واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: انتظار دستگاه های قرآنی از رسانه ها؛ کار کارشناسی کنید تهران - ایرنا - رییس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه گفت: کار کارشناسی و کمک به نظریه پردازی در حوزه فعالیت های معارفی و قرآنی، انتظاری است که دستگاه های قرآنی از رسانه ها دارند.
![انتظار دستگاه های قرآنی از رسانه ها؛ کار کارشناسی کنید](http://img7.irna.ir/1393/13930908/81405361/81405361-6107282.jpg)
ولی یاراحمدی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار معارف ایرنا از ضرورت برگزاری همایشی علمی با عنوان خبررسانی قرآنی سخن گفت و افزود: رسانه ها و مطبوعات علاوه بر افزایش تاثیر برنامه های قرآنی در حال اجرا، می توانند کمک زیادی به گسترش سطح و عمق تاثیر فعالیت های قرآنی داشته باشند.
وی برپایی چنین همایشی علاوه بر شناسایی آسیب های موجود، منجر به تقویت جریان خبرسازی و اطلاع رسانی قرآنی خواهد شد.
وی بر ضرورت آسیب شناسی در این زمینه تاکید کرد و گفت: اگر چنین گفتمانی میان رسانه ها و صاحبنظران مطرح شود، آسیب های موجود به خوبی شناسایی خواهد شد و رسانه ها درک بهتری از فعالیت های قرآنی پیدا خواهند کرد و در نتیجه یک تعامل ما را به این سمت هدایت می کند که فعالیت های قرآنی با کمک رسانه ها بهتر منعکس شود.
یاراحمدی نتیجه تعامل میان اصحاب رسانه و قرآن را افزایش سطح کارشناسی اخبار و غنی تر شدن برنامه های تولیدی دانست به گونه ای که به گسترش فرهنگ قرآنی منجر شود.
وی تاکید کرد: رسانه ها حرف های قابل توجهی دارند و زاویه دید آنها نسبت به فعالیت های قرآنی شنیدنی است.
رییس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف در ادامه گفت: باید سهم فعالیت های رسانه ای در رسانه های کشور نسبت به برنامه های قرآنی مشخص شود و هنوز سهم اندکی از فعالیت رسانه ها و مطبوعات به انعکاس اخبار فعالیت های قرآنی اختصاص دارد.
وی از این موضوع به عنوان یک آسیب یاد کرد و افزود: فعالیت های قرآنی باید به شکلی صحیح به نقد منصفانه کشیده شود و اگر در یک برنامه قرآنی رشد قابل توجهی وجود دارد با کمک رسانه ها می توان به فراگیری آن کمک کرد.
وی اضافه کرد: البته رسانه ها باید فراتر از انعکاس اخبار به صورتی هوشمندانه تر و کارشناسی بیشتر به گسترش فعالیت های قرآنی کمک کنند.
این کارشناس قرآنی ضمن اعلام آمادگی سازمان اوقاف و امور خیریه برای برگزاری همایش علمی خبررسانی قرآنی افزود: پیگیری رسانه برای برپایی این همایش ممکن است مانع از آسیب شناسی دقیق شود و بهتر است یک موسسه قرآنی مسوولیت برگزاری این همایش را بپذیرد.
وی در ادامه از اشتیاق مردم به انتشار و توسعه فرهنگ قرآنی در کشور سخن گفت و افزود: بسیاری از مردم مشتاق هستند تا به نحو مناسبی از برنامه های قرآنی اطلاع پیدا کنند و پردازش و پرداخت به زوایای این برنامه ها در قالب نقد و تحلیل به رشد این برنامه ها کمک می کند.
یاراحمدی تاکید کرد: اکنون این سهم کم است و بایستی با طرح مباحث مختلف و گفتمانی علمی و منصفانه میان رسانه ها و دستگاه هایی که متولی برنامه های قرآنی هستند و حتی با مخاطبان این برنامه ها عملا به سمتی حرکت کنیم که فعالیت های رسانه ای به ترویج فرهنگ قرآنی و ارتقاء سطح فعالیت های قرآنی کمک کند.
رییس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه افزود: تاکنون نیز رسانه ها این فضا را دنبال کرده اند ولی ضرورت مهندسی این موضوع وجود دارد و بدون شنیدن نظرات اصحاب رسانه و قرآن و همچنین کارشناسان، این مهندسی امکان ندارد.
وی در ادامه گفت: برگزاری همایش علمی خبررسانی قرآنی به گسترش فعالیت های رسانه ای در حوزه قرآن و کیفی سازی این فعالیت ها کمک می کند و باعث رشد برنامه های قرآنی و جذب مخاطبان بیشتر می شود.
حجت الاسلام حمید محمدی دبیر شورای توسعه فرهنگ قرآنی فروردین سال جاری از برگزاری همایش علمی خبررسانی قرآنی به همت خبرگزاری ایکنا و مشارکت سازمان صدا و سیما خبر داده بود.
مجمع مشورتی شورای توسعه فرهنگ قرآنی پس از بررسی ابعاد متعدد اطلاع رسانی رسانه ای در خصوص چالش های امور قرآنی و آثار انعکاس این اخبار در فضای عمومی جامعه بر ضرورت تبیین اصول و سیاست های اطلاع رسانی امور قرآنی تاکید کرده و برگزاری این همایش را تصویب کردند.
فراهنگ**1003**1569
08/09/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 24]