واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: قائم مقام ستاد مبارزه با موادمخدر: 170 کارگاه تولید ماده مخدر شیشه در کشور منهدم شد یاسوج - ایرنا - قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور گفت: 170 کارگاه تولید ماده مخدر شیشه در هشت ماه امسال در کشور شناسایی و منهدم شده است.
به گزارش خبرنگار ایرنا، علیرضا جزینی عصر چهارشنبه در نشست با جمعی از خبرنگاران کهگیلویه و بویراحمد در یاسوج افزود: در این مدت 320 تن انواع مواد مخدر در کشور کشف و ضبط شده که میانگین کشف آن روزانه یک هزار و 350 کیلوگرم بوده است.
وی بیان کرد: در هشت ماه امسال 52 هزار فرد معتاد به مراکز درمانی معرفی شده و 180 هزار توزیع کننده خرده فروش انواع مواد مخدر نیز در کشور دستگیر شده اند.
جزینی با اشاره به کشف و ضبط چهار میلیون و 300 هزار عدد قرص و آمپول مخدر در این مدت در کشور، اظهار کرد: یک میلیون و 325 هزار معتاد در کشور وجود دارد که از این تعداد 8/9 درصد را بانوان تشکیل می دهند.
جزینی ابراز داشت: امسال پنج درصد از اعتبارات اشتغالزایی کشور برای اشتغال معتادان در نظر گرفته شده ولی هنوز جذب نشده است.
قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور افزود: در نشست کمیته درمان که با حضور مسوولان ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور و جمعی از معاونان وزارت بهداشت برگزار شد موضوعاتی شامل تعیین تکلیف پروتکل های بلاتکلیف، نهایی شدن پروتکل درمان نگهدارنده با متادون، درمان کودکان و نوجوانان، مراکز اقامتی نیمه وقت ترک اعتیاد و تشکیل هیات عالی نظارت و بازرسی به تصویب رسید.
جزینی گفت: امسال 800 میلیارد ریال اعتبار برای جداسازی زندانیان مواد مخدر از سایر افراد زندانی به سازمان زندان های کشور اختصاص یافته است.
وی بیان کرد: ساخت و راه اندازی هفت مرکز نگهداری زندانیان معتاد با ظرفیت 37 هزار نفر در کشور پیش بینی شده و پیشرفت فیزیکی برخی از آنها نیز تا 90 درصد است.
جزینی اظهار کرد: اردوگاه تهران که جزو این مراکز است و 10 هزار نفر نیز ظرفیت دارد تا پایان امسال افتتاح می شود.
وی عنوان کرد: در هشت ماه امسال 763 ساعت برنامه رادیویی و تلویزیونی با موضوع پیشگیری از مصرف مواد مخدر از شبکه های مختلف سراسری پخش شده است.
جزینی ابراز داشت: ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور در این راستا با برخی شبکه های سیما از جمله شبکه چهار، سلامت و آموزش توافق نامه همکاری منعقد کرده است.
قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور افزود: باید موضوع مهم پیشگیری از مصرف مواد مخدر مقطعی نبوده و به طور مستمر دنبال شود و بهتر است که آغاز آن از مهدهای کودک باشد.
جزینی گفت: بهتر است موضوعات مربوط به پیشگیری از مصرف مواد مخدر در قالب فیلم یا سریال بیان شود ولی این امر به دلیل بالا بودن هزینه های تولید چندان امکان پذیر نیست.
وی بیان کرد: به منظور انجام اقدامات لازم برای پیشگیری از گرایش ورزشکاران و عموم مردم کشور به مصرف مواد مخدر تفاهم نامه ای بین ستاد مبارزه با مواد مخدر و وزارت ورزش و جوانان منعقد شده است.
جزینی اظهار کرد: بر اساس بررسی های انجام شده برخی از ورزشکاران کشور به طور دانسته یا ندانسته از داروهای نیروزا و انرژی زا استفاده می کنند در حالی که اینگونه داروها اعتیاد روانی به دنبال دارند.
وی عنوان کرد: برای رفع این مشکل اساسی پیشنهاد ایجاد و راه اندازی تشکل های مردم نهاد در حوزه ورزش از سوی مسوولان ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور به متولیان امر داده شده است.
جزینی ابراز داشت: مذاکرات و رایزنی هایی با سازمان تبلیغات اسلامی و حوزه های علمیه کشور مبنی بر آگاهی بخشی به مردم از سوی طلاب و روحانیون در زمینه پیشگیری از مصرف مواد مخدر انجام شده است.
وی افزود: تاکنون سه هزار و 750 نفر در زمینه مبارزه با مواد مخدر در کشور به شهادت رسیده اند و این تعداد در هشت ماه امسال نیز 11 نفر بوده است.
جزینی گفت: فروش متادون بدون نسخه پزشک از سوی داروخانه ها ممنوع بوده و ضرورت مبارزه جدی با این اقدام نیز به وزارت بهداشت و نیروی انتظامی اعلام شده است.
7535/671/ 3404
05/09/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 31]