واضح آرشیو وب فارسی:سیمرغ: عملکرد دولت و مجلس در بحث اقتصاد مقاومتی
نماینده همدان در مجلس گفت: مجلس و دولت پس از گذشت 9 ماه باید گزارش دهندکه در بحث اقتصاد مقاومتی چه کردهاند و این موضوع نباید مورد غفلت واقع شود.
سجاد سالک عضو هیئت موسس تشکل اصلاحطلب ندای ایرانیان با انتشار یادداشتی از برخی اصلاحطلبانی انتقاد کرده که خود را اصلاحطلب نامیدهاند اما هدف نهایی شان تضعیف نظام است.
تشکل ندای ایرانیان، یک تشکل جدید در جریان اصلاحطلب است که اعضایش خود را "نواصلاحطلب" یا اصلاحطلبان نسل دوم مینامند. این تشکل در قالب یک حزب، از وزارت کشور درخواست مجوز فعالیت کرده و به گفته سخنگوی وزارت کشور، این پرونده در حال طی مسیر قانونی خود است.
وی در این یادداشت که در سایت ندای ایرانیان منتشر شده است، نوشته که، "علت نگرانی اصولگرایان، محافظه کاران و برخی متدینین نسبت به اصلاح طلبی و ترسی که از اصلاح طلبان دارند شاید برای طرفداران بهبود وضع موجود عجیب جلوه کند اما این واقعیتی است که خوشمان بیاید یا نیاید وجود دارد و باید برای آن فکری کرد. بخش هایی از حاکمیت و جریان هایی از گروه های ارزشگرا نسبت به دوم خردادی ها، تکنوکرات ها و توسعه گرایان بدبین هستند و ذهنیتی منفی به اصلاح طلبان دارند که این ذهنیت عمدتا از سال 78 به بعد ایجاد شده و در جریان اتفاقات سال 1388 هم تقویت شد."
عضو هیئت موسس تشکل اصلاحطلب ندای ایرانیان در ادامه هم، شکل دفاع اصلاح طلبان از خود را اعلام اینکه "هسته اصلی اصلاحطلبی برآمده از دوم خرداد میانهای با انقلابیگری و براندازی و رفتارهای تنش زا ندارد و همگی به فعالیت در چارچوب نظم مستقر، میاندیشند" دانسته و میگوید: بزرگان اصلاحات همواره از جمهوری اسلامی دفاع و به مقام بنیانگذار انقلاب ادای احترام کرده و خود را شاگرد مکتب انقلاب دانسته اند. پس چه اتفاقی افتاده که اصلاح طلبان در سالهای گذشته با این اتهام مواجه شدهاند که اصلاحات مدنظرشان سمت و سویی براندازانه دارد؟
سالک معتقد است: اصلاح طلبی اصیل به فعالیت در چارچوب نظم موجود اعتقاد دارد اما در جریان فعالیت گروهها و افرادی که خود را اصلاح طلب می نامیدند تصویری از اصلاح طلبان نزد ارزشگرایان شکل گرفت که با واقعیت وجودی آنها مطابقت ندارد. این تصور گرچه ربطی به اصلاح طلبان ندارد اما از آسمان هم یکباره نازل نشده و بی دلیل شکل نگرفته است.
"به هرحال در سال های گذشته رفتارهای رادیکالی از افرادی بروز پیدا کرد که خود را اصلاح طلب می نامیدند اما نتیجه رفتارشان تضعیف نظام بود. حال آنکه اصلاحطلبی به بهبود روشها، مناسبات و افزایش کارآمدی میاندیشد که این روند خواه ناخواه به تقویت نظام میانجامد. این اخلاقی و شایسته نیست که فرد یا گروهی برای کسب امنیت و تضمین فعالیت سیاسی در چارچوب نظام، خود را اصلاح طلب بنامد اما در عمل رفتارهای شبه انقلابی انجام دهد و دیگر اصلاحطلبان را با مشکل مواجه کند."
وی همچنین در این یادداشت نوشته است: ممکن است گفته شود مگر این افراد تندرو چه وزنی و یا چه قدرتی داشتند که اصلاح طلبی به آنها گره بخورد؟ اصلا مگر چند نفر بودند؟ این خیلی مهم نیست. مهم این است تصویری که در نتیجه این رفتار و گفتار به هر دلیل از اصلاح طلبان ساخته شد با رادیکالیسم عجین شد و البته رقبا هم در شکل دهی به این تصویر تلاش وافر کردند و در این سو تلاشی جدی انجام نشد تا این تصویر بر هم بخورد.
عضو هیئت موسس تشکل اصلاحطلب ندای ایرانیان در پایان هم با تأکید بر اینکه "اصلاح طلبی، براندازی یواشکی نیست"، مینویسد: اگر افراد یا گروه هایی نقاب اصلاح طلبی به چهره زده باشند اما هدف نهایی شان تضعیف نظام باشد باید محترمانه از قطار اصلاحات پیاده شوند و صادقانه مسیر مدنظر خود را بپیمایند.
1393/09/09
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: سیمرغ]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 89]