واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۸ آذر ۱۳۹۳ (۱۱:۵۹ق.ظ)
اشتغال از محوريترين راههاي توانمندسازي اقتصادي مددجويان است مديرکل کميته امداد کردستان گفت: يکي از محوريترين راههاي توانمندسازي اقتصادي مددجويان و ايجاد بسترهاي لازم براي خروج مددجويان از زيرچتر حمايتهاي اين نهاد ايجاد اشتغال است.
به گزارش خبرگزاري موج، قنبر موسينژاد در بازديد از مرکز نيکوکاري مريوان اظهار کرد: اين مراکز چون به اسم مسجد است اگر در جوار مساجد نيز باشد معنويت بيشتري پيدا خواهد کرد.
وي با بيان اينکه توسعه کارهاي خير يکي از مهمترين اهداف کميته امداد در ايجاد مراکز نيکوکاري و طرحهاي مختلف است، افزود: کميته امداد امام خميني به دنبال ايجاد بسترهاي لازم براي استفاده از ظرفيت مردم براي رفع مشکلات مردم است.
مديرکل کميته امداد کردستان خاطرنشان کرد: استفاده از توان و ظرفيت افراد توانمند در راستاي رفع مشکلات و نيازهاي افراد نيازمند يکي از مهمترين اهداف و سياستهاي کميته امداد است که در قالب برنامهها و طرحهاي مختلف دنبال ميشود.
موسينژاد با بيان اينکه افراد مستحق و نيازمند زيادي وجود دارند که به دليل عزت نفس بالا حاضر به مراجعه به نهادهاي حمايتي نيستند، افزود: مراکز نيکوکاري بستري مناسب براي شناسايي اين افراد و حمايت از آنها است.
وي تصريح کرد: تلاش و اقدامات هيئت امناي اين مراکز و اطلاعرساني و اعتمادسازي آنها موجب تشويق و ترغيب بيش از پيش خيرين و نيکوکاران به حرکت به اين سمت خواهد شد.
مديرکل کميته امداد امام خميني کردستان با تاکيد بر مستندسازي در زمينه اقداماتي که از طريق اين مرکز نيکوکاري انجام ميشود، اظهار کرد: مستندسازي و ممانعت از سندسازي بايد اولويت فعالين اين عرصه قرار گيرد.
به گفته وي، تقويت فرايند شناسايي خيرين و نيازمندان، ارتباط و تعامل مؤثر با اشخاص حقيقي و حقوقي تاثيرگذار و واگذاري امور به مردم از مهمترين اهداف ايجاد و فعاليت مراکز نيکوکاري است.
موسينژاد با بيان اينکه استفاده از ظرفيت مساجد به صورت بهينه در راستاي رفع مشکلات محرومان در قالب مراکز نيکوکاري از ديگر اولويتهاي کميته امداد در ايجاد مراکز نيکوکاري است، افزود: اين مراکز با حمايت کميته امداد در مساجد محلات ايجاد و با نظارت اين نهاد و مديريت هيئت امنا و معتمدان در حوزه شناسايي خيرين و رفع مشکلات نيازمندان همان محله فعاليت ميکنند.
وي تبديل کميته امداد به يک نهاد توسعهگر و احياي سنتهاي حسنه اسلام را يکي از مهمترين شاخصههاي امداد در ايجاد مراکز نيکوکاري عنوان کرد و افزود: نظارت معتمدين محلي و اعتمادسازي، واگذاري وظايف مردمي به مردم و پيوند نيازهاي مددجويان با توانمنديهاي افراد توانمند از اهداف ديگر ايجاد اين مراکز است.
موسينژاد اعتمادسازي را يکي از مهمترين شاخصهها در توسعه مشارکتهاي مردمي و رفع نيازهاي نيازمندان از قبل اين مشارکتها عنوان کرد و بيان داشت: مهمترين هدف و نگاه اصلي امداد حرکت به سمت توانمندسازي مددجويان است و اين مهم بدون مشارکت مردم خير و افراد توانمند امکان پذير نيست.
وي اظهار کرد: يکي از محوريترين راههاي توانمندسازي اقتصادي مددجويان و ايجاد بسترهاي لازم براي خروج مددجويان از زيرچتر حمايتهاي اين نهاد ايجاد اشتغال است.
به گفته مديرکل کميته امداد امام خميني کردستان، در زمينه اشتغالزايي براي مددجويان زيرپوشش اين نهاد در سالهاي اخير حرکتهاي خوبي انجام شده و توانستهايم شغلهاي پايداري براي مددجويان ايجاد کنيم.
موسينژاد با بيان اينکه استعداديابي، مشاوره، آموزش، پرداخت تسهيلات و نظارت از فرايندهاي کميته امداد در ايجاد شغل براي مددجويان است، خاطرنشان کرد: ارائه آموزشهاي فني و حرفهاي با توجه به ظرفيت و استعداد مددجويان و نظارت بر شغلهاي ايجاد شده از شاخصههاي بسيار مهم در پايداري اشتغال ايجاد شده از سوي اين نهاد براي مددجويان است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 17]