واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۷ آذر ۱۳۹۳ (۲۱:۳۱ب.ظ)
آيت الله فاضل لنکراني: ايجاد حوزه در کشورهاي خارجي خنثيکننده توطئههاي استکبار است آيت الله فاضل با بيان اينکه مرکز فقهي ائمه اطهار(ع) در حال حاضر حدود ۵۰ نفر قريب به اجتهاد تربيت کرده است، اظهار داشت: يکي از بزرگان حوزه به بنده ميگفت اگر اين مرکز ۵ نفر قريب به اجتهاد هم داشته باشد بسيار مناسب است.
به گزارش خبرگزاري موج ازقم : رئيس مرکز فقهي ائمه اطهار(ع) در ديدار جمعي از علماي افغانستان و مسئولان مرکز فقهي ائمه اطهار(ع) در اين کشور، اظهار داشت: احداث ساختمان مرکز فقهي ائمه اطهار(ع) در افغانستان از الطاف الهي بود.
وي با انتقاد از مراکز علمي که به صورت واحدي و کلاسهاي امروزي تشکيل شدهاند، گفت: بايد روشهاي اجتهادي در حوزه تقويت شود و طلاب بايد به عمق مسائل و مباني علمي احاطه داشته باشند.
عضو جامعه مدرسين حوزه علميه قم با بيان اينکه آيتالله العظمي فاضل لنکراني اهتمام ويژهاي نسبت به طلاب و فضلاي افغانستان داشت، افزود: احداث مرکز فقهي در اين کشور در راستاي اهداف و خواستههاي مرحوم والد صورت گرفت.
وي ادامه داد: آيتالله فاضل لنکراني هميشه نسبت به تربيت عالم براي کشور افغانستان و ساير کشورها توصيه ميکرد و اين مسأله را براي آينده اين کشور مهم ميدانست.
آيتالله محمدجواد فاضل لنکراني با بيان اينکه مرکز فقهي ائمه اطهار(ع) در افغانستان متعلق به علما و فضلاي اين کشور است، گفت: مرکز فقهي ائمه اطهار(ع) از هيچ اقدامي براي پيشرفت علمي در افغانستان فروگذار نميکند.
وي با تأکيد بر اينکه افغانستان محل هجوم بيگانگان و دشمنان اسلام شده است، ابراز کرد: وظيفه علما و مسلمانان نسبت به اين کشور فراوان است و يکي از وظايف ما براي خنثي کردن توطئههاي دشمنان ساخت حوزه علميه و مراکز علمي در اين کشور است.
آيتالله فاضل لنکراني با اشاره به ديدار خود با حضرت آيتالله سيستاني، خاطرنشان کرد: حضرت آيتالله سيستاني فرمودند: براي من جالب است که والد شما از گذشته نسبت به ضرورت توجه به فقه و مجتهد پروري در حوزه علميه احساس وظيفه کرد، چون در غير اين صورت با فقدان مجتهد و فقيه مواجه ميشديم.
استاد درس خارج حوزه علميه بيان کرد: مرحوم آيتالله فاضل لنکراني اعتقاد داشت که با روش و دروس فعلي حوزه نميتوان فقهاي مبرز تربيت کرد و براي جبران اين مسأله بايد به روش تحصيل علماي سلف باز گرديم.
وي با اشاره به کيفيت علمي طلاب در مرکز فقهي ائمه اطهار(ع)، گفت: طلابي که در اين مرکز رسائل و مکاسب ميخوانند با عمده حواشي آشنا شده و ارتباط برقرار ميکنند و پس از حضور در درس خارج نيز با عمده متون اصولي و فقهي آشنايي دارند.
آيت الله فاضل با بيان اينکه مرکز فقهي ائمه اطهار(ع) در حال حاضر حدود ۵۰ نفر قريب به اجتهاد تربيت کرده است، اظهار داشت: يکي از بزرگان حوزه به بنده ميگفت اگر اين مرکز ۵ نفر قريب به اجتهاد هم داشته باشد بسيار مناسب است.
وي ادامه داد: اميدواريم مرکز فقهي ائمه اطهار(ع) در افغانستان نيز به صورت عمقي و دقيق فعاليت کند تا در آينده طلاب صاحب نظر و عالمي که منشأ خيرات و برکات براي جهان اسلام باشند تربيت کند.
رئيس مرکز فقهي ائمه اطهار(ع) با انتقاد از مراکز علمي که به صورت واحدي و کلاسهاي امروزي تشکيل شده اند، افزود: بايد روشهاي اجتهادي در حوزه تقويت شود و طلاب بايد به عمق مسائل و مباني علمي احاطه داشته باشند.
لازم به ذکر است، مرکز فقهي ائمه اطهار(ع) در افغانستان از سال ۸۳ فعاليت علمي خود را آغاز کرده و تا کنون طلاب و فضلاي عالمي را تربيت کرده است.
گفتني است، علماي افغانستان نيز در اين ديدار از خدمات آيتالله محمد جواد فاضل لنکراني به خاطر بناي مرکز فقهي ائمه اطهار(ع) در اين کشور قدرداني کرده و بيان کردند که فضلاي مبرز و ممتاز افغانستان در اين مرکز تربيت ميشوند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 52]