واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: معاون حقوقی و امور مجلس بنیاد شهید و امور ایثارگران : اجرای قانون خدمات رسانی به ایثارگران نیازمند چهارهزار و 100 میلیارد ریال اعتبار است شیراز- ایرنا- معاون حقوقی و امور مجلس بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت:تا کنون 69 درصد از قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران محقق شده اما اجرای کامل این قانون نیازمند چهار هزار و 100 میلیارد تومان اعتبار است.
به گزارش ایرنا حجت الاسلام سید "مهدی فقیهی" پنجشنبه در همایش هم اندیشی قضات شاهد و ایثارگر استان فارس در شیراز بیان کرد: قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران که فصل الخطاب خدمات رسانی به جامعه ایثارگری است در سال 92 مصوب و به صورت رسمی ابلاغ و لازم الاجرا شد .
وی اظهار داشت: قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران ، تکلیف حمایت و صیانت از ایثارگران را مشخص کرده است اما هم اکنون در سطح کلان در حوزه ایثارگران با تشتت در تصمیم گیری، قانون گذاری و اجرا روبرو هستیم.
معاون حقوقی و امور مجلس بنیاد شهید و امور ایثارگران ادامه داد: انتظار است فرهیختگان و حقوقدانان ایثارگر سراسر کشور، قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران را نقد و ارزیابی و نقاط ضعف آن را برطرف کنند و سپس برای اجرای آن تدابیر و حمایت های لازم را انجام دهند.
این مقام مسوول گفت: هم اینک قوانین خوبی در حوزه ایثارگری کشور وجود دارد اما در بخش اجرا، تخصیص و عمل با مشکل مواجه هستیم.
وی اضافه کرد:فرآیند قانون گذاری باید با تدبیر و کار کارشناسی صورت گیرد و باید توجه داشت که تصمیم گیری در حوزه ایثارگران با داد و فریاد در مجلس امکان پذیر نیست و این درحالی است که بسیاری از قوانین به دلیل نوعی تدبیر و مصلحت اندیشی نمایندگان مجلس به بنیاد شهید تحمیل شده است.
فقیهی ادامه داد: در دوره جدید مدیریت بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور ، نخستین گام این بنیاد رفع مشکلات ایثارگران در حوزه قانون گذاری، از طریق هم افزایی با مجلس شورای اسلامی است.
وی اضافه کرد:امروز مجلس شورای اسلامی و نمایندگان آن بزرگترین سرمایه حمایت از ایثارگران هستند زیرا 101 نفر از آزادگان و فرزندان شهدا به عنوان نماینده مردم در مجلس حضور دارند.
** سرانه درمان جامعه ایثارگری دو هزار و 200 میلیارد تومان است
معاون حقوقی و امور مجلس بنیاد شهید و امور ایثارگران ، جامعه هدف این بنیاد را سه میلیون و 270 هزار نفر اعلام کرد و گفت:در حال حاضر سرانه مورد نیاز برای درمان جامعه ایثارگری حدود دو هزار و 200 میلیارد تومان است اما کل بودجه بنیاد شهید کشور در حوزه درمان اعتباری معادل 668 میلیارد تومان است.
فقیهی بیان کرد:بر اساس مصوبه مجلس شورای اسلامی، بقیه هزینه درمان ایثارگران که رقمی معادل یک هزار و 850 میلیون ریال است از 258دستگاه و نهاد اجرایی کسر شده اما با وجود این اعتبار، تا رقم مورد نیاز فاصله است.
وی افزود: پرداخت دیون و معوقات جامعه ایثارگری نیز بعد از حدود 15 سال در شش ماه اول امسال با رقمی معادل سه هزار میلیارد تومان از دیگر اقدامات بیناد شهید برای جامعه هدف است.
** شوراهای حل اختلاف ایثارگران راه اندازی شود
معاون حقوقی و امور مجلس بنیاد شهید و امور ایثارگران در بخش دیگری از مطالب خود گفت:امروز ایثارگران در حوزه قضا، به اکرام نیاز دارند و این مهمترین هدف ما در این بخش است که با جدیت دنبال می شود.
این مقام مسوول ادامه داد:روش ها در حوزه حقوقی و بخش قضایی بنیاد شهید باید اصلاح شود، نباید دیده و یا شنیده شود که یک قاضی در مقام قضا، به پدر و مادر یک شهید بد رفتاری کند .
فقیهی بیان کرد: باید مسائل خانواده های شهدا و ایثارگران در دادگاه ها حل و فصل شود و پیشنهاد می شود شورای حل اختلاف ایثارگران در استان های کشور راه اندازی شود.
وی گفت:جامعه ایثاگری با تکیه بر فرهنگ عاشورا یاوران حسینی و وفاداران انقلاب اسلامی هستند و آرامش، نخستین نیاز آنان است و امروز این آرامش به صورت نسبی در جامعه هدف ایجاد شده است.
معاون حقوقی و امور مجلس بنیاد شهید و امور ایثارگران اظهار کرد: هم اکنون بیش از شش هزار نخبه و فرهیخته ایثارگر در کشور شناسایی شده و در قالب طرحی با عنوان «مدیریت فردا» برای این افراد سرمایه گذاری می شود.
7382 /679 / 1539
06/09/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 76]