واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۶ آذر ۱۳۹۳ (۱۹:۱۶ب.ظ)
معاون اجرايي اداره کل امور اتباع و مهاجرين خارجي وزارت کشور: درصدد حل مشکلات پناهندگان هستيم معاون اجرايي اداره کل امور اتباع و مهاجرين خارجي وزارت کشور با بيان اينکه يکي از دغدغههاي مهاجران افغان، رفع مشکل آموزش فرزندانشان است، گفت: اين امر هم با کمک و همکاري وزارت آموزش و پرورش تا حدودي محقق شده است.
پوشش بيمهاي گسترده درماني براي پناهندگان خارجي در ايران
معاون اجرايي اداره کل امور اتباع و مهاجرين خارجي وزارت کشور گفت: پناهندگان، بيماران خاص به صورت کامل و همچنين خانوادههاي آسيبپذير تا 60 درصد زير پوشش پرداخت بيمهاي قرار ميگيرند
به گزارش خبرگزاري موج از قم، معاون اجرايي اداره کل امور اتباع و مهاجرين خارجي وزارت کشور در دومين همايش بررسي مسائل فرهنگي ـ اجتماعي پناهندگان که در مجتمع ياوران مهدي(عج) برگزار شد، اظهار کرد: دومين همايش با همکاري جامعهالمصطفي(ص) و طلاب افغاني مقيم قم برگزار شده و همايش قبلي هم دستاوردهاي خوبي داشته است.
وي افزود: کميسيونهاي تخصصي مختلفي در همايش قبلي برگزار شدند که توانستند مسائل گوناگوني را حل کنند؛ يکي از اين مسائل اعزام مهاجران افغان به عتبات عاليات بود که محقق شد.
عباس نصرالهي با بيان اينکه يکي از دغدغههاي مهاجران افغان، رفع مشکل آموزش فرزندانشان است، گفت: اين امر هم با کمک و همکاري وزارت آموزش و پرورش تا حدودي محقق شده است.
وي ادامه داد: توسعه کمي و کيفي فعاليتهاي فرهنگي و آموزشي در مورد مهاجران يکي از دستاوردهاي همايش نخست بهشمار ميرود؛ در مسابقه افغانستانشناسي، بهدنبال آشنايي بيشتر نسل دوم و سوم مهاجران افغان با کشورشان هستيم.
نصراللهي به مسابقات ورزشي ويژه مهاجران افغان در ايران اشاره کرد و گفت: بنا داريم اين مسابقات را هم توسعه دهيم.
معاون اجرايي اداره کل امور اتباع و مهاجرين خارجي وزارت کشور با تاکيد بر رسيدگي به وضعيت مهمانشهرها و اردوگاه به عنوان يکي از اولويتهاي وزارت کشور و همچنين دغدغههاي پناهندگان تصريح کرد: در اداره کل امور اتباع و مهاجرين خارجي وزارت کشور، مسائل گوناگوني اولويتبندي شدهاند که در اين زمينه نيازمند نخبگان و طلاب خارجي هستيم.
وي ادامه داد: با کمک کميسارياي عالي امور پناهندگان و موسسات خيريه، درصدد افزايش پوشش بيمهاي و خدمات درماني مهاجران هستيم؛ در گذشته تنها در مورد بيماريهاي خاص اين کار صورت ميگرفت زيرا محدوديتهاي مالي وجود داشت و سازمانهاي خيريه هم کمکي نميکردند.
نصراللهي با بيان اينکه درصدد هستيم تمام مهاجران را زير پوشش بيمه خدمات درماني قرار دهيم، گفت: کار کارشناسي اين امر توسط نخبگان مهاجر و همچنين کميسارياي عالي صورت گرفته و بنا داريم بيماران خاص به صورت کامل و همچنين خانوادههاي آسيبپذير تا 60 درصد و ديگر خانوادهها تا 20 درصد زير پوشش پرداخت بيمهاي قرار گيرند.
معاون اجرايي اداره کل امور اتباع و مهاجرين خارجي وزارت کشور افزود: امسال در نظر داريم با کمک پناهندگان خارجي در ايران، بيمه عمر و حوادث آنها را هم اجرايي کنيم زيرا امروز مشکلاتي زيادي براي خانوادههايي به وجود ميآيد که سرپرست يا يکي از اعضاي آنها دچار حادثه ميشود.
وي با اشاره به تصميم دولتمردان ايران مبني بر توسعه خوشههاي درماني، آموزشي و بهداشتي با اولويت مهمانشهرها ويژه مهاجران خارجي گفت: همواره در اجراي آمايشهاي 9 گانه، بخشي از اتباع به دليل محدوديتها و گرفتاريها و همچنين اطلاعات ناکافي در اين امر شرکت نميکردند و به عنوان اتباع غيرمجاز شناخته ميشدند، درصدد هستيم تغيير و تحولي عظيم در اين زمينه ايجاد کنيم.
نصراللهي هدايت و اداره 350 هزار دانشآموز مهاجر را مورد توجه قرار داد و افزود: اداره 1500 کلاس درس ويژه اين افراد جزو افتخارات جمهوري اسلامي و لوح زريني در ارائه خدمات به پناهندگان محسوب ميشود.
معاون اجرايي اداره کل امور اتباع و مهاجرين خارجي وزارت کشور ادامه داد: از روحانيون مهاجر افغان ميخواهيم اطلاعرساني کافي را در زمينه ارائه خدمات به پناهندگان داشته باشند.
وي با بيان اينکه روساي کميسيونهاي همايش دوم از ميان مهاجران انتخاب شدهاند، گفت: درصدد هستيم مشکلات پناهندگان به دست خود آنها مورد بررسي قرار گيرد و حل شود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 9]