پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان
پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا
دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک
تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
تعداد کل بازدیدها :
1851013936
فصل جدید وزارت علوم
واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: فصل جدید وزارت علوم تهران- ایرنا- روزنامه «کیهان» در «یادداشت روز» امروز -شنبه- خود با عنوان «فصل جدید وزارت علوم» نوشت: وقتی پس از مدت ها انتظار، با رأی اعتماد نمایندگان، تکلیف وزارتخانه مهمی به نام «وزارت علوم تحقیقات و فناوری» معلوم می شود، باید به فکر آسیب شناسی و چرایی این بود که به چه دلیل در طول حدود 480 روز از عمر دولت، یکی از مهمترین وزارتخانه ها که با عمر و سرنوشت نسل جوان کشور و با بنیه علمی و آینده سازی نظام ارتباط مستقیم دارد، حدود 163 روز با سرپرست اداره شده است؟!
«حسین شمسیان» نویسنده یادداشت روز کیهان می افزاید: 163 روز از 480 روز یعنی یک سوم مدت عمر دولت و این رقم کمی نیست که بتوان بی اعتنا از کنار آن گذشت. در حالی که حدود چهار و نیم میلیون دانشجو در سراسر کشور مشغول به تحصیلند و قرار است از ثمره تلاش های آنها، درخت علمی کشور پربارتر شود و در حالی که رقابتی نفس گیر و سخت در عرصه علمی و اقتدار پژوهشی در بین کشورها و دولت های مختلف برپاست، این بلاتکلیفی طولانی مدت چه علتی داشته و چه آثاری برجای می گذارد؟ آیا می توان مدعی شد که عرصه علمی و تحقیقاتی برای دولت واجد کمترین ارزش است؟! آیا می توان این ادعا را پذیرفت که دلمشغولی اصلی دولت، در حوزه های دیگر است و وزارت علوم، اولویت چندم دولت است؟! پاسخ هر دو گزینه به یقین منفی است. نه دولت از اهمیت علم و دانش و شتاب علمی غافل است و نه شخص رئیس جمهوری با مقوله دانشگاه و مدیریت محققانه و هوشمندانه آن ناآشناست. آیا آنگونه که عده ای سعی در القاء آن دارند، دولت وزارت علوم را قربانی دیگر وزارت خانه های خود کرده بود تا همه توجه ها به این عرصه معطوف شود و سراغی از وزارتخانه های دیگر نگیرند؟! پاسخ این ادعا هم منفی است چرا که نفس طرح و تولید این ادعا، پذیرفتن این نکته است که دولت در وزارتخانه ها مشغول رفتاری خلاف قانون و علاقمند است برای پنهان ماندن آن، یک وزارتخانه را در کانون توجهات قرار دهد! این امر افزون بر آنکه توهین به دولت است با واقعیت جاری و مشهود نیز مغایر است و دلیل واضح آن از یک سو اقدامات قانونی دستگاه های نظارتی درباره دیگر وزارتخانه ها است و از دیگر سو استمرار قانونی امور در همه دستگاه های کشور است. اگر این ادعا با واقعیت قرین نیست که نیست یقیناً ادعاهای دیگری همچون برنامه ریزی برای انتخابات آتی مجلس و... نیز محلی از اعراب نداشته و باید ساحت دولت را از آن دور دانست.
اما در کنار این فرضیات آن واقعیتی که نمی توان از نظر دور داشت، اوضاع نابسامان وزارت علوم طی 16 ماه گذشته است. ظاهراً تلاش عده ای برای قبضه کردن امور وزارت علوم و تبدیل دانشگاه های کشور به پایگاه احزاب و جریانات سیاسی، تنها گزینه ای است که این بلاتکلیفی و نابسامانی را سبب شده و واقعیتی است که نمی توان از آن چشم پوشید.
در طول 16 ماه گذشته و حضور وزیر و سرپرستان قبلی، به گواه شواهد غیرقابل انکار، یک جریان ثابت در وزارت علوم، سایه نشین چهره اول و مطرح وزارتخانه بوده و در همان سایه روشن، بی توجه به انتظار نظام از نهاد علمی کشور، به مهره چینی و یارگیری از بین مطرودان ملت و کسانی که کارنامه روشنی ندارند مشغول بودند. روندی که بدون تعارف از دوران سرپرستی دکتر میلی منفرد آغاز و تا رأی اعتماد دکتر فرهادی استمرار یافت و مساعی دلسوزان در دوره دکتر فرجی دانا برای توقف این روند نامبارک فرجامی نداشت جز استیضاح! همزمان با این روند فرسایشی، توان و بنیه بدنه علمی کشور از تمرکز بر دانش افزایی و تولید علم و تبدیل علم به محصول با هیاهو و جنجال سازی برخی رسانه ها و نیز برخی چهره ها، به التهابات شکننده و حواشی فرصت سوز معطوف شد که فرجامی جز افت برخی شاخص های علمی و کند شدن حرکت علمی کشور نداشت و بیم آن می رود که استمرار این وضع، به دلسردی جوانانی که خالصانه و عاشقانه راه اعتلای کشور را در جهش علمی یافته اند، بیانجامد.
اکنون رأی اعتماد مجلس به آخرین گزینه معرفی شده از سوی رئیس جمهوری و سخنان در خور توجه دکتر فرهادی در جلسه رأی اعتماد، این امید را بوجود آورده که بلاتکلیفی و خسران حاصل از آن با روندی پرشتاب و رو به جلو جبران شده و آنچه جامعه علمی کشور در این مدت از دست داده را دوباره به دست آورد و بالندگی و نشاط بار دیگر جامعه علمی کشور را فرا بگیرد. در خصوص این آرزوی بزرگ و ارزشمند توجه به برخی نکات ضروری است:
1- حرکت علمی کشور، همانند بسیاری امور دیگر- و یا در بیانی بهتر در صدر مهمات کشور- نیازمند نقشه راهی دقیق و برنامه ریزی شده است و سپس نیازمند حرکت براساس آن نقشه. فقدان نقشه علمی و یا حرکت در مسیری غیر از آن نقشه، جز سرگردانی و بی حاصلی، فرجامی ندارد. پتانسیل علمی دانشگاه ها و اساتید برجسته ای که بسیاری از آنها نام آوران رشته خود هستند، اقتضا می کند که بدون فوت وقت نسبت به این مهم اقدام شود. در این مسیر، یکی از مهمترین کارها، بازبینی برخی روش های غلط یا کهنه شده ای است که به صورت سنتی در ساختار دانشگاهی و نظام اداری آن باقی مانده و وفاداری متعصبانه به آن -علیرغم اثبات ناکارآمدی- سبب کندی امور و جلوگیری از نوآوری جوانان است. وعده وزیر محترم درباره بازبینی در برخی رشته ها را باید در همین راستا ارزیابی کرد و به فال نیک گرفت.
2- در کنار تحول ساختاری و ایجاد نظام برنامه ای، تحول محتوایی، موضوعی مهم و حیاتی است. ایجاد متون و علومی برگرفته از عقاید و سنن ملی و دینی و تحقق فرمان صریح رهبر معظم انقلاب در موضوع «علوم انسانی اسلامی» اصلی ترین مطالبه در این مبحث است. طبیعی است که این مهم، به سال ها زمان و برنامه ریزی، مجاهدت و استقامت نیاز داشته و منصفانه نیست که تحقق آن را از یک وزیر- آنهم در فرصت باقیمانده از یک دولت- خواستار بود. این یک حرکت جمعی و یک فرآیند است که ممکن است در صورت دقت و صحت عملکردها، طی چند دوره به نتیجه برسد. اما مهم، فهم موضوع، برنامه ریزی و شروع و پیگیری منظم و منسجم آن است. تنها در این صورت است که می توان امیدوار بود تحول مطلوب و مورد انتظار در آینده تحقق یابد. ناگفته نماند که یقیناً در این مسیر، خرده گیری ها و حتی مخالفت های آشکار و علنی ژست های آکادمیک و عالمانه صورت می گیرد. تجربه نشان داده کسانی در جامعه دانشگاهی و رسانه ای کشورمان هستند که برای توقف و کندی حرکت علم کشور و جلوگیری از ایجاد دانش و علم کاربردی و برآمده از فرهنگ و آئین خودمان، از هیچ روش و راهی چشم پوشی نمی کنند. از انگ سیاسی تا ژست های پوچ علمی و مرثیه خوانی برای علمی که کمترین نسبتی با واقعیت امروزین کشورمان- و حتی در مواردی با واقعیت امروزین خاستگاه و زادگاه آن علوم- ندارد! اما این هجمه ها و کارشکنی ها نباید در تحقق این مأموریت مهم و این رسالت خطیر، خدشه ای وارد کند و تحققش را به تأخیر اندازد.
3- در کنار امر مهم و حیاتی فوق، توجه به کیفی کردن نظام آموزشی کنونی نیز مهم و غیرقابل اجتناب است. سال هاست که در جامعه ما از جدایی دانشگاه و صنعت سخن گفته می شود. تأکیدات مکرر رهبر معظم انقلاب نیز درباره لزوم و ضرورت تبدیل علم به محصول بر کسی پوشیده نیست. از دیگر سو وجود میلیون ها فارغ التحصیل در رشته های گوناگون نیز حاصل زحمت و تلاش همه مدیران آموزش عالی در ادوار گوناگون و اساتید دانشگاه است. با این همه شاهد آنیم که مشکلات و گره های ناگشوده فراوانی در عرصه های گوناگون کماکان وجود دارد و تأثیر آن بر زندگی مردم کاملاً محسوس است. مشکلات و معضلاتی که از قضا ما در آن موضوعات، رشته های دانشگاهی و فارغ التحصیل با سواد داریم. اما ظاهراً بین آنچه آنها آموخته اند و بین مشکلات موجود تفاوت جدی معناداری وجود دارد! این امر یا به نحوه مدیریت حوزه های مشکل دار برمی گردد و یا به آنچه آموخته شده. به عنوان مثال، صنایع نساجی ما سالیان سال است که در شرایط نامناسبی به سر می برد، تقریباً از دوره سازندگی، اما ما همچنان در آن رشته دانشکده و فارغ التحصیل داریم و به این پرسش بدیهی پاسخ نمی دهیم که چه مشکلی در کار است که علیرغم وجود این بدنه علمی، صنعت نساجی رو به ورشکستگی است!؟ کجای سیاستگذاری ها غلط است؟ یا در بخش کشاورزی، سال هاست از مشکل آب سخن گفته می شود و سال هاست که ما فارغ التحصیل در این رشته هم داریم. مشکل کجاست که دانش این عده به داد کشاورزی و منابع محدود آبی ما نمی رسد؟! این یکی از اصلی ترین چالش هایی است که باید بدان توجه کرد و البته منصفانه باید گفت که این امر موضوعی نیست که امکان حل آن توسط وزیر علوم به تنهایی فراهم باشد، بلکه عزمی همه جانبه در همه ارکان مدیریتی و تصمیم گیری دولت و حتی قوه مقننه می طلبد. اما می توان شروع کار و به صدا درآوردن زنگ هشدار و همچنین ارائه راهکار را از وزیر محترم علوم مطالبه کرد.
4- افزون بر مسائل علمی که اندکی از آن مورد اشاره قرار گرفت، دغدغه های اجتماعی و سیاسی جامعه دانشگاهی و به ویژه دانشجویان، یکی از مهمترین مسائل جامعه ماست که نیازمند توجهی جدی و هوشمندانه است. سیاست ورزی و تمرین فعالیت سیاسی، انتقاد و ارائه راهکار جزء ذات نسل جوان و به خصوص دانشجویان است. به جرأت می توان گفت که هر گاه این امر مهم و این خصلت طبیعی و ذاتی عدالت خواهی و حق گویی به درستی و بدون طمع و دست اندازی جریانات و احزاب سیاسی در جامعه دانشگاهی شکل گرفته، واجد آثار و برکات ارزشمندی برای نظام بوده که ذکر آن مفصل و مطول است. تأکیدات مکرر رهبر معظم انقلاب بر ضرورت سیاسی بودن جامعه دانشگاهی- فارغ از هر نوع نگاه و گرایش حزبی- بر این مهم تأکید می کند. از این رو ایجاد نشاط سیاسی و بسترسازی برای فعالیت های اندیشه ای و سیاسی ضرورتی اجتناب ناپذیر به شمار می رود. بهترین الگوی ارزشمند و متعالی که در راستای تحقیق این مهم می توان ارائه کرد، «کرسی های آزاداندیشی» است که به راستی محملی برای طرح و بیان دیدگاه های گوناگون و ابراز نظر درباره آن است.
این روش متعالی آنگاه که با «جدال احسن» همراه باشد، زمینه بروز استعدادها و بیان نواقص و مشکلات می شود بدون آنکه حاشیه و حادثه ای در پی داشته باشد. اما معمولاً روش های مسالمت آمیز برای عده ای ناخوشایند است! عده ای از جریانات سیاسی و اصحاب قدرت معمولاً میل دارند از پتانسیل، اخلاص و صداقت جوانان برای تحکیم قدرت خود و یا ساختن سیاهی لشگر ذیل بیرق و عنوان خود استفاده کنند! در نتیجه سعی در انتقال فضای سیاسی دانشگاهی از فاز سیاسی به فاز عملیاتی دارند! برای این عده فعالیت سیاسی مفهومی جز به آتش کشیدن دانشگاه، تخریب، توهین و هتک مقدسات ندارد و دانشجو هر چه هتاک تر و بی پرواتر باشد، سیاسی تر است! آنها در حالی که هزینه اقدامات مجرمانه به دانشجوی خوش قلب و صدیق تحمیل می شود، از آن پله ای برای ترقی حزب و جریان خویش می سازند و آنکه در این بین بازنده است دانشجو است! چاره کار، ایجاد فضای آرام و منطقی برای بحث و گفت وگو و تضارب آراء است تنها در چنین فضایی، به دور از هرگونه هیاهو، تهمت و توهین و با ایجاد مبانی استدلالی درست و محکم است که می توان به شکل گیری حرکت سیاسی و اجتماع هوشمند و شایسته جوان ایرانی امیدوار بود.
تحقق این اهداف توسط وزیر علوم خواست و آرزوی قلبی یکایک کسانی است که دل در گرو اسلام و انقلاب دارند و امید است با به حاشیه راندن سایه نشینان و برپایی نظمی نوین، حرکت به سوی چشم انداز علمی کشور بار دیگر آغاز شود. چنین باد.
منبع: کیهان
اول**1368**
08/09/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
حسین شمسیان فصل جدید وزارت علوم
حسین شمسیانفصل جدید وزارت علومحرکت علمی کشور همانند بسیاری امور دیگر نیازمند نقشه راهی دقیق و برنامهریزی شده است و سپس نیازمند حرکت براساس آن نقشه فقدان نقشه علمی و یا حرکت در مسیری غیر از آن نقشه جز سرگردانی و بیحاصلی فرجامی ندارد به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری فارسآغاز فصل جدید در وزارت علوم |اخبار ایران و جهان
آغاز فصل جدید در وزارت علوم در کنار این فرضیات آن واقعیتی که نمیتوان از نظر دور داشت اوضاع نابسامان وزارت علوم طی 16 ماه گذشته است ظاهراً تلاش عدهای برای قبضه کردن امور وزارت علوم و تبدیل دانشگاههای کشور به پایگاه احزاب و جریانات سیاسی تنها گزینهای است که این بلاتکلیفی و نمعرفی گزینه جدید دولت برای وزارت علوم
معرفی گزینه جدید دولت برای وزارت علوم نامه معرفی محمد فرهادی به عنوان وزیر پیشنهادی علوم تحقیقات و فناوری در صحن علنی مجلس اعلام وصول شد به این مطلب امتیاز دهید به گزارش جام نیوز به نقل از فارس نامه معرفی محمد فرهادی وزیر پیشنهادی علوم تحقیقات و فناوری در نشست علنی صباستقبال از گزینه جدید دولت برای وزارت علوم
استقبال از گزینه جدید دولت برای وزارت علوم عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی گفت محمد فرهادی گزینه پیشنهادی وزارت علوم به احتمال قریب به یقین از مجلس رای اعتماد خواهد گرفت خبرگزاری ایسنا عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی گفت محمد فرهادی گزینه پیشنوزارت علوم چگونه پشت قباله افراطیون رفت؟/ اولتيماتوم جديد دولت درباره پلاک قرمزهای فرسوده
اخبار ویژه روزنامه های شنبه وزارت علوم چگونه پشت قباله افراطیون رفت اولتيماتوم جديد دولت درباره پلاک قرمزهای فرسوده انتقاد از صدور مجوز ويژه و عجيب به يک شرکت خارجی ایران کوتاه بیاید اما تحریمها مسکوت بماند سرنوشت یک شکایت علیه سازمان انرژی اتمی و از جمله مهمترین اخبارامیدواریم گزینه جدید وزارت علوم از رای اعتماد گسترده برخوردار شود
امیدواریم گزینه جدید وزارت علوم از رای اعتماد گسترده برخوردار شود سخنگوی دولت با یادآوری معرفی محمد فرهادی به عنوان گزینه وزارت علوم تحقیقات و فناوری گفت امیدوارم نمایندگان مجلس شورای اسلامی به این گزینه جدید رای اعتماد گسترده ای بدهند آفتاب محمدباقر نوبخت در حاشیه جلسه امبرنامهریزی جدید اعضای «حلقه نه» برای گزینه پیشنهادی وزارت علوم
دیشب در خیابان هشت بهشت چه گذشت برنامهریزی جدید اعضای حلقه نه برای گزینه پیشنهادی وزارت علوم 1393-09-02 07 03 طبقه سوم یك ساختمان حزبی واقع در خیابان هشت بهشت وجود این ساختمان در چنین خیابانی عادی است اما جلسهیی كه شب گذشته در آن برگزار شد كمی غیرعادی است حلقه نه شب گرویکرد وزارت علوم در قبال فتنه 88 فصلالخطاب قرار دادن فرمایشات مقام معظم رهبری است
فرهادی رویکرد وزارت علوم در قبال فتنه 88 فصلالخطاب قرار دادن فرمایشات مقام معظم رهبری است وزیر پیشنهادی علوم تحقیقات و فناوری با تبری جستن از فتنه ۸۸ گفت رویکرد وزارت علوم در خصوص فتنه ۸۸ فصل الخطاب قرار دادن فرمایشات مقام معظم رهبری است به گزارش حوزه پارلمان باشگاه خبرنگاراحمایت دبیر شورای نخبگان کشور از گزینه جدید وزارت علوم
حمایت دبیر شورای نخبگان کشور از گزینه جدید وزارت علوم دکتر سیدحسن حسینی دبیر شورای نخبگان کشور از معرفی محمد فرهادی برای تصدی سمت وزیر علوم تحقیقات و فناوری حمایت کرد به گزارش نامه نیوز این عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی شریف فرهادی را یکی از نخبگان و سرآمدن جامعه علمی کشور دامصوبات جدید کمیته هنر شورای گسترش وزارت علوم
سهشنبه ۴ آذر ۱۳۹۳ - ۱۸ ۴۵ مصوبات جدید کمیته هنر شورای گسترش وزارت علوم تحقیقات و فناوری اعلام شد به گزارش گروه دریافت خبر ایسنا دبیرخانه کمیته هنر شورای گسترش وزارت علوم تحقیقات و فناوری اعلام کرد مجید سرسنگی - رییس کارگروه تخصصی هنر شورای گسترش آموزش عالی - مصوبات جدید شورنگاه عموم نمایندگان به گزینه جدید وزارت علوم مثبت است
یکشنبه ۲ آذر ۱۳۹۳ - ۱۳ ۴۸ یک عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات در مجلس گفت نظر بسیاری از اعضای کمیسیون به فرهادی مثبت است محمود نگهبان سلامی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا - منطقه خراسان با اشاره نگاه مجلس به وزیر علوم پیشنهادی اظهار کرد دکتر فرهادی تجارب ارزشگزارشی از سوابق محمد فرهادی گزینه پیشنهادی دولت برای وزارت علوم را بهتر بشناسید/وزیر بهداشت اصلاحات، گزینه جدی
گزارشی از سوابق محمد فرهادیگزینه پیشنهادی دولت برای وزارت علوم را بهتر بشناسید وزیر بهداشت اصلاحات گزینه جدید وزارت علوممحمد فرهادی گزینه پیشنهادی دولت برای وزارت علوم در سوابق خود ضمن برعهده داشتن مسئولیت وزارت فرهنگ و آموزش عالی طی سالهای 1364 تا 1368 وزیر بهداشت دولت اصلاحامصوبات جدید کمیته هنر شورای گسترش وزارت علوم، تحقیقات و فناوری
مجید سرسنگی تشریح کرد مصوبات جدید کمیته هنر شورای گسترش وزارت علوم تحقیقات و فناوری مصوبات جدید کمیته هنر شورای گسترش وزارت علوم تحقیقات و فناوری توسط مجید سرسنگی اعلام شد به گزارش حوزه تئاتر باشگاه خبرنگاران به نقل از دبیرخانه کمیته هنر شورای گسترش وزارت علوم تحقیقات و فنانصیرپور در گفتوگو با فارس: گزینه جدید برای تصدی وزارت علوم امروز به مجلس معرفی میشود
نصیرپور در گفتوگو با فارس گزینه جدید برای تصدی وزارت علوم امروز به مجلس معرفی میشودمعاون تقنینی معاونت پارلمانی ریاست جمهوری اعلام کرد گزینه جدید دولت برای تصدی وزارت علوم تحقیقات و فناوری امروز به مجلس معرفی میشود مجید نصیرپور معاون تقنینی معاونت پارلمانی ریاستجمهوری در گففرهادی وارد وزارت علوم شد/ نظر وزیر علوم درباره تشکیل تیم جدید و استعفای معاونان
فرهادی وارد وزارت علوم شد نظر وزیر علوم درباره تشکیل تیم جدید و استعفای معاونان جامعه > آموزش - ایسنا نوشت محمد فرهادی وزیرعلوم تحقیقات و فناوری وارد وزارت علوم شد فرهادی پس از اخذ رای اعتماد نمایندگان مجلس شورای اسلامی به همراه مهندس رحمتی مدیر کل روابط عمومی جمفرهادی با تیم مدیریتی جدید در وزارت علوم حضور خواهد داشت
دوشنبه ۳ آذر ۱۳۹۳ - ۱۱ ۱۳ دکتر محمد فرهادی با تیم مدیریتی جدید و با بهرهگیری از اساتید برجسته و نخبگان دانشگاهی در وزارت علوم حضور خواهد داشت دکتر پیرحسین کولیوند که در جلسات محمد فرهادی وزیر پیشنهادی علوم با کمیسیونها و نمایندگان مجلس همراه وی حضور داشت در گفتوگو با خبرنگارنماینده مردم شیراز در مجلس: مجلس با قاطعیت گزینه جدید وزارت علوم را بررسی میکند
نماینده مردم شیراز در مجلس مجلس با قاطعیت گزینه جدید وزارت علوم را بررسی میکندنماینده مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه دولت باید گزینههای معتمد را به مجلس معرفی کند گفت مجلس با دقت گزینه جدید معرفی شده برای وزارت علوم را بررسی میکند به گزارش خبرگزاری فارس ا-