واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: رییس بخش اطلاع رسانی سازمان همکاری اسلامی : باید با رویکرد واحد رسانه ای با تروریست ها مقابله کنیم تهران-ایرنا- رییس بخش اطلاع رسانی سازمان همکاری اسلامی امروز (دوشنبه) گفت: کشورهای اسلامی باید رویکرد واحدی در مقابله با تروریست ها و معرفی اسلام به عنوان دین مهربانی و صلح به مردم جهان برگزینند.
"مها مصطفی عقیل/Maha Mostafa Akeel" در حاشیه دهمین اجلاس کارشناسان اطلاع رسانی کشورهای اسلامی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در مورد چالش هایی که اکنون جهان اسلام با آنها روبروست مانند گروه تروریستی داعش یا اقدامات اسرائیل شاهدیم که آنها با تمام توان از ابزار رسانه برای نزدیک شدن به مردم و تاثیر بر افکار عمومی استفاده می کنند، ما نیز باید از رسانه برای رساندن پیام دقیق خود به مردم استفاده کنیم و در این راه رویکرد متحد و هماهنگی را انتخاب کنیم .
دهمین اجلاس وزیران اطلاع رسانی کشورهای اسلامی دهم تا سیزدهم آذرماه جاری در هتل آزادی تهران برگزار می شود. نشست وزیران اطلاع رسانی کشورهای اسلامی روزهای 12 و 13 آذر (3 و 4 دسامبر) و نشست کارشناسان ارشد 10آذر (اول دسامبر) برگزار می شود.
عقیل که به عنوان نماینده ارشد سازمان همکاری اسلامی در این اجلاس شرکت دارد خاطرنشان کرد: در نشست امروز همین موضوع را پیشنهاد داده ایم تا با رویکرد متحدی شیوه ای برای نزدیکی به مردم و تاثیرگذاری بر افکار عمومی بیابیم که کارآمدتر باشد.
وی تصریح کرد: کشورهای اسلامی مشکلی در گفت و گو با هم ندارند؛ اما در شیوه تاثیرگذاری بر مردم و انتقام پیام خود به آنها مشکل دارند. مردم جوامع اسلامی و غیراسلامی تصور می کنند اقدامات گروه های تروریستی مانند داعش، القاعده و الشباب معرف اسلام است. برای مقابله با این چالش ها باید بسیار قوی و صریح باشیم و به افکار عمومی نشان دهیم اسلام دین رحمت و مهربانی است.
رییس بخش اطلاع رسانی سازمان همکاری اسلامی در پاسخ به سووالی در مورد اقدامات این سازمان در راستای مقابله با تبلیغات رسانه ای گروه های تروریستی یادآور شد: سازمان همکاری اسلامی به خودی خود توان این کار را ندارد؛ اما کشورهای عضو می توانند با همکاری و تصمیم در این مورد پیکار رسانه ای را راه بیاندازند.
وی افزود: سازمان همکاری اسلامی روزنامه، شبکه یا رسانه ای ندارد اما در حال تدوین و راه اندازی برنامه های مشترک بین کشورهای عضو است تا آنها با هم در این زمینه همکاری کنند.
عقیل در این مورد که دولت ها چه اقداماتی در این زمینه می توانند انجام دهند، گفت: یکی از کارهای مهم دولت های اسلامی این است که اقدامات تروریستی این گروه ها را با صدور بیانیه جدی محکوم کنند با این کار پیامی را به کشورهای دیگر می رسانند که این اسلام نیست و آن را قبول نداریم.
تاکنون 9 اجلاس وزیران اطلاع رسانی کشورهای اسلامی در کشورهای مختلف اسلامی برگزار شده است. از اجلاس نخست که در سال 67 در شهر جده عربستان سعودی برگزار شد جهان اسلام شاهد تحولات بسیاری بوده است. در آخرین اجلاس وزیران اطلاع رسانی کشورهای اسلامی که در لیبرویل - جمهوری گابن برگزار شد تحولات رسانه ای و اطلاع رسانی کشورهای عضو مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
اجلاس تهران فرصتی برای بررسی ضرورت های اطلاع رسانی توسعه صلح پایدار در منطقه است. ظهور داعش و گروه های مشابه در منطقه می تواند نتیجه خلا اطلاع رسانی درست و بموقع در این زمینه باشد؛ از این رو کشورهای اسلامی برای رفع این دغدغه باید نسبت به تدوین نقشه جامع اطلاع رسانی منطقه ای همت گمارند.
اروپام**9157** 5981
10/09/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 15]