تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):روزه دارى (در حكم) دهانى است كه جز به خير سخن نگويد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868756958




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مرتضی پاشایی حقیقتی از خواسته جوان ایرانی


واضح آرشیو وب فارسی:الف: مرتضی پاشایی حقیقتی از خواسته جوان ایرانی
بخش تعاملی الف - اکبر رفاهی


اشاره: مطلبی که می خوانید از سری یادداشت های بینندگان الف است و انتشار آن الزاما به معنی تایید تمام یا بخشی از آن نیست. بینندگان الف می توانند با ارسال یادداشت خود، مطلب ذیل را تایید یا نقد کنند.


تاریخ انتشار : يکشنبه ۹ آذر ۱۳۹۳ ساعت ۰۷:۲۳



فضای فرهنگی و هنری این روزهای ایران متاثر از مرگ یکی از خوانندگان جوان کشور است. مرحوم مرتضی پاشایی به ناگهان با مرگ خود راهی صد ساله را در یک شب پیمود و جاودانه شد. شاید بسیاری از مرد مثل خود من آهنگی از وی نشنیده بودیم و قیافه اش را نیز ندیده بودیم اما این روزها سبب شد که برای ارضای حس کنجکاوری و پی بردن به دلیل محبوبیت این خواننده جوانمرگ یک سری از آهنگ های وی را بارها و بارها گوش بدهم تا بتوانم بر اساس فهم خود حقیقتی از آن بیرون بکشم.جامعه جوان ایران بین واقعیت های اجتماعی و روابط مجازی گیر کرده است و بشدت در حال تحلیل رفتن هست. جوان ایرانی بین حقیقت و واقعیت درگیر است. حقیقتی که درونش پرورش می دهد و آن وابسته شدن و تقسیم خود است با نیمه گمشده ای دیگر و واقعیتی که اتفاق نمی افتد و دور زدن ها، دروغ ها، خیانت ها و ... باعث شده است تا بین حقیقت خود و واقعیت های جامعه شکاف عظیمی مشاهده کند و بیشتر از قبل در خود فرو رود و پلی نیز نمی بیند تا بتوان آن ها را به هم نزدیک کند.آهنگ های مرحوم پاشایی دقیقا انگشت روی این واقعیت ها و حقیقت ها گذاشته است. پشت کردن ها اما انتظارها و می توان این حقیقت و واقعیت ها را در آهنگ ها شنید و حس کرد و جوان ایرانی به شدت با این آهنگ احساس نزدیکی می کند چرا چون زبان حال او را که در گلو خفته است را حنجره مرتضی پاشایی بازگو می کند.اجتماعات مردمی و حضور مردم عادی خصوصا جوانان در تشییع جنازه مرحوم مرتضی پاشایی نشان داد تشکیل سمینارها، همایش ها، کارگاه های آموزشی، برنامه های رادیو و تلویزیونی و شوهای قالب بندی شده نتوانسته است آنچه را جوان ایرانی درعرصه ابراز علایق دارد را بفهمد. به عبارتی دست اندرکاران، جوانان را نفهمیده اند که بخواهند برای درد درونی او نسخه بپیچند.جوان ایرانی درگیر است. درگیر این که چگونه عشق واقعی را بیابد، چگونه آنرا پرورش دهد و چگونه آنرا نگه دارد؟! اگر بتوانیم واقعیت ها را درست کنیم می توانیم او را از حقیقتت خودش دربیاوریم و یقینا به راحتی با واقعیت روبرو و کنار خواهد آمد. عشق های مجازی بشدت انسان های واقعی را تحت تاثیر قرار داده است.دست اندرکاران فرهنگی و روانشناسان و جامعه شناسان برای فهمیدن جوان ایرانی که امروز داغدار مرتضی پاشایی شده است باید و باید و تاکیدا باید آهنگ های او را گوش کند و واقعیت های ایرانی را از درون آن بیرون بکشد.








این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: الف]
[مشاهده در: www.alef.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 57]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن