تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 3 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس كم بخورد، سالم مى‏ماند و هر كس زياد بخورد تنش بيمار مى‏شود و قساوت قلب پي...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1843422130




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

افزايش 35 درصدي شيوع ديابت در کشور طي سال‌هاي 2005 تا 2011


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۷ آذر ۱۳۹۳ (۱۵:۴۱ب.ظ)
نتايج يک تحقيق اپيدميولوژيک نشان داد؛ افزايش 35 درصدي شيوع ديابت در کشور طي سال‌هاي 2005 تا 2011 استاد دانشگاه علوم پزشکي تهران با اشاره به افزايش 35 درصدي شيوع ديابت در فاصله‌هاي سال‌هاي 2005 تا 2011 در کشور، شمار مبتلايان اين بيماري را براساس آخرين آمارها بالغ بر 4.5 ميليون نفر عنوان کرد.
به گزارش خبرگزاري موج، دکتر منوچهر نخجواني که در همايش معرفي روش‌هاي نوين درمان ديابت سخن مي گفت، اظهار کرد: طبق مطالعات انجام شده شمار مبتلايان به ديابت در دنيا از 285 ميليون نفر در سال 2010 با 54 درصد رشد به 439 ميليون نفر در سال 2030 افزايش مي يابد؛ البته نرخ افزايش شيوع ديابت در مناطق مختلف دنيا يکسان نيست و در منطقه خاورميانه و شمال آفريقا شمار مبتلايان با 94 درصد افزايش از 26.6 درصد در سال 2010 به 51.7 درصد در سال 2030 خواهد رسيد.
وي گفت: نرخ ابتلا به ديابت در تمامي کشورهاي جهان رو به افزايش است با اين تفاوت که در کشورهاي توسعه يافته اغلب در سنين بالاي 65 سال به اين بيماري مبتلا مي‌شوند ولي درکشورهاي توسعه نيافته افراد درسنين فعاليت به ديابت دچار مي شوند.
نخجواني شيوه زندگي و رژيم غذايي نامناسب، چاقي، فعاليت فيزيکي کم، مصرف سيگار و فشار خون را از جمله ريسک فاکتورهاي قابل کنترل به منظور پيشگيري از بروز ديابت عنوان کرد و گفت: در کنار اين عوامل فاکتورهاي غير قابل کنترلي مثل سن و جنس هم در بروز ديابت موثرند.
وي افزود:‌ طي 10 سال اخير سه مطالعه اپيدميولوژيک در زمينه دريابت در کشور انجام شده که براساس اولين مطالعه در سال 2005 شيوع IFG (مرحله پيش ديابت) در جمعيت بزرگسال کشور 16.8 درصد، شمار ديابتي‌ها شناخته شده حدود 4 درصد و شمار بيماران ديابتي شناسايي نشده حدود 3.8 درصد برآورد شده است يعني در مجموع 7.8 درصدجمعيت بالغ کشور که حدود دو ميليون نفر بوده دچار ديابت بوده‌اند.
استاد دانشگاه علوم پزشکي تهران افزود: در مطالعه‌اي که سال 2007 انجام شد شيوع ديابت در جمعيت بزرگسال کشور حدود 8.7 درصد برآورد شد يعني شمار مبتلايان حدود 700 هزار نفر افزايش داشته است. در مطالعه سوم هم که سال 2011 انجام شد ضمن مقايسه شيوع ديابت در فاصله سال‌هاي 2005 تا 2011، ارتباط ديابت و چاقي بررسي شد. نتايج اين مطالعه حاکي از افزايش 35.1 درصدي شيوع ديابت در کشور و افزايش مبتلايان به 11.37 درصد جمعيت بزرگسال ايران بود.
نخجواني با بيان اين‌که اپيدمي چاقي در سال‌هاي اخير به افزايش شمار مبتلايان ديابت در کشور تا 4.5 ميليون نفر منجر شده است، اظهار کرد: نکته خوبي که با مقايسه روند شيوع ديابت در فاصله سال هاي 2005 تا 2011 مشاهده مي‌شود، دو برابر شدن درصد موارد شناخته شده ديابت است چرا که آگاهي و کنترل به موقع ديابت مي‌تواند در کاهش عوارض و مشکلات ناشي از اين بيماري مزمن که فرد را در تمام عمر گرفتار مي‌کند موثر باشد.
دکتر نخجواني در پايان با اشاره به ضرورت ورود نسل جديد داروهاي ضد ديابت به کشور که مزاياي متعددي نسبت به داروهاي مرسوم دارند، تاخير در شروع مصرف انسولين به دليل متفاوت برخي بيماران به اين داروي تزريقي و ضعف آموزش در پزشکان و بيماران را از چالش‌هاي درمان ديابت در کشور عنوان کرد.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 94]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن