واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: رییس دانشگاه مازندران:تفکر بسیجی دشمن را به زانو در می آورد ساری - ایرنا- رییس دانشگاه مازندران گفت: تفکر بسیجی دشمنان را به ستوه آورده و آنها را به زانو در می آورد.

دکتر "فخرالدین اصغری آقمشهدی" امروز یکشنبه طی مراسم به مناسبت هفته بسیج در دانشگاه مازندران افزود: مهم تفکر بسیجی است که یک فرهنگ از خودگذشتگی است و اگر در جامعه احیا شود و تداوم داشته باشد مشکلی در جامعه نخواهیم داشت.
وی هفته بسیج را یادآور نام حضرت امام (ره) دانست و بیان کرد: امام بزرگوار با آن تیزبینی و هوش و ذکاوت خود، طرح تشکیل بسیج بیست میلیونی را مطرح کردند و می دانستند که عامل و نیروی مهمی که می تواند در مقابل دشمنان انقلاب ایستادگی کند بسیج و بسیجیان هستند.
وی با بیان این نکته که در این سی و چند سالی که از انقلاب گذشته حضور بسیجیان نشان داد که تفکر امام بسیار دقیق و هوشمندانه بود، افزود: از همان ابتدای جنگ، این نیروهای بسیجی بودند که با همکاری نیروهای مسلح و سپاه، دشمن را به زانو درآوردند.
وی نیروی بسیجی را نیرویی فراگیر که تمام اقشار جامعه را در بر می گرفت معرفی کرد و افزود: استاد، دانشجو، پزشک، کشاورز چه در جبهه و چه در پشت جبهه هر آنچه که در توان داشتند در دفاع از انقلاب بکار گرفتند.
اصغری آقمشهدی در ادامه با بیان این مطلب که تفکر بسیجی در دفاع از آرمانها و ارزش های انقلاب، وقت نمی شناسد به پیشرفت های علمی اشاره و افزود: در سنگر علمی بحث جهاد علمی سلول های بنیادی و پیشرفت های هسته ای را می توان مطرح کرد که همان تفکر بسیجی موجب این پیشرفت ها در جامعه و انقلاب شد.
یکی از فرماندهان دوران هشت سال دفاع مقدس نیز در این مراسم گفت: بصیرت ، اخلاص و عمل بموقع و به اندازه از ویژگی های بسیجیان است.
سردار "علیجان میرشکار" روز یکشنبه در مراسم نکوداشت هفته بسیج در دانشگاه مازندران واقع در بابلسر بیان کرد:نقش بی بدیل دانشجویان و اساتید دانشگاه ها در شکل گیری، پیروزی، نظام سازی، تثبیت و اداره انقلاب را کسی نمی تواند نادیده بگیرد.
وی با بیان این مطلب که بسیج همراه با انقلاب شکل گرفت و در همه صحنه ها حضور داشت، گفت: بسیج مستضعفین در هشت سال دفاع مقدس بیشتر حضور داشت و اکنون نیز حضور بسیجیان در تمام عرصه های دیگر همچون دفاع مقدس بوده و هست.
وی ادامه داد: هر کسی که برای پیشرفت خود، ملت و نظام اسلامی تلاش می کند و برای تلاش خود و پیشرفت نظام مقدس ارزش قائل است، یک بسیجی است. چون در همه صحنه ها حضور دارد و در مقابل استکبار ایستاده است.
وی گفت: دشمنان می دانند که اگر ارزش های مکتب بسیجی آنگونه که در دفاع مقدس حاکم بود مطرح شود علیرغم گذشت سی و چند سال از انقلاب اسلامی، نخواهند توانست با تمام امکانات و تبلیغاتی که در اختیار دارند، خللی در عزم راسخ ملت ایران بوجود آورند.
سردار میرشکار با بیان این مطلب که امروز ما می بایست فرهنگ درست عاشورا و محرم را در دنیا منتشر کنیم، افزود: زمینه سازی حکومت حضرت مهدی (عج) ماموریت امروز ماست.
7328 /506
09/09/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 27]