واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: معاون وزیر تعاون: نهضت دانشجویی پویا و به سرنوشت جامعه حساس است یزد - ایرنا - معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی نهضت دانشجویی را پویا و رو به تکامل خواند و گفت: دانشجو ضمن احساس مسوولیت به سرنوشت خود، خانواده و اجتماع، در همه عرصه های کمک به مردم حضور مسوولانه دارد.
به گزارش ایرنا، سید "حمید کلانتری" شامگاه یکشنبه در آیین تاسیس تشکل اعتدال و توستعه دانشگاه یزد افزود:
تاسیس این تشکل آغاز حرکتی مثبت و ارزشمند دانشجویی است که ابتدا باید سیر مراحل رسیدن به این نقطه را بررسی تا لزوم وجود این مقوله را بخوبی درک کنیم.
وی در بیان مفهوم تفکر اعتدال اظهار کرد: اعتدال محور منافع ملی، توسعه و پیشرفت، رفع فقر و بیکاری و رکود در جامعه، فعالیتهای آزاد اندیشی و گفتمان گروههای فعال فکری و دانشجویی است و باید شرایطی فراهم شود تا همه به دور محور اعتدال حرکت کنند.
کلانتری، با اشاره به ضربات و لطماتی که در دولت گذشته بر سرمایه اجتماعی کشور وارد شد بر ترمیم این سرمایهها بر پایه گرایش اعتدال تاکید کرد و گفت: هر چه بتوانیم سرمایه اجتماعی را به صورت توانمند، کارا و معتدل تر آموزش دهیم کشوری قدرتمند و ثروتمندتر خواهیم بود و اعتدال می تواند این سرمایه بزرگ را بازسازی کند.
استاندار یرد در دولت اصلاحات تاکید کرد: دانشگاه بهترین محل برای تولید این سرمایهها و تشکلهای دانشجویی بهترین مکان برای تمرین سرمایههای اجتماعی برای ورود به جامعه هستند.
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اضافه کرد: احترام، ادب و محبت منشا سرمایه اجتماعی است که اعتدال همه این صفات را درون خود دارد و همین قدر که این شعار توانسته در مردم امید بوجود آورد زمینه نشاط در جامعه فراهم شده است.
کلانتری اضافه کرد: متاسفانه امروز کمتر چیزی که در میان دانشجویان دیده می شود مطالعات اجتماعی است و فکر می کنم تنها 10 درصد از آنها به این امر اهتمام دارند در حالی که مهمترین رسالت دانشجویی آزادگی و پرسشگری ، نشاط، خلاقیت و فعالیت است.
وی ادامه داد: در دوران بعد از اصلاحات شراط بگونه ای شد که با وجود توسعه روابط در دو دوره بعد از آن به سمت فاصله گرفتن و قطع روابط با کشورها پیش رفتیم.
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اظهار داشت: جامعه ما بعد از انقلاب فراز و نشیب های مختلفی را در انتخابات ریاست جمهوری و اداره کشور داشته اما قشر دانشجوی ما تنها دو دوره اخیر را با ویژگی های کاملا متفاوت به خاطر دارند.
وی ادامه داد: یکی از این دوره ها اصلاحات با موجی از تحرک و پویایی در قشر جوان و دانشجو بود که تا قبل از آن تا حدی دچار بی تحرکی و رخوت شده بود.
کلانتری، با اشاره به تلاش های ارزنده در دوره های گذشته خاطرنشان کرد: با وجود رشد 7.8 درصدی در دوره اصلاحات در دوره بعد رشد منفی و حرکت به سمت رکود را تجربه کردیم و نیز با وجود تحرک دانشجویان و گسترش حرکت های اجتماعی، فرهنگی و سیاسی متاسفانه در دو دوره بعد این حرکت ها دچار رکود شد.
وی با اشاره به لزوم شکلگیری دولت تدبیر و امید تاکید کرد: همه این مشکلات باعث شد با وجود شخصیت زیادی در انتخابات، مردم شخصیت ارزنده و نماد تفکر اعتدال را انتخاب کنند.
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در پایان با اشاره به لزوم تشکیل تعاونیهای دانشجویی در دانشگاهها با محوریت فعالیتهای دانشگاهی گفت: امروز تعاونی ها با 100 گرایش در دنیا فعال هستند و تعاونیهای دانشجویی می توانند علاوه بر کمک به مسائل اقتصادی دانشجویان مقدمهای برای تمرین کارآفرینی آنان و ورود به عرصههای بازار کار و اقتصادی باشد.
1968/616
10/09/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 17]