تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 25 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هيچ مرد و زن مؤمنى نيست كه دست محبت بر سر يتيمى بگذارد، مگر اين كه خداوند به اندازه ه...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1829868029




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ماجرای خمیر شدن ۳۲ کتاب در معاونت زنان احمدی‌نژاد چه بود؟


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: ماجرای خمیر شدن ۳۲ کتاب در معاونت زنان احمدی‌نژاد چه بود؟
۳۲ جلد کتابی که ۱۰ سال پیش در دولت اصلاحات درباره خشونت علیه زنان تهیه شد،‌ در دولت عدالت محور، خمیر شد. اما چرا این اتفاق افتاد؟
آفتاب: معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده روز جمعه در توئیتر خود از مفقود شدن 32 جلد کتاب تحقیقاتی درباره خشونت علیه زنان خبر داد؛ خبری که دو روز بعد از روز جهانی منع خشونت علیه زنان منتشر می شد و از به باد رفتن نتیجه حدود یک سال تحقیق اسنادی و میدانی فشرده در تمام استان های کشور حکایت داشت.


مولاوردی در 4توییت متوالی نوشته بود: «در دولت اصلاحات کمیته ملی امحای خشونت‌علیه‌زنان تشکیل شد و پس از جلسات متعدد، پروژه ملی بررسی اشکال خشونت خانگی در ۲۸ استان کشور انجام شد. ۳۲ جلد کتاب نتیجه این طرح است. ۲۸ جلد مربوط به گزارش های مراکز استانی، سه جلد وضعیت خشونت خانگی از دیدگاه زنان به عنوان قربانی و یک جلد هم گزارش وضعیت خشونت خانگی از دیدگاه مردان به عنوان عاملان خشونت است. هم‌اکنون ما هیچ نسخه‌ای از این ۳۲ جلد گزارش را نمی‌توانیم در مرکز وزارت کشور و یا معاونت امور زنان پیدا کنیم.»


تحقیقاتی که مولاوردی از آن صحبت می کند، در دوره ای انجام شده بود که زهرا شجاعی مسئولیت مرکز امور زنان ریاست جمهوری را به عهده داشت. شجاعی در گفتگو با خبرآنلاین، آنچه را که در معاونت زنان دولت نهم اتفاق افتاد، در دو جمله خلاصه می کند و می گوید: «تحقیقات در هر کشوری باید جزو سرمایه های آن کشور باشد. شاید نیاز به بازنویسی و نقد آن تحقیق وجود داشته باشد اما از بین بردن آنها آدم را یاد دوران مغول می اندازد.»


زهرا شجاعی درباره تحقيق ملي بررسي خشونت خانگي علیه زنان و ماجرای معدوم سازی کتاب ها می گوید: «یکی از رسالت ها و وظایف دستگاه های متولی امور زنان شناسایی مشکلات زنان و ارائه راهکارهای مناسب برای رفع آنها است. مرکز امور زنان در دولت هشتم در بررسی مسایل و مشکلاتی که زنان به آن مبتلا بودند، به خشونت علیه زنان رسید و برای شناسایی دقیق آن اقدام به تحقیق کرد.»


او درباره سابقه این تحقیق می گوید: «یادم می آید در سال 1370 که رئیس شورای فرهنگی اجتماعی زنان بودم، در ملاقاتی خصوصی خدمت رهبر رسیدم. ایشان فرمودند روابط و مناسبات غلطی را که درون برخی خانواده ها وجود دارد اصلاح کنید تا زن در خانواده جایگاهی کریمانه داشته باشد. حتی ایشان موردی را ذکر کردند که خانم پزشکی در خانه مورد ضرب و شتم همسرش قرار می گیرد و خواستند تا به موارد این چنینی نگاه دقیق تری داشته باشیم.»


به گزارش خبرآنلاین، شجاعی می گوید: «در آن زمان ما در ردیف کارهایی مانند ارتقای دانش آموختگی زنان، بیمه زنان خانه دار، تحکیم بنیان خانواده و سایر ماموریت های مرکز، به این موضوع هم پرداختیم. البته می دانستیم که نباید این موضوع خیلی پررنگ شود، چون ممکن بود مورد سواستفاده مجامع بین المللی و رسانه های بیگانه قرار گیرد. بنابراین یک کمیته کاهش خشونت علیه زنان با همکاری دستگاه های ذیربط مثل قوه قضاییه، بهزیستی و... تشکیل دادیم و در حال تدوین طرح ملی منع خشونت علیه زنان بودیم. از آنجا که مرکز امور زنان در آن زمان فعالیت های خود را بر اساس تحقیقات انجام می داد نه احساسات و جو زدگی، تحقیقات گسترده ای را با همکاری وزارت کشور و اعضای هیات علمی یکی از دانشگاه های معتبر انجام دادیم.»


او درباره تقسیم بندی خشونت هایی که در این تحقیق بررسی شد، می گوید: خشونت سه نوع دارد؛ خانگی، خیابانی و خشونت در محل کار. ما به دلیل پنهان بودن خشونت خانگی و این که جامعه هدف گسترده تری داشت، بر خشونت خانگی متمرکز شدیم. پژوهش ها به صورت گسترده و عمیق در 28استان کشور انجام شد و وزارت اطلاعات، نیروی انتظامی و استانداری ها همکاری خوبی در این زمینه با ما داشتند. در نهایت 28جلد گزارش از استان ها و 4جلد تحلیل منتشر شد. اما به دلیل آنکه این گزارش ها نیمه محرمانه بود، تنها بخش هایی از آن به اطلاع عموم رسید.


به گفته شجاعی در دولت بعدی نوع نگاه به مسایل زنان تغییر کرد: به دلیل نبود رویکرد تحقیق محور در سیاستگذاری ها و اهمیت قایل نبودن برای کارهای مطالعاتی، همه نتایج از بین برده شد. به تدریج دیدیم خبری از طرح هایی که در دست تدوین بود نیست. کم کم در سال های 84-85 متوجه شدیم که همه نتایج معدوم شده اند. در واقع نگاهی وجود داشت که این موارد، الهامات و تبلیغات بیگانه هستند. همان زمان هم حرف ها و صحبت های زیادی در این باره داشتیم اما چون هیچ وقت بنایی بر ایجاد التهاب نداشته ایم، درباره آن صحبت نکردیم. فقط می توانم بگویم رفتاری که در دولت قبل نسبت به منابع تحقیقاتی و سرمایه های انسانی کشور شد، بی سابقه بود.»




تاریخ انتشار: ۰۹ آذر ۱۳۹۳ - ۰۹:۱۲





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 56]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن