تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام حسین (ع):بى گمان شيعيان ما دل هايشان از هر خيانت، كينه،وفريبكارى پاك است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860314436




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آمار اغراق آمیز درباره کاهش گردشگران خارجی اصفهان صحت ندارد


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: روابط عمومی میراث فرهنگی اصفهان: آمار اغراق آمیز درباره کاهش گردشگران خارجی اصفهان صحت ندارد اصفهان- ایرنا- مدیر روابط عمومی و امور فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان گفت: برخی آمار اغراق آمیز و غیرمنطقی که درباره کاهش گردشگران خارجی در اصفهان اعلام شده، صحت ندارد و تکذیب می شود.


"شهرام امیری " روز شنبه در گفتگو با خبرنگار ایرنا افزود: در روزهای اخیر آماری مبنی بر کاهش تعداد گردشگران خارجی در مهر و آبان امسال بخاطر حوادث اسیدپاشی در اصفهان اعلام شد که اداره کل میراث فرهنگی اصفهان آن را تکذیب می کند.
وی با بیان اینکه تنها مرجع رسمی ارائه آمار ورود و خروج گردشگران خارجی، سازمان میراث فرهنگی است، ادامه داد: آمار این سازمان نشان می دهد که نه تنها کاهش گردشگر خارجی نداشتیم بلکه با رشد آن مواجه بودیم.
وی به بازدید حدود 20 هزار گردشگر خارجی در ماه مهر و نیمه نخست آبان امسال از بناهای تاریخی استان اصفهان اشاره و اظهار کرد: این تعداد نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش بیش از 100 درصدی را نشان می دهد.
وی به بازدید روزانه حدود یکهزار گردشگر خارجی در پاییز امسال از بناهای تاریخی استان اصفهان نیز اشاره و تصریح کرد: این میزان بازدید در 14 سال گذشته بی سابقه است.
امیری تعداد گردشگران خارجی در شش ماه نخست امسال در استان اصفهان را حدود 110 هزار نفر خواند و گفت: این تعداد نسبت به سال گذشته حدود 160 درصد رشد نشان می دهد.
مدیر روابط عمومی میراث فرهنگی اصفهان افزود: ممکن است حوادث مربوط به اسیدپاشی و جنجال برخی رسانه های خارج از کشور بر روی ورود گردشگران خارجی تاثیر گذاشته باشد اما این تاثیر بسیار اندک و ناچیز است.
وی ادامه داد: همچنین در پاییز تا زمستان بدلیل سرد شدن هوای اصفهان به طور طبیعی شاهد کم شدن تعداد گردشگران خارجی در مقایسه با فصول بهار و تابستان هستیم.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان نیز پیش از این گفته بود: با وجود تبلیغات منفی علیه کشورمان بویژه اصفهان در روزهای گذشته، ورود گردشگران خارجی به این استان رو به افزایش است.
" فریدون اللهیاری" افزود: حادثه اخیر اصفهان تاثیری بر صنعت گردشگری این شهر نداشته است و روند افزایشی ورود گردشگران به اصفهان همچنان ادامه دارد.
استان اصفهان با آثار ثبت شده جهانی همچون میدان امام، مسجد جامع و مجموعه باغها یکی از پرجاذبه ترین شهرهای ایران و جهان برای گردشگران است.
ورود گردشگران به اصفهان با روی کار آمدن دولت تدبیر و امید و بهبود روابط کشورمان با کشورهای دیگر روند رو به افزایش داشته است.
ت/7148/ 607


08/09/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 20]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن