تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 25 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):كسى از شما موهاى سبيل و موهاى زير بغل و موى زير شكم خود را بلند نكند؛ چرا كه شيطان...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1829885376




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

پیش بینی قیمت ها در بازار هیجان زده داخلی


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: پیش بینی قیمت ها در بازار هیجان زده داخلی تهران - ایرنا - به نوشته روزنامه دنیای اقتصاد ، یکی از روش های پیش بینی قیمت ها، نگاه به روند گذشته آنها است. در هر قسمت روند آتی قیمت ها براساس شواهد موجود پیش بینی شده اند.


بازار سهام
سقوط هیجانی بورس بی سابقه شدروز گذشته، شاخص کل افت شدید دیگری به اندازه 1056 واحد (معادل 44/1 درصد) را تجربه کرد. به این ترتیب، طی چهار روز معاملاتی 5 درصد افت را به ثبت رساند که از خرداد سال 90 این میزان کاهش، در یک دوره کوتاه (4 روزه) بی سابقه است. همچنین، بررسی «دنیای اقتصاد» نشان می دهد نسبت قیمت به درآمد (P/E) متوسط بازار به 35/5 مرتبه رسیده است که کمترین مقدار در سال جاری محسوب می شود. علاوه بر این شواهد، کارشناسان نیز این میزان ریزش را هیجانی ارزیابی می کنند. در واقع، تمدید مذاکرات هسته ای و به طور همزمان کاهش شدید قیمت نفت عوامل اصلی این هیجانات عنوان می شوند. اما نکته آن است که به جز افزایش قیمت ارز (عموما با تاخیر اثر مثبتی بر بازار سهام می گذارد) اتفاق بنیادی و حقیقی دیگری که بر بازار سرمایه اثرگذار باشد، رخ نداده است.
هیجانات نگران کننده در بازارهای داخلی
بازار ارز
ارز روی موج هیجان دیروز تا ساعت 15 هر دلار آمریکا با رشد 135 تومانی به 3 هزار و 530 تومان هم رسید. اما در ادامه کاهش یافت و درنهایت 3480 تومان معامله شد. در شرایطی که تمدید مذاکرات هسته ای نگرانی هایی را در این بازار ایجاد کرده بود، افت شدید قیمت نفت به دنبال عدم کاهش عرضه اوپک، این فضای هیجانی را تشدید کرد. بنابراین، بار دیگر فضای سفته بازی در بازار ارز به وجود آمده و رشد قیمت ها را سبب شده است. نکته قابل توجه تفاوت حدود 50 تومانی نرخ خرید و فروش ارز است که نشان از عدم اطمینان نسبت به پایداری قیمت ها است. در این رابطه، بخش قابل توجهی از صرافی ها نیز این افزایش قیمت را دور از انتظار عنوان می کنند. قیمت سکه نیز همگام با دلار حرکت نکرد که نشان از حضور فعال سفته بازان و افراد هیجانی در بازار ارز دارد.
هیجانات نگران کننده در بازارهای داخلی
بازار سکه
واکنش معتدل سکه به هیجانات ارزیروز گذشته، هر سکه طرح جدید با افزایش 18 هزار تومانی به قیمت 961 هزار تومان معامله شد. به این ترتیب، سکه نیز توانست زیان خود از ابتدای سال را جبران کند و به بیشترین مقدار خود از اواخر تیرماه رسید. این در شرایطی بود که در غیاب بازار جهانی طلا، رشد قیمت دلار توانست این افزایش قیمت در بازار سکه را رقم زند. با این حال، سکه متناسب با قیمت های ابتدایی دلار رشد نکرد که نشان می دهد از سویی، بازار سکه کمتر به هیجانات ارزی اعتماد دارد و از طرف دیگر، تقاضای سفته بازی در این بازار نسبت به دلار کمتر است. اما درخصوص بازار طلای جهانی، روز گذشته رفراندوم سوئیس برگزار شد که نتایج آن نشان از منفی بودن اکثریت آرا داشت که سیگنال منفی برای اونس طلا محسوب می شود.
بازار طلای جهانی
چرخش مسیر طلا پس از 3 هفته طلای جهانی پس از سه هفته رشد قیمت، هفته گذشته را با افت 8/2 درصدی به قیمت 5/1168 دلار سپری کرد. افت قیمت نفت و عدم امیدواری به رفراندوم سوئیس که دیروز، نتیجه آن مطابق با انتظارات منفی گزارش شد؛ مهم ترین عوامل این کاهش محسوب می شوند. با این حال، این هفته آمار اشتغال زایی آمریکا و نشست بانک مرکزی اروپا (در صورت تقویت سیاست های انبساطی، کاهش ارزش یورو نسبت به دلار و در نتیجه فشار بر قیمت طلا را سبب می شود) از اهمیت ویژه ای برخوردارند. از سوی دیگر، در یک اقدام غیرمنتظره قانون 20:80 (به این معنا که تجار مجبورند 20 درصد کل واردات را مجددا صادر کنند) در هند، دومین واردکننده شمش دنیا لغو شد اما کارشناسان با توجه به باقی ماندن تعرفه 10 درصدی واردات طلا، این اقدام را شوکی برای افزایش واردات هند نمی دانند.
هیجانات نگران کننده در بازارهای داخلی
بازار اوراق مسکن
تداوم افت قیمتی «تسه»هاطی معاملات روز گذشته، اوراق تسهیلات مسکن فروردین 1392 (تسه9201) با افت 6/3 درصدی، 76 هزار و 807 تومان معامله شدند. به این ترتیب، به کمترین مقدار خود از اواخر اردیبهشت ماه رسیدند و زیان آنها از ابتدای پاییز به بیش از 20 درصد رسید. رکود طولانی مدت بازار مسکن در حالی ادامه می یابد که خبرها حاکی از آن است که تلاش های وزارت راه و شهرسازی نیز به نتیجه مطلوبی نرسیده است.
در واقع، طرح هایی از جمله صندوق پس انداز مسکن به منظور تقویت طرف تقاضای مسکن ارائه شده که همگی به علت ترس از تامین منابع مالی بی نتیجه مانده است. بنابراین، به نظر نمی رسد تا پایان سال جاری تغییری در رکود بازار مسکن ایجاد شود. این امر موجب کاهش تقاضا در بازار مسکن و در پی آن «تسه»ها شده است و مهم ترین عامل افت قیمت آنها محسوب می شود.
هیجانات نگران کننده در بازارهای داخلی
بازار نفت
آینده مبهم نفت پس از ریزش شدیدنفت خام آمریکا با افت هفتگی شدید 5/13 درصدی 15/66 دلار بر بشکه معامله شد. در پی عدم کاهش عرضه اوپک، مازاد عرضه در بازار نفت تثبیت شد. در سمت عرضه، آزمودن توانایی نفت شیل در قیمت های پایین مطرح است. همچنین احتمال افزایش صادرات از سوی ایران (در صورت توافق هسته ای) وجود دارد.
سومین عامل، عملکرد بلندمدت اوپک است که تا چه زمان می توانند قیمت های پایین را تحمل کنند. از سوی دیگر، تقاضای نفت در کوتاه مدت تغییر زیادی نمی کند (تقاضای بی کشش)؛ بنابراین، گرچه اوضاع اقتصادی نامناسب اروپا و آسیا اجازه افزایش شدید تقاضا را حتی در قیمت های پایین نمی دهد، اما تقاضاهای جدید در بلندمدت می توانند شکل گیرند. نکته دیگر کاهش نقدینگی به علت کاهش تمایل بانک ها و صندوق های پوشش ریسک (hedge funds) جهت سرمایه گذاری در بازار نفت است. همه این عوامل آینده مبهم قیمت نفت را رقم می زنند.
منبع/ دنیای اقتصاد


10/09/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 9]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن