تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 9 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام سجاد (ع):اى آن كه يادش مايه شرافت و بزرگى ياد كنندگان است و اى آن كه سپاسگزاريش موجب دست يافت...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید سی پی ارزان

خرید تجهیزات دندانپزشکی اقساطی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1798724510




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ده درصد جمعيت مناطق شهري كشور مبتلا به ديابت هستند


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۵ آذر ۱۳۹۳ (۱۱:۱۵ق.ظ)
ده درصد جمعيت مناطق شهري كشور مبتلا به ديابت هستند دكتر مرتضي هاشم زاده، نسبت به شيوع بالاي اين بيماري و تبديل شدن آن به يك معضل جهاني هشدار داد و گفت: بر اساس اطلاعات به دست آمده هم اكنون حدود ۳۵۰ ميليون نفر در دنيا به ديابت مبتلا هستند.
به گزارش خبرگزاري موج، دكتر هاشم زاده با بيان اينكه، ‌آمار مبتلايان به بيماري ديابت در استان چهارمحال و بختياري از ميانگين كشوري كمتر و حدود ۶تا ۷ درصد مي باشد، افزود: با اجراي برنامه هاي بيمار يابي و غربالگري بيماري ديابت بيش از ۱۰هزار بيمار ديابتي در استان شناسايي و تحت پوشش خدمات بهداشتي و درماني مراكز تابعه دانشگاه قرار گرفته اند.
دكتر هاشم زاده همچنين با بيان اينكه، غربالگري ديابت در مناطق شهري هنوز صورت نگرفته است، افزود: پيشنهاد مي‌شود با تأمين اعتبارات لازم براي دانشگاه ها اين امر در مناطق شهري نيز مورد توجه قرار گيرد.
رئيس دانشگاه علوم پزشكي شهركرد،‌ در صورت تأمين اعتبار، براي ارائه خدمات تشخيصي به جمعيت هدف در شهرها اعلام آمادگي كرد.
وي ادامه داد: اگر چه ما با يك بيماري مزمن و خطرناك رو به رو هستيم كه سلامت افراد در هر سني را تهديد مي كند اما توجه به نكات ساده، اما؛ مؤثر مي توان از بروز اين بيماري پيشگيري و در صورت ابتلا آن را كنترل نمود.
دكتر هاشم زاده، توجه به رژيم غذايي، داشتن تغذيه سالم، تحرك فيزيكي و ورزش مناسب و به حداقل رساندن مصرف غذاهاي آماده و انواع فست فودها و پرهيز از استعمال دخاتيات را از راهكارهاي پيشگيري و كنترل اين بيماري بر شمرد.
وي يادآور شد، ديابت شامل دو نوع يك و دو مي باشد كه شايع ترين آن نوع دو و غير وابسته به انسولين است و معمولا در سنين بعد از ۴۰ سالگي اتفاق مي افتد و با رعايت نكات مذكور قابل كنترل مي باشد.
وي با بيان اينكه اين بيماري مي تواند ناشي از زمينه ژنتيك و ارثي باشد و يا در اثر عوامل و شيوه زندگي در فرد ايجاد شود تصريح كرد: اين در حالي است كه ۵۰ درصد مبتلايان به ديابت از بيماري خود بي اطلاع هستند، لذا به افراد مستعد ابتلا به اين بيماري توصيه مي شود با انجام آزمايشات مربوطه از سلامت خود اطمينان حاصل نمايند.
به گفته وي، با تشخيص به موقع و آغاز مرحله درمان و يك رژيم مناسب غذايي همراه با تحرك فيزيكي كافي علايم اين بيماري بهبود يافته و فرد مي تواند مانند ساير افراد به زندگي طبيعي خود ادامه دهد.
دكتر هاشم زاده، پرخوري، پرنوشي، تاري ديد و خستگي مفرد و در مراحل پشرفته بيماري عوارض كليوي، نابينايي، ايجاد زخم در اندام تحتاني بدن را از علايم اين بيماري اعلام كرد و افزود: سكته مغزي و در نهايت مرگ همراه با رنج از ديگر عوارض اين بيماري است.
وي اضافه كرد: تغيير شيوه زندگي و ارتقاء فرهنگ سلامت و خود مراقبتي از اساسي ترين راهكارهاي پيشگيري، كنترل و مبارزه با انواع بيماري هاي مزمن و بهره مندي از يك زندگي سالم مي باشد.
رئيس اين دانشگاه، ‌اطلاع رساني را از اركان مهم و تأثير گذار در ارتقاء سطح سواد سلامت جامعه دانست و افزود: همه ارگان‌ها، ‌انجمن‌ها و به ويژه مطبوعات و رسانه هاي جمعي، مسوولين سياسي و تك تك افراد با بسيج همگاني مي توانند نسبت به آگاهي دادن به اقشار مختلف جامعه فعالانه وارد عمل شده و جامعه اي سالم و پويا را براي خود به ارمغان بياورند.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 22]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن