واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۸ آذر ۱۳۹۳ (۱۰:۲۰ق.ظ)
معاون تحقيقات و فناوري وزارت بهداشت: رتبه اول تحقيقات درمان ناباروري در خاورميانه متعلق به ايران است معاون تحقيقات و فناوري وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشکي با تاکيد بر لزوم انجام کار تيمي قوي در حوزه تحقيقات پزشکي و انجام تحقيقات عميق تر در اين حوزه گفت: تحقيقات پزشکي بايد به سمت نيازها هدايت شود.
به گزارش خبرگزاري موج، دکتر رضا ملک زاده در جريان سفر يک روزه به استان مرکزي از مرکز تخصصي و فوق تخصصي درمان ناباروري جهاد دانشگاهي استان مرکزي بازديد کرد و در جمع خبرنگاران هدف از سفر به استان مرکزي را بازديد از دانشگاه علوم پزشکي اراک و بررسي وضعيت پژوهش، و گفت و گو در خصوص اولويت هاي پژوهشي استان عنوان کرد.
وي مشکل اصلي پژوهش را کمبود بودجه در سطح ملي عنوان کرد و اظهار داشت: در اين شرايط بيشتر فعاليت هاي پژوهشي از محل صرفه جويي در ديگر محل ها تامين هزينه مي شوند، بر اين اساس؛ برنامه ريزي جهت صرف اين بودجه هاي محدود در طرح هاي پژوهشي که مفيد واقع شوند، ضروري است.
وي اولويت هاي پيش بيني شده در نشست با مسوولان دانشگاه علوم پزشکي اراک را تحقيقات در خصوص آلودگي هوا، برقراري نظام صحيح ثبت بيماري ها، بررسي مسائل در حوزه نازايي و تقويت مراکز پژوهشي و تامين نيروي انساني در اين حوزه عنوان کرد.
دکتر ملک زاده با بيان اينکه طرح هاي تحقيقاتي چند سال به طول مي انجامد، گفت: ممکن است هر سال 150 تا 200 ميليون تومان جهت به نتيجه رسيدن طرح تحقيقاتي آلودگي هواي اراک اعتبار نياز باشد.
وي همچنين در خصوص جايگاه ايران در حوزه پژوهش ناباروري گفت: رتبه اول تحقيقات درمان ناباروري در خاورميانه متعلق به ايران است؛ در سطح دنيا نيز در رتبه هاي 16 و 17 اين حوزه قرار داريم و خدمات در سطح بالاي بين المللي انجام مي گيرد.
معاون تحقيقات و فناوري وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشکي در پايان موسسه رويان را موسسه اي متشکل از نيروهاي علاقه مند عنوان کرد که در حد بضاعت تلاش هاي بسيار خوبي داشته است و ابراز اميدواري کرد که اين کارآيي ارتقا پيدا کرده و خدمات گسترده تري را ارائه دهد.
رييس دانشگاه علوم پزشکي اراک گفت: متأسفانه بودجههاي تحقيقاتي و پژوهشي دانشگاه علوم پزشکي اراک بسيار کم است و پاسخگوي نيازهاي استان نيست.
دکتر حسن طاهراحمدي افزود: وجود بيش از 3 هزار واحد صنعتي در استان مرکزي، اين استان را به چهارمين قطب صنعتي کشور تبديل کرده است.
وي اظهار داشت: دانشگاه علوم پزشکي اراک با 242 نفر عضو هيأت علمي، 6 دانشکده و 4 هزار و 500 دانشجو فعاليت ميکند و متأسفانه بودجههاي دانشجويي و هيأت علمي اين دانشگاه در مقايسه با افزايش دو برابري دانشجويان پذيرش شده، افزايش نيافته است.
رييس دانشگاه علوم پزشکي اراک با بيان اينکه استان مرکزي بيش از 1.5 ميليون نفر جمعيت دارد، اما بار درماني استان به دليل مراجعه بيماران از استانهاي همجوار بيش از 2 ميليون نفر است، گفت: زماني که دانشگاه را تحويل گرفتيم، نزديک به 150 ميليارد تومان بدهکاري داشتيم که با همت مسوولين دانشگاه و مسوولان استاني و پيگيريهاي نمايندگان استان در مجلس شوراي اسلامي اين ميزان بدهي به 80 ميليارد تومان رسيده است.
دکتر طاهر احمدي در پايان گفت: در حال حاضر چهار مجله علمي و پژوهشي به زبانهاي فارسي و انگليسي در دانشگاه تدوين و چاپ ميشوند، همچنين 2 هزار و 238 جلد کتاب فارسي و لاتين خريداري شده و رتبه پژوهشي دانشگاه علوم پزشکي اراک در سال گذشته 14 بوده است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 27]