تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 2 آذر 1403    احادیث و روایات:  حضرت فاطمه (س):آن گاه كه در روز قيامت برانگيخته شوم، گناهكاران امّت پيامبر اسلام را شفاعت خواهم كرد....
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1832444606




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

رتبه اول تحقيقات درمان ناباروري در خاورميانه متعلق به ايران است


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۸ آذر ۱۳۹۳ (۱۰:۲۰ق.ظ)
معاون تحقيقات و فناوري وزارت بهداشت: رتبه اول تحقيقات درمان ناباروري در خاورميانه متعلق به ايران است معاون تحقيقات و فناوري وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشکي با تاکيد بر لزوم انجام کار تيمي قوي در حوزه تحقيقات پزشکي و انجام تحقيقات عميق تر در اين حوزه گفت: تحقيقات پزشکي بايد به سمت نيازها هدايت شود.
به گزارش خبرگزاري موج، دکتر رضا ملک زاده در جريان سفر يک روزه به استان مرکزي از مرکز تخصصي و فوق تخصصي درمان ناباروري جهاد دانشگاهي استان مرکزي بازديد کرد و در جمع خبرنگاران هدف از سفر به استان مرکزي را بازديد از دانشگاه علوم پزشکي اراک و بررسي وضعيت پژوهش، و گفت و گو در خصوص اولويت هاي پژوهشي استان عنوان کرد.
وي مشکل اصلي پژوهش را کمبود بودجه در سطح ملي عنوان کرد و اظهار داشت: در اين شرايط بيشتر فعاليت هاي پژوهشي از محل صرفه جويي در ديگر محل ها تامين هزينه مي شوند، بر اين اساس؛ برنامه ريزي جهت صرف اين بودجه هاي محدود در طرح هاي پژوهشي که مفيد واقع شوند، ضروري است.
وي اولويت هاي پيش بيني شده در نشست با مسوولان دانشگاه علوم پزشکي اراک را تحقيقات در خصوص آلودگي هوا، برقراري نظام صحيح ثبت بيماري ها، بررسي مسائل در حوزه نازايي و تقويت مراکز پژوهشي و تامين نيروي انساني در اين حوزه عنوان کرد.
دکتر ملک زاده با بيان اينکه طرح هاي تحقيقاتي چند سال به طول مي انجامد، گفت: ممکن است هر سال 150 تا 200 ميليون تومان جهت به نتيجه رسيدن طرح تحقيقاتي آلودگي هواي اراک اعتبار نياز باشد.
وي همچنين در خصوص جايگاه ايران در حوزه پژوهش ناباروري گفت: رتبه اول تحقيقات درمان ناباروري در خاورميانه متعلق به ايران است؛ در سطح دنيا نيز در رتبه هاي 16 و 17 اين حوزه قرار داريم و خدمات در سطح بالاي بين المللي انجام مي گيرد.
معاون تحقيقات و فناوري وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشکي در پايان موسسه رويان را موسسه اي متشکل از نيروهاي علاقه مند عنوان کرد که در حد بضاعت تلاش هاي بسيار خوبي داشته است و ابراز اميدواري کرد که اين کارآيي ارتقا پيدا کرده و خدمات گسترده تري را ارائه دهد.
رييس دانشگاه علوم پزشکي اراک گفت: متأسفانه بودجه‌هاي تحقيقاتي و پژوهشي دانشگاه علوم پزشکي اراک بسيار کم است و پاسخگوي نيازهاي استان نيست.
دکتر حسن طاهراحمدي افزود: وجود بيش از 3 هزار واحد صنعتي در استان مرکزي، اين استان را به چهارمين قطب صنعتي کشور تبديل کرده است.
وي اظهار داشت: دانشگاه علوم پزشکي اراک با 242 نفر عضو هيأت علمي، 6 دانشکده و 4 هزار و 500 دانشجو فعاليت مي‌کند و متأسفانه بودجه‌هاي دانشجويي و هيأت علمي اين دانشگاه در مقايسه با افزايش دو برابري دانشجويان پذيرش شده، افزايش نيافته است.
رييس دانشگاه علوم پزشکي اراک با بيان اينکه استان مرکزي بيش از 1.5 ميليون نفر جمعيت دارد، اما بار درماني استان به دليل مراجعه بيماران از استان‌هاي همجوار بيش از 2 ميليون نفر است، گفت: زماني که دانشگاه را تحويل گرفتيم، نزديک به 150 ميليارد تومان بدهکاري داشتيم که با همت مسوولين دانشگاه و مسوولان استاني و پيگيري‌هاي نمايندگان استان در مجلس شوراي اسلامي اين ميزان بدهي به 80 ميليارد تومان رسيده است.
دکتر طاهر احمدي در پايان گفت: در حال حاضر چهار مجله علمي و پژوهشي به زبان‌هاي فارسي و انگليسي در دانشگاه تدوين و چاپ مي‌شوند، همچنين 2 هزار و 238 جلد کتاب فارسي و لاتين خريداري شده و رتبه پژوهشي دانشگاه علوم پزشکي اراک در سال گذشته 14 بوده است.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 27]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن