری داشته باشد.

وی گفت: برخی ها تصور می کنند، شهرستانهای کوچک دیگر نماینده نخواهند داشت، این تصور اشتباهی است و همه شهرستانها نماینده خواهند داشت، ولی از این شهرستانها کسانی بالا خواهند آمد که قوی تر و توانمند تر و مردمی تر هستند، خواهند بود.

اکثریت مردم کمتر اشتباه می کنند، مردم یک استان بین دو فرد الف و ب نگاه خواهند کرد و شخصی که اصلح تر است، را بر خواهند گزید، و این شخصی کسی خواهد بود که مقبولیت استانی دارد، این نکته را هم بگویم کسی که در این انتخابات شرکت می کند باید در شهرستان خود هم رای مقبولی داشته باشد، اما اگر غیر از این باشد قابل قبول نخواهد بود.

وی گفت: تعدا آرا در شهرستانها برای انتخاب شدن دار سفق مشخص خواهد بود و شخص کاندیدا ابتدا باید تعداد آریش در شهر خودش از میزان سقف بیشتر باشد، پس از آنکه توانست سقف را پر کند، ارای وی در استان مورد شمارش قرار می گیرد و در نهایت کسی که بیشترین رای را در سطح استان داشته باشد وارد مجلس می شود.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 81]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن