واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: هم اندیشی روسای موسسات گردشگری آلمان با سفیر ایران/با سیل تقاضای سفر به ایران چه کنیم برلین - ایرنا -جمعی از روسا و مدیران موسسات و شرکت های گردشگری آلمان در نشستی صمیمی با سفیرجمهوری اسلامی در برلین درمورد افزایش سیل آسای تقاضای گردشگران بین المللی بویژه آلمانی ها برای سفر به ایران سخن گفته و بر ضرورت تقویت همکاری مشترک برای مدیریت بهتر این ظرفیت تاکید کردند.
به گزارش ایرنا،بدنبال انتشار گزارش های متعدد درمورد افزایش بی سابقه تقاضای گردشگران بین المللی برای سفر به ایران بعد از روی کار آمدن دولت یازدهم، دهها تن از مدیران،روسا و دست اندرکاران صنعت گردشگری این کشور در ملاقات با نماینده عالی دولت جمهوری اسلامی در آلمان بر ضرورت همکاری مشترک برای بهره برداری مطلوب از این ظرفیت مناسب برای ارتقای روابط دو کشور در همه زمینه ها تاکید کردند.
"علی ماجدی"که روز گذشته به عنوان میهمان سران و روسای شرکت های اقتصادی، استفاده از فرصت مناسب ایجاد شده با تغییر فضای سیاسی و اقتصادی برای حضور در بازار پرسود این کشور را به تجار و بازرگانان قطب اول اقتصادی اروپا یادآوری کرده و به آنان هشدار داد درصورت تعلل بیشتر عرصه را به رقیبان اروپایی و غربی خود خواهند باخت،پنج شنبه شب به عنوان میزبان و این بار به گردشگران اروپایی بویژه آلمانی ها توصیه کرد که فرصت دیدن زیبایی های ایران را به هیچ عنوان از دست ندهند.
ماجدی با بیان اینکه بی تردید شناخت هر کشور، ملت و تمدنی بدون حضور در آن کشور و دیدن آن از نزدیک ممکن نخواهد بود،گفت:در برنامه های دولت ایران صنعت گردشگری از جایگاه ویژه ای برخوردار است.
سفیر ایران در آلمان افزود: براساس گزارش سازمان بین المللی جهانگردی در سال 2013 تعداد گردشگران از مرز یک میلیارد نفر عبور کرده و گردش مالی این صنعت سودآور به یک هزار و 100میلیارد دلار رسیده است،از هر 12 شغل دنیا یک شغل به گردشگری اختصاص دارد و بخش گردشگری 6 تا 8 درصد شاغلین دنیا را به خود اختصاص داده و همین نشان از اهمیت بالای این بخش دارد.
ماجدی با بیان اینکه با اجرای سیاست های اعتدالی دولت دکتر روحانی و بهبود فضای سیاسی و اقتصادی در ایران طی یکسال گذشته سهم گردشگری بین المللی در کشور ما افزایش قابل توجهی داشته است،افزود: براساس اهداف و سیاست های تعیین شده، در سال 2023 و پایان برنامه توسعه 20 ساله،انتظار داریم ایران 20 میلیون گردشگر جذب کرده باشد.
وی تصریح کرد: خوشبختانه رویکرد دولت یازدهم و اجرای سیاست های دولت تدبیر و امید در برقراری تعامل با کشورهای مختلف جهان، موجب افزایش قابل توجه گردشگران شده و مقایسه آمار ورودی ها به کشور رشد 4/3 درصدی در 6 ماهه اخیر را نشان می دهد و جالب اینکه در مورد گردشگری در قالب تورهای جمعی، رشد 200درصدی را شاهد هستیم.
سفیر ایران در آلمان با برشمردن برخی از ویژگی های تاریخی،فرهنگی و جذابیت های طبیعی منحصر به فرد ایران،افزود: به رغم همه این گفته ها ایران کشوری است که باید به چشم خودتان ببینید و تا این اتفاق نیافتد پی به سخنان من نخواهید برد.
ماجدی همچنین به یکی از گردشگران آلمانی حاضر در این نشست و دعوت از وی برای بیان نظراتش،گفت:بهتر است ویژگی های ایران را از زبان هموطن خود بشنوید.
در ادامه این نشست خانم "آندریا روشکه" گردشگر با سابقه آلمانی که به همراه همسرش سفرهای متعددی به ایران داشته و سه کتاب مصور درمورد ویژگی های این کشور به رشته تحریر درآورده در سخنانی از ایران به عنوان کشوری نام برد که بی تردید هر گردشگری بعد از اولین سفر، برای سفرهای بعدی به آن لحظه شماری خواهد کرد.
روشکه گفت: وقتی 6 سال قبل بنا به توصیه سرکنسول وقت ایران در هامبورگ برای سفر به این کشور و دیدن جاذبه های گردشگری آن تشویق شدم،تصور نمی کردم که شیفته آن شوم و تنها کشوری باشد که هیچ گاه از دیدن آن سیر نمی شوم.
این گردشگر آلمانی افزود: در دومین سفرم به ایران با همراهی همسرم در مدت 6 هفته 10 هزار کیلومتر راه زمینی را بین شهرها و استان های مختلف ایران طی کردم و زیبایی هایی که از طبیعت و تاریخ گرفته تا اخلاق خوب و میهمان نوازی مردم در این شهرها دیدم،با هیچ جایی از دنیا نمی توانم مقایسه کنم.
روشکه در پایان به گردشگران آلمانی توصیه کرد که فرصت دیدن ایران را هیچ گاه از دست ندهند و حتما برای یک بار به این کشور زیبا و دیدنی سفر کنند که آنگاه دیگر خودشان برای سفرهای بعدی لحظه شماری خواهند کرد.
در ادامه این نشست تعدادی از مدیران موسسه های گردشگری در آلمان با تشریح دیدگاه های خود درخصوص ایران و جاذبه های فراوان تاریخی،فرهنگی و طبیعی این کشور به بیان برخی از مشکلات این حوزه پرداخته و خواهان همکاری سفیر و دولت ایران برای رفع آن شدند.
تسهیل در شرایط صدور ویزا برای گردشگران،تاثیر شرایط سیاسی و نتیجه مذاکرات هسته ای ایران و 1+5 بر حوزه گردشگری،فراهم شدن امکانات بهتر بیمه ای و درمانی برای گردشگران بین المللی و همچنین ناکافی بودن ساختارهای گردشگری از جمله هتل و اماکن اقامتی کافی و وسایل حمل و نقل ویژه گردشگران از مشکلات مورد اشاره از سوی موسسات گردشگری بود.
"حسین جهنده" سرکنسول ایران در برلین نیز درمورد وضعیت صدور ویزا برای گردشگران و متقاضیان سفر،گفت: ایران از جمله معدود کشورهای جهان است که شهروندان بیش از 230 کشور جهان می توانند بدون هیچ مشکل و مانع خاصی در فرودگاه های آن روادید جهانگردی دریافت کنند.
جهنده با تاکید بر اینکه فرایند صدور ویزا در سفارت خانه های ایران در کشورهای مختلف از جمله آلمان در کمترین زمان ممکن و با بهترین تسهیلات انجام می شود، گفت:در یکسال گذشته با سیل تقاضای سفر به ایران از سوی آلمانی ها روبه رو بوده ایم و این روند همچنان رو به افزایش است به طوری که درحال حاضر در 4 کنسولگری ایران در شهرهای برلین، هامبورگ،فرانکفورت و مونیخ روزانه بالغ بر 500 درخواست روادید از سوی شهروندان آلمانی و بعضا دیگر کشورهای اروپایی به ما ارائه می شود.
اروپام*5* 1701 **1010
07/09/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 40]