تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 12 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):عريف بيش از استحقاق، چاپلوسى و كمتر از استحقاق، از ناتوانى در سخن و يا حسد است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1803702930




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تصویب ۶ قطعنامه ضد صهیونیستی درمجمع عمومی سازمان ملل


واضح آرشیو وب فارسی:شبکه خبر: تصویب ۶ قطعنامه ضد صهیونیستی درمجمع عمومی سازمان ملل


در نشست علنی مجمع عمومی سازمان ملل متحد و پس از قرائت گزارش سالانه کمیته اعمال حقوق لاینفک مردم فلسطین، کشورهای جهان همزمان شش قطعنامه را ضد جنایات و اقدامات غیرقانونی رژیم صهیونیستی با اکثریت آراء تصویب کردند. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبراز نیویورک،  همزمان با اعلام رسمی رژیم صهیونیستی مبنی بر یهودی نامیدن همه سرزمین های اشغالی فلسطین، کشورهای جهان مخالفت آشکاری با اقدامات این رژیم به نمایش گذاشتند.

شش قطعنامه ضد اقدامات غیرقانونی رژیم صهیونیستی در مجمع عمومی سازمان ملل، با اکثریت آراء به تصویب رسید. این قطعنامه ها در سال 2014 میلادی که از سوی مجمع عمومی سازمان ملل به عنوان سال بین المللی همبستگی با مردم فلسطین نام گذاری شده است، تصویب شدند.

کمیته اعمال حقوق لاینفک مردم فلسطین گزارش سالانه خود را در این نشست مجمع عمومی ارائه کرد. کریستوفر گریما، نماینده مالت و گزارشگر کمیته اعمال حقوق لاینفک مردم فلسطین با تشریح آخرین گزارش این کمیته گفت: کمیته رفع کامل محاصره غزه را برای رساندن دارو و غذا به مردم جنگ زده این منطقه خواستار است.

گزارش دبیرکل سازمان ملل نیز درباره نحوه و میزان اجرای قطعنامه های سالهای قبل مجمع عمومی توسط کشورهای عضو ارائه شد.

چهار قطعنامه از این شش قطعنامه ذیل عنوان مسئله فلسطین و دو قطعنامه هم ذیل عنوان وضعیت خاورمیانه مطرح شده بود که همگی به تصویب رسید.

قطعنامه نخست که نام خود کمیته یعنی اعمال حقوق لاینفک مردم فلسطین را همراه داشت، با نود و چهار رای موافق، هفت رای مخالف و پنجاه و شش رای ممتنع و قطعنامه دوم با نام ایجاد بخشی در دبیرخانه سازمان ملل برای احقاق حقوق فلسطینی ها، با نود و یک رای موافق،هفت رای مخالف و پنجاه و نه رای ممتنع به تصویب رسیدند.

سومین قطعنامه به ایجاد برنامه اطلاعات ویژه درباره مسئله فلسطینی ها در اداره اطلاعات عمومی دبیرخانه سازمان ملل متحد اختصاص داشت که با یکصد و چهل و هفت رای موافق، هفت رای مخالف و نه رای ممتنع تصویب شد.

قطعنامه چهارم نیز که موضوع آن حل و فصل صلح آمیز مسئله فلسطین بود، با یکصد و چهل و هشت رای موافق، شش رای مخالف و هشت رای ممتنع به تصویب رسید. دو قطعنامه منطقه اشغالی جولان سوریه و وضعیت بیت المقدس نیز تحت عنوان وضعیت در خاورمیانه بودند که تصویب شدند.

قطعنامه بلندی های جولان سوریه با نود و نه رای موافق، شش رای مخالف و پنجاه و هفت رای ممتنع تصویب شد.

قطعنامه وضعیت بیت المقدس نیز با توجه به وضعیت ویژه این شهر در ماههای اخیر که تنش های کم سابقه ای را تجربه می کند، با یکصد و چهل و چهار رای موافق، شش رای مخالف و ده رای ممتنع تصویب شد. این قطعنامه همه اقدامات رژیم صهیونیستی را با هدف تغییر وضعیت بیت المقدس بی اثر می خواند و رای دیوان دادگستری درباره نتایج ایجاد دیوار حائل در سرزمین های اشغالی را یادآوری می کند. در بخش دیگری از این قطعنامه از ادامه تخریب منازل فلسطینی ها از سوی رژیم صهیونیستی، از بین بردن حق سکونت، بی خانمان شدن تعداد زیادی از آنها و تخریب محلات در بیت المقدس ابراز نگرانی عمیق شده است.

کشورهای جهان همچنین در این قطعنامه تاکید کردند که هر نوع اقدام رژیم اشغالگر صهونیستی در تحمیل قوانین خود بر شهر بیت المقدس غیرقانونی و فاقد اثر است و باید فوراً از آنها دست بکشد.

ریاض منصور، نماینده ناظر فلسطین در سازمان ملل در پایان رای گیری خطاب به کشورهای جهان گفت: ما از این حمایت جهانی سپاسگزار و امیدواریم عضویت کامل و سریع کشور فلسطین در همه نهادهای بین المللی با همین حمایت ها محقق شود.

اما در خلال جلسات صبح و عصر مجمع عمومی که تعداد زیادی از کشورهای جهان سخنرانی کردند، برخی مواضع قابل تامل بود. آمریکا به عنوان حامی اصلی رژیم صهیونیستی ناخرسندی خود از تصویب شش قطعنامه یاد شده را چنین طرح کرد که این قطعنامه ها روند مذاکرات صلح را با مخاطراتی مواجه می کند.

نماینده آمریکا در سازمان ملل پس از تصویب این قطعنامه ها با اشاره به تصویب هجده قطعنامه ضد صهیونیستی از آغاز سال جاری میلادی تاکنون به گسترش شهرک سازی های صهیونیست ها نیز انتقاد کرد و گفت: چنین اقداماتی از سوی اسرائیل با تعهدات بین المللی این رژیم مغایرت دارد.

سامانتا پاور افزود: در هفته های اخیر گسترش شهرک سازی های (رژیم) اسرائیل را همراه اعلام قصد آنها در ایجاد هزاران واحد مسکونی جدید در کرانه باختری شاهد بوده ایم که این امر نگرانی عمیق ما را موجب شده است.

وی تاکید کرد: ما کاملا روشن کرده ایم که چنین اقداماتی منجر به محکومیت از سوی جامعه بین المللی خواهد شد و فضای موجود را نه فقط با فلسطینی ها بلکه با دیگر دولت های عرب که اسرائیل خواهان داشتن روابط مساعد با آنان است، زهرآگین کرده است و همزمان دیدگاه ها برای توافقات صلح آمیز با فلسطینی ها را تضعیف می کند.

نماینده آمریکا در سازمان ملل با اشاره به اینکه هر دو طرف فلسطینی ورژیم غاصب (اسرائیلی) در ماه های اخیر گام های غیرمفیدی برداشته اند، گفت: افزایش فعالیت های شهرک سازی اسرائیل به طرز قابل توجهی بر اعتماد طرفین تاثیر گذارده است.

وی تعهد آمریکا را در ایجاد دو کشور مستقل در فلسطین یادآوری کرد و گفت: برغم آنکه آمریکا کاملا گسترش فعالیت های شهرک سازی اسرائیل در نواحی مشخص شده در سال 1967 میلادی را رد می کند ولی این امر محکومیت بیش از اندازه و یک جانبه مجمع عمومی ضد رژیم صهیونیستی را توجیه پذیر نمی کند.

نماینده سوریه در سازمان ملل نیز بعد از تصویب این قطعنامه ها گفت: حمایت های مکرر و قاطع اکثریت کشورهای جهان از این قطعنامه ها، به وضوح منعکس کننده تعهد آنان به اهداف منشور سازمان ملل، رد اشغالگری و حمایت کامل از حق کامل سوریه در باز پس گیری جولان است که از سال 1967 میلادی توسط رژیم صهیونیستی اشغال شده است.

بشار جعفری افزود: تصویب این قطعنامه ها آنهم با اکثریت آراء، این پیام واضح جامعه بین المللی را به رژیم اشغالگر ارسال می کند که ادامه سیاست های کنونی مطرود است و نقض منشور ملل متحد و کنوانسیون چهارم ژنو است که در سال 1949 تصویب شد.

نماینده سوریه در سازمان ملل همچنین گفت: افزایش تجاوزات این رژیم به اماکن مقدس مسیحی و اسلامی، به ویژه مسجد الاقصی خشم جهانی را برانگیخته است.

مواضع نماینده اسرائیل در سازمان ملل که حاکی از عصبانیت سردمداران این رژیم از مخالفت جهانی با جنایات آنهاست، در این نشست مجمع عمومی قابل تامل بود.

نماینده رژیم صهیونیستی در انتقادی شدید لحن به تصمیم اخیر سوئد مبنی بر قصد آن کشور در به رسمیت شناختن فلسطین به عنوان کشوری مستقل گفت: در سال 1973 میلادی که ما با اعراب می جنگیدیم، اروپا هیچ کمکی به ما نکرد و حتی به سوخت گیری هواپیماهای ما نیز تمایلی نداشت و فقط آمریکا بود که بار دیگر پادرمیانی کرد و توافق شد اجازه دهند هواپیماهای ما در جزائر آسورش متعلق به پرتغال واقع در اقیانوس اطلس سوخت گیری کنند.

ران پروزر با اشاره به اینکه این رژیم فراموش نمی کند که وقتی حیاتش تهدید می شد، آمریکا تنها کشوری بود که به آن کمک کرد، افزود: ما از وعده های توخالی رهبران اروپایی خسته شده ایم. وی افزود: یادمان نمی رود که اروپایی ها در دهه 1940 و در سال 1973 میلادی نیز باعث شکست ما شدند و امروز نیز بار دیگر شکستن ما را موجب می شوند.

نماینده رژیم صهیونیستی گفت: هر مجلس اروپایی که به طور زودهنگام و یکجانبه رای به رسمیت شناختن فلسطین دهد، به فلسطینی ها دقیقا همان چیزی را می دهد که خواهانش هستند و آنهم داشتن کشوری بدون پذیرفتن صلح است. وی افزود: کشورهای اروپایی در حال تقویت موضع فلسطینی ها هستند و نخستین عضو اتحادیه اروپا که کشور فلسطینی ها رابه رسمیت شناخت، سوئد بود.

پروزر که عصبانی به نظر می رسید، همچنین گفت: انسان تعجب می کند که چرا دولت سوئد آنقدر عجله داشت تا این گام را بردارد در حالیکه دولت سوئد درباره دیگر مناقشات منطقه خاورمیانه همواره به مذاکرات مستقیم بین دو طرف فرا می خواند ولی برای فلسطینی ها فرش قرمز پهن می کند.

نماینده رژیم صهیونیستی در سازمان ملل به حضور وزیر خارجه سوئد در سازمان ملل اشاره کرد و گفت: ممکن است وزیر خارجه سوئد فکر کند به منظور جشن دولتش برای تصمیمی تاریخی به اینجا آمده است در حالیکه در حقیقت این اقدام آنان، چیزی بیشتر از یک اشتباه تاریخی نیست.

وی افزود: دولت سوئد شاید میزبان مراسم جایزه نوبل باشد ولی درباره تلاش های سیاسی جسورانه برای تسکین اعراب به منظور کسب کرسی در شورای امنیت هیچ زمینه نوبلی وجود ندارد و اعضای شورای امنیت باید حساس باشند و حساسیت از خود نشان دهند البته دولت سوئد نشان داد که به غیر از پوچی، حساس نیست و حساسیتی هم ندارد.

پروزر با خشم خطاب به نمایندگان کشورهای عضو سازمان ملل افزود: به شما اطمینان می دهم وقتی موضوع درباره امنیت ما مطرح باشد، به هیچکس اتکاء نخواهیم کرد چون (رژیم) اسرائیل باید قادر باشد خودش از خودش دفاع کند.

وزیر خارجه سوئد در واکنش به سخنان نماینده اسرائیل با تاکید بر اینکه به رسمیت شناختن کشور فلسطین دیر هم شده است، گفت: کشور متبوع من تلاش دارد چشم اندازها درباره توافقات نهایی را از طریق اصلاح بی تعادلی های موجود میان دو طرف مناقشه بهبود بخشد.

آنیکا سودر افزود: زمان مشارکت فعال تر از سوی جامعه بین المللی فرارسیده است و شورای امنیت، آمریکا، اتحادیه اروپا، اتحادیه عرب و گروه چهارگانه موظفند طرف های درگیری را با شاخصه های روشن و در چارچوب زمانی تعریف شده، به منظور درک مصالحه جامع و پایدار کمک کنند.

از آنجا که نماینده رژیم صهیونیستی طبق روال همیشگی خود در فرافکنی جنایات اسرائیل، اتهاماتی را متوجه جمهوری اسلامی ایران می کند، در این نشست نیز این روش نخ نما شده اسرائیلی ها تکرار شد.

کارشناس نمایندگی کشورمان در سازمان ملل با ارائه پاسخ به اظهارات نماینده رژیم صهیونیستی، خطاب به نمایندگان جهان گفت: کشور من به همه این شش قطعنامه رای مثبت داد تا همبستگی خود را با ملت فلسطین نشان دهد.

محمود دیبائی همچنین افزود: جمهوری اسلامی ایران معتقد است صلح واقعی فقط با پایان شش دهه اشغالگری صهیونیست ها محقق خواهد شد. از آنجا که مجمع عمومی سازمان ملل متحد سال 2014 میلادی را سال بین المللی همبستگی با مردم فلسطین نام گذاری کرده است، فلسطینی ها نیز طرح ها و برنامه های مختلف سیاسی، حقوقی و فرهنگی خود را برای به رسمیت شناخته شدن کشور مستقل فلسطین افزایش داده اند.
دانلود

لینک را کپی کنید


چهار شنبه ۵ آذر ۱۳۹۳ - ۱۱:۰۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: شبکه خبر]
[مشاهده در: www.irinn.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 21]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن