واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: دنیای اقتصاد در یک نگاه تهران- ایرنا- «سقوط نفت با سیگنال اوپک» و «اگر در مذاکرات قرارهای عادلانه و عاقلانه گذاشته شود قبول می کنیم»عنوان های مهم روزنامه دنیای اقتصاد در روز شنبه است.
این روزنامه تیتر یک را به خبر سقوط نفت با سیگنال اوپک اختصاص داد و نوشت: بالاخره نشست اوپک برگزار شد و انتظار فعالان بازار برای نتیجه این نشست به پایان رسید. اوپک در مهم ترین نشست چند سال اخیر خود حفظ سهمش در بازار را به قیمت بالای نفت ترجیح داد و کشورهای عضو به سقف تولید 30 میلیون بشکهای این سازمان رای دادند. این در حالی است که همان طور که «دنیای اقتصاد» پیش از این پیش بینی کرده بود عربستان در کنار برخی کشورهای عضو از جمله قطر و امارات مانع از برنامه سایر اعضا برای کاهش سقف تولید شد.
روزنامه دنیای اقتصاد در تیتر دیگر خود به خبر اگر در مذاکرات قرارهای عادلانه و عاقلانه گذاشته شود قبول می کنیم پرداخت و نوشت: حضرت آیت الله خامنه ای، رهبر معظم انقلاب اسلامی روز پنج شنبه در دیدار اعضای مجمع عالی بسیج و نمایندگان اقشار مختلف بسیج، احساس مسوولیت انسانی و الهی و بصیرت را دو پایه اصلی تفکر منطقی بسیج دانستند و ضمن تحسین تلاش، جدیت و ایستادگی هیات مذاکره کننده ایرانی، به بی نیازی ملت ایران به جلب اعتماد آمریکا اشاره کردند و افزودند: به همان دلیلی که با اصل مذاکرات مخالف نبودیم با تمدید مذاکرات هم مخالف نیستیم، البته هر قرار عادلانه و عاقلانه را قبول می کنیم.
این روزنامه خبر تثبیت نرخ مالیات بر ارزش افزوده را بازتاب داد و نوشت: رئیس سازمان امور مالیاتی اعلام کرد که تصمیم جدیدی راجع به مالیات بر ارزش افزوده و تعیین تکلیف آن در سال 94 اتخاذ شده است. بر این اساس با وجود افزایش هرساله نرخ این مالیات در سال آینده این نرخ افزایش نمی یابد. این تصمیم در کاهش هزینه های تولید و بهبود وضعیت آن تاثیرگذار است. علاوه بر این، افزایش نیافتن نرخ مالیات بر ارزش افزوده هم می تواند به زودتر خارج شدن اقتصاد از رکود کمک کند. حال در این شرایط اصلاح اجرای این مالیات می تواند به بهبود آن بیشتر کمک کند.
روزنامه دنیای اقتصاد خبر شکست پروژه 7000 میلیارددلاری مسکن در چین را انعکاس داد ونوشت: سرمایه گذاری نجومی و بی سابقه دولت چین در ساخت و سازهای مسکونی حاشیه شهرهای اصلی، رهبران این کشور را بابت فرجام این پروژه های نیمه تمام نگران کرده است. فایننشال تایمز در شماره اخیر خود، در گزارشی با عنوان «چین 7 هزار میلیارد دلار در ساخت وساز به هدر داد»، به نقل از یک موسسه تحقیقاتی، نوشت: ساخت مسکن در شهرهای اقماری چون به انبوه آپارتمان خالی از سکنه، برج های نیمه کاره، نبود خدمات و عدم تکمیل معابر و خیابان ها منتهی شده، نوعی «سرمایه گذاری بی حاصل» بوده است.
**1893**9131
08/09/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 18]