تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):مؤمن غبطه مى خورد و حسد نمى ورزد، و منافق حسد مى ورزد و غبطه نمى خورد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868948008




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بانک مرکزی: بانک‌ها آماده لغو تحریم‌ ها باشند


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
بانک مرکزی: بانک‌ها آماده لغو تحریم‌ ها باشند




رییس کل بانک مرکزی با بیان این‌که به زودی اتفاقات مثبتی در عرصه بین‌المللی برای کشورمان خواهد افتاد، تاکید کرد: بانک‌ها باید برای برقراری ارتباط بین‌المللی آماده باشد.





خبرگزاری ایسنا: رییس کل بانک مرکزی با بیان این‌که به زودی اتفاقات مثبتی در عرصه بین‌المللی برای کشورمان خواهد افتاد، تاکید کرد: بانک‌ها باید برای برقراری ارتباط بین‌المللی آماده باشد.

 ولی‌الله سیف در مراسم رونمایی از سامانه فروش اینترنتی ارز‌ مسافرتی بانک ملت با بیان این‌که باید تمامی بانک‌ها خود را به درجه بالایی از کارآیی برسانند، گفت: خوشبختانه ما در مذاکرات هسته‌ای روند مثبتی را طی کرده ایم و به زودی به نتیجه دلخواه خواهیم رسید، بنابراین باید بانک‌ها خود را به درجه‌ای از کارایی و مدرنیته برسانند تا در رقابت با بانک‌های خارجی و ارتباط با آنها جا نمانند.

سیف با اشاره به این‌که لغو تحریم‌ها و برقراری ارتباطات بین‌المللی دور نیست و می‌تواند در کمتر از هفت ماه تمدید‌شده مذاکرات رخ دهد، بیان کرد: بنابراین اگر قرار باشد که بانک‌های خارجی در ایران فعال شوند نمی‌دانیم که چقدر بانک‌های ما توانایی رقابت با آنها را دار هستند.

بانک‌ها همه با هم حرکت کنند

سیف همچنین با اشاره به این‌که از قدیم این باور غلط بین بانک‌ها وجود داشته که چقدر سپرده جمع‌ کرده‌ایم و کدام سپرده بیشتری داریم، گفت : اما امروزه زمان آن رسیده که بانک‌های خود را همه جانبه رشد دهیم.

رییس کل بانک مرکزی با استقبال از اقدام بانک ملت در راستای توسعه خدمات الکترونیک خود بیان کرد: ما در یک سال و نیم گذشته در بانک مرکزی تلاش کرده‌ایم تا برنامه‌های خود را به سمت تحولات اساسی در نظام بانکی پیش ببریم، بنابراین تمامی بانک‌ها باید با برنامه‌ریزی دقیق بتوانند در زمینه‌ی توسعه خدمات الکترونیک و اینترنتی به‌طور همزمان حرکت کنند.

ثبات و آرامش در بازار برقرار است

وی درباره‌ی شرایط موجود در بازار یادآور شد: خوشبختانه ثبات و آرامش در بازار برقرار است اما گاهی نوساناتی وجود دارد که طبیعی بوده و دوباره به ثبات بر می‌گردد.

توصیه سیف به بانک‌ها درباره نرخ سود بانکی

رییس کل بانک مرکزی همچنین با اشاره به جلسه اخیر خود با مدیر عاملان بانک‌ها خاطر نشان کرد: من در این جلسه نیز درباره‌ی نرخ سود بانکی به آنها تاکید کردم که نباید اجازه دهند بازار خارج از منطق پیش برود، بنابراین باید دقت نظر بیشتری داشته باشند و اجازه ندهند که بانک مرکزی با اقدامات دستوری و خاص آنها را به نظم بکشاند.







تاریخ انتشار: ۰۹ آذر ۱۳۹۳ - ۱۵:۴۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 55]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن